Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:16:50
|
|
|
|
isidora88
|
dunja hitno je, promenila sam sifru za nalog pre par dana,i ne mogu da se setim koja je, na laptopu sam ulogovana, ali sa telefona ne mogu jer ne znam koja je sifra, a najgore od svega sto ne znam ni pasword za mail, jer ga ne koristim vec dugo. kako da dodjem do sifre?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:25:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Isi, jedino rešenje je da pošaljem programerima da ti daju novu šifru, pa da ti javim čim dobijem. Ako želiš tako, javi mi preko FB broj telefona, pa ću ti je poslati preko sms-a. Ali to tek sutra ili prekosutra, ne znam koliko programeri imaju sutra posla.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:26:53
|
|
|
|
isidora88
|
evo saljem broj odmah, hvala ti poslala sam, javi mi samo jesi li dobila poruku
< Poruku je uredio isidora88 -- 22.11.2012 0:29:39 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:29:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Nema na čemu mila, nego, ček, zbunila si me - kako si pre neki dan ušla u mail? Jel si tada beše menjala šifru?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:31:32
|
|
|
|
isidora88
|
nisam ulazila u mail, menjala sam ovde na forumu,nego danas sam htela preko tel. da se ulogujem i nisam mogla da potrefim sifru pa sam ukucala mail (noviji,njega koristim oko 2 god) i izbacilo mi je da ne postoji mail, pretpostavljam da se sa starim mailom prijavila a njega vec dugo ne koristim jer sam isto zaboravila sifru
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:35:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Ok Ma i meni se to dešava redovno, ne znam ni sama kako uspem da uđem u te stare mailove
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:37:51
|
|
|
|
isidora88
|
kako uspes, ja pokusavala i pojma nemam,izbaci mi ona pitanja sigurnosti gde sam rodjena ili tako nesto i ni to ne znam, ne znam ni alternativnu adresu, i na starom nalogu na fb isto sam zaboravila sifru, pokusavala sam milion puta da udjem pa sam dobila upozorenje da ako opet pokusam da cu biti prijavljena za provaljivanje naloga
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:45:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja kucam, kucam, izbacuje pogrešno i tako puno puta, i na kraju me sam poveže, tj. ponudi mi neku vezu preko sadašnje mail adrese, ja kliknem i otvorila stari. Znači pojma nemam kako ali je upalilo, nekoliko puta mi se već to dešavalo i više ne znam šta sam sve tu radila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 0:50:33
|
|
|
|
isidora88
|
blago tebi, ja da pokusam ponovo garant bi me policija privela jel ti stigla poruka na fb?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 1:02:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije, proveri ti kome si poslala, meni ništa nije stiglo :)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 12:35:58
|
|
|
|
isidora88
|
uspela sam da promenim sifru dunja ne moras cimati programere
< Poruku je uredio isidora88 -- 22.11.2012 12:37:48 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 12:41:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Već su ti promenili šifru, pre 2 sata, nego ja nisam stigla da ti javim, nisam bila tu. Znači ok je, da ne šaljem ja ovu šifru što su mi dali?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 22.11.2012 12:59:43
|
|
|
|
isidora88
|
posalji mi da imam za svaki slucaj a bas pre nekih 2 sata mi se profil pogubio i bila sam odjavljena,moguce da su bas tada menjali
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.11.2012 15:57:55
|
|
|
|
jole82
|
Ne stize mi na mail onaj kalendar trudnoce Do prosle nedelje je lepo stizalo svakog ponedeljka, a ovog nista
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 17:40:58
|
|
|
|
NadaR
|
Ja ne mogu nikako da ulogujem na RR sa telefona. Ranije mi je sve super radilo , mogla sam čak i da uredim tuđe poruke , sada više neće . Piše mi : We are sorry ..
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 22:50:28
|
|
|
|
isidora88
|
zasto je izbrisana tema zbogom rr?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 22:54:51
|
|
|
|
mama kukunka
|
devojke, dajte malo ohladite glave..zasto izbrisaste Zenetininu temu? valja malo i kritike istrpeti.. ajd sad da vidimo koliko ce ovaj post da bude ovde..3,4, sad
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 22:55:36
|
|
|
|
isidora88
|
aj na pp neko nek kaze o cemu se radi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 22:56:27
|
|
|
|
oxy7
|
Zato što je najbolje da svi budemo gluvi i slijepi kako bi isto mislili, kao što svaka “dobra“ demokratija nalaže.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 22:58:55
|
|
|
|
branki*
|
ne zelim da budem nevaspitana ili suvise znatizeljna,ali,jako me interesuje zasto je obrisana tema zbogom rr?nista uvredeljivo nije napisano,a to je tema koja,verovatno,mnoge zanima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.11.2012 22:58:56
|
|
|
|
lesica
|
Sve svoje probleme i komentare možete da iznesete preko pp-a meni,a da ne bi došlo do raspaljivanja strasti,kao što obično biva u ovakvim situacijama. Otud temu zaključavam do daljnjeg!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.12.2012 18:47:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Ja ne mogu nikako da ulogujem na RR sa telefona. Ranije mi je sve super radilo , mogla sam čak i da uredim tuđe poruke , sada više neće . Piše mi : We are sorry .. Ja ne mogu nikako da ulogujem na RR sa telefona. Ranije mi je sve super radilo , mogla sam čak i da uredim tuđe poruke , sada više neće . Piše mi : We are sorry .. Nado, koji telefon imaš i koji browser koristiš?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.12.2012 20:32:54
|
|
|
|
isidora88
|
ja imam problem, kad god hocu da napisem post pojavi mi se ovo, po 10 puta moram da pokusavam i jako mi dugo ucitava, ne znam u cemu je problem, sve drugo radi normalno Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error ''80040e31'' Timeout expired /forum/js/globalfunctions.asp, line 893
< Poruku je uredio isidora88 -- 10.12.2012 20:33:19 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.12.2012 20:37:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni se to javlja kada mi je spor net, a obriši i cookies, milsim da su mi programeri rekli da i od njih to hoće.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.12.2012 20:45:57
|
|
|
|
isidora88
|
nije mi spor net jer mi sve super radi, i na rr kad ucitavam nesto sve je normalno osim kad hocu da pisem poruku, cookies sam obrisala i dalje isto
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?