Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:01:58
|
|
|
|
Snelle
|
Joj bre što ste ljute! Gde je novogodišnji vedar dug, duh Božića i praznika? Ajmo žene brigu na veselje
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:09:52
|
|
|
|
minavb
|
Vuko, kladim se da bi te i naranili ko zna čime i da moderatori ne bi reagovali. Zato sam se i javila, obzirom da se reaguje samo kad se mi matori javimo da pričamo kako je bilo (zabranjene priče).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:16:34
|
|
|
|
Verolina
|
Jaoj, modovi, daj izbacite me sa foruma. Pa ni americki izbori ne dignu toliku frku ko Verolina Kako trazite nacin da me izbacite odavde. Kako vam smeetam, jaoj A posle ce Vukosava, Mina VB, Jovica i ostala kompanija sa Fejsa da vuku zene kod dobrih lekara i da vise po hormonskim temama. One su veoma azurne u tim temama, a u temama mediokitetskih laprdanja su totalno neaktivne.Kao i uvek zna se Zene, ja mislim da ja stojim na rupi, ali nema veze. Naci cemo vec nacina. Tebi sam JecoV poslal PP.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:20:04
|
|
|
|
minavb
|
Verolino, nemaš ti nikakvu misiju i sledbenike na rr. Ovo nije forum samo o zatrudnjivanju, naprotiv. Inače, ni ja ne kapirma kako brate ne regulišete ishranu, smršate, pa sredite i hormone na koje svi ti ugljeni hidrati iz torti i hlebova utiču, pa vas ne pljujem. Živi i pusti druge da žive.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:21:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: minavb Verolino, nemaš ti nikakvu misiju i sledbenike na rr. Imam tebe duso moja. Ti si moj Sanco Pansa
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:24:53
|
|
|
|
Maslacak15
|
Kako je krenulo ipak ce se svesti na sankcionisanje verbalnog delikta i drugacijeg misljenja. Minavb bas lepo sto mislis da se svi problemi ovog sveta resavaju mrsavljenjem i pravilnom ishranom, to je druga stvar koju zene koje cekaju decu zele da cuju posle one " opustite se i prestajte da se opterecujete.. Ali da ne idem off topic. Ja smatram da je ispravno sto je tema zakljucana. Trazenje zrtvenog jagnjeta nece nikome pomoci da se unapredi atmosfera na forumu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:29:18
|
|
|
|
jovana13
|
mina upravo to. Ja nisam imala probleme sa zatrudnjivanjem i ne komentarisem u temama tipa vantelesna bazalna hormoni stitne itd jer o tome pojma nemam. Kako neko ko nije prosao kroz porodja i da ne kazem postporodjajnu depresiju moze da soli pamet o tome. Verolina nemam nista ni protiv tebe ni nikog drugog ovde niti sam ikada imala a dugo sam ovde. Zao mi je sto ti se skoro desilo to sto se desilo, zelim i tebi i svim cekalicama da zabebite sto pre. Jednostavno mislim da nije ok napadati zene koje prolaze period nakon porodjaja,kao sto ni ja ne mogu da dam adekvatne reci podrske i utehe vama koje ne mozete da zatrudnite koje ste imale spontani itd jer kroz to nisam prosla.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:31:25
|
|
|
|
jovicaa
|
Ja nisam imala probleme sa zatrudnjivanjem i ne komentarisem u temama tipa vantelesna bazalna hormoni stitne itd jer o tome pojma nemam. Kako neko ko nije prosao kroz porodja i da ne kazem postporodjajnu depresiju moze da soli pamet o tome. sve same sveznalice na forumu
< Poruku je uredio jovicaa -- 9.1.2013 13:32:35 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:31:30
|
|
|
|
Verolina
|
Zelim da kazem da sam nakon razgovora sa Lesicom resila da po prvi put ukljucim opciju ignore. Cisto da se zna da je zena obavila svoj posao i da nije zanemarila svoje duznosti.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:32:47
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: minavb Verolino, nemaš ti nikakvu misiju i sledbenike na rr. Imam tebe duso moja. Ti si moj Sanco Pansa Ne, evo tvog štitonoše, kaska za tobom.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:38:08
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja mislim da je u toj temi doslo do nesporazumevanja. Mislim da niko nije imao nameru da se zali na decu ili da zali sto ima decu vec jednostavno ljudski da prizna da mu to ponekad prodje kroz glavu.. Svako ima svoje probleme,neko pise o njima,neko ne..i ne treba nikoga ni za sta optuzivati..deca su najdivnija stvar na svetu,ali deca su i jedna ogromna odgovornost sa kojom se svako od nas ralzicito nosi.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:38:39
|
|
|
|
jovana13
|
Jovice nisam razumela tvoj zadni post ne mogu da citiram sa mobilnog...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:50:19
|
|
|
|
pocahontas
|
na forumu sam nekih godinu dana, uclanila sam se kad sam ostala u drugom stanju. pratim sta se pise, a sama pisem kad imam pitanje ili kad neko postavi pitanje a pomislim da mogu da pomognem. ovo sto se desilo u jovicinoj temi je jako ruzno, ona, niti bilo koja od nas, nismo krive za probleme koje imaju pojedine clanice i smatram da moderatori ne bi smeli da dozvole istresanje fustracija po ostalim clanicama. uclanila sam se ovde da razmenjujem iskustva i savete, a ne da budem neciji otirac. e, i moram da kazem, pa kud puklo da puklo, najbolje, najiscrpnije savete koje sam citala su davale nedja i tash. ja te devojke nikada u zivotu nisam videla, nisu mi drugarice ni na fb niti u realnom zivotu, ali to je istina. nisam nostalgicna za proslim rr vremenom niti clanicama koje vise nisu tu jer sam, uslovno receno, nova ovde, ali ovo su moja zapazanja situacije.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:52:14
|
|
|
|
Maslacak15
|
[/quote] Ne, evo tvog štitonoše, kaska za tobom. [/quote] Ovo se, pretpostavljam odnosilo na mene ? Ako je tako ta sam, i to cinim sa zadovoljstvom. Ali ovo nije nastavak teme "Sta mi je treblo". Ovo je diskusija koliko kapiram o iskljucivanju "politicki nekorektnih clanova". Ja se nadam da moderatori nece dozvoliti takve presedane. mogla bih i ja da sastavim listu od bar njih pet cije postove smatram uvredljivim. Ako se tako krene, brzo ce forum poprimiti sasvim drugaciji sadrzaj a to sigurna sam nije cilj. I kakve su to primedbe Ovo je bio forum o majkama i deci a ne o zenama koje se bore sa neplodnoscu? To nije uvredljivo ????
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:56:06
|
|
|
|
pocahontas
|
I kakve su to primedbe Ovo je bio forum o majkama i deci a ne o zenama koje se bore sa neplodnoscu? To nije uvredljivo ???? klasican primer izvlacenja iz konteksta.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:58:00
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas e, i moram da kazem, pa kud puklo da puklo, najbolje, najiscrpnije savete koje sam citala su davale nedja i tash. ja te devojke nikada u zivotu nisam videla, nisu mi drugarice ni na fb niti u realnom zivotu, ali to je istina.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 13:59:10
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Maslacak bravo sto si spazila taj post!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 14:03:58
|
|
|
|
jovana13
|
Od kad sam clan ovo je forum i za cekalice i za trudnice i za porodilje i za zene sa vecom decom. I jeste uvredljivo to sto si rekla Maslacak jer je forum za sve. Samo je problem sto je vecina pogresno shvatila jovicinu temu, ali ipak uvrede nisu potrebne i nije im mesto na ovakvom forumu koji je divan. Ja sam clan samo ovog foruma na drugi nikad otisla nisam i ne bih volela da budu svadje. Pogresno je shvacena tema, zakljucana dok se glave ne ohlade i to je to. Mislim da nema potrebe za daljim prepucavanjem svadjanjem i vredjanjem....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 14:05:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Čitam ove zadnje postove i uopšte mi nije jasno šta se dešava
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 14:08:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ni ja nisam nigde videla da je neko osudio ili nedaj boze vredjao zene sa post porodjajnom depresijom pa se to ovde odjednom tako predstavlja. Ja kao majka nigde tako nesto procitala nisam. A sa druge strane i tekako van i bez konteksta provejava ta " nemate pravo da pricate nesto o cemu neznate" iz klana majki. Sto je po prirodi stvari uvredljivo i povredjuje zene. Nego, ja stvarno nisam na ringeraji da bi se raspravljala nego da bih pomogla, ko moju pomoc ili savet zeli. U ovu raspravu sam se ukljucila pravicnosti radi. Rekoh sta sam imala i povlacim se na stranice sa problemima sa zatrudnjivanjem gde smatram da je moje prisustvo svrishodno.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 14:15:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 Od kad sam clan ovo je forum i za cekalice i za trudnice i za porodilje i za zene sa vecom decom. I jeste uvredljivo to sto si rekla Maslacak jer je forum za sve. Samo je problem sto je vecina pogresno shvatila jovicinu temu, ali ipak uvrede nisu potrebne i nije im mesto na ovakvom forumu koji je divan. Ja sam clan samo ovog foruma na drugi nikad otisla nisam i ne bih volela da budu svadje. Pogresno je shvacena tema, zakljucana dok se glave ne ohlade i to je to. Mislim da nema potrebe za daljim prepucavanjem svadjanjem i vredjanjem.... IZVORNA PORUKA: jovana13 mina upravo to. Ja nisam imala probleme sa zatrudnjivanjem i ne komentarisem u temama tipa vantelesna bazalna hormoni stitne itd jer o tome pojma nemam. Kako neko ko nije prosao kroz porodja i da ne kazem postporodjajnu depresiju moze da soli pamet o tome. Verolina nemam nista ni protiv tebe ni nikog drugog ovde niti sam ikada imala a dugo sam ovde. Zao mi je sto ti se skoro desilo to sto se desilo, zelim i tebi i svim cekalicama da zabebite sto pre. Jednostavno mislim da nije ok napadati zene koje prolaze period nakon porodjaja,kao sto ni ja ne mogu da dam adekvatne reci podrske i utehe vama koje ne mozete da zatrudnite koje ste imale spontani itd jer kroz to nisam prosla. Jovana13 - na forumu si maaaalo kraće nego ja, s tim da imam pauzu od 2 godine neaktivnosti. Svojom voljom. Niko me nije terao, niko me nije pljuvao. Nekada davno je takođe izbila poveća frka i zbrka, kada sam se ''povukla''(ti si zaboravila?). Zašto? Jer i tada, kao i sada JEDNA osoba nije sankcionisana, koliko vidim, ta ista i dalje se ne sankcioniše. I dalje se teme zaključavaju... da ohlade glave - Neće se nikad ohladiti, žene smo, neke pucaju hormoni, druge frustracije... na forumu gde su žene NIKAD neće biti mira. To nema veze sa RR, forum se osniva iz najbolje namere. Osobe koje se tu nalaze su isto iz najbolje namere. A ima i onih drugih. Šokirala sam se kada sam čula neke stvari. Čekam samo sutra, pa da kažem moju poslednju - da ne pametujem unapred.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 14:35:21
|
|
|
|
Jugoslavija
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Niko me nije terao, niko me nije pljuvao. Trcosava, nemoj da se ljutis ali u cemu je onda problem? Koliko sam ja sad shvatila ti si se vratila posle dve godine da delis neku pravdu koja se tebe licno ne tice niti ti je bilo kakva nepravda ucinjena. Ja to stvarno ne razumem. Sta vam je bre zene. ajmo relax. Meni je ovde bas lepo. Cesce citam manje pisem ali sve u svemu ima sto sta da se nauci.Sitne carke. Pa sta. I ja stvarno ne vidim da ovde neko nekog tera, sem da ste se okomile na zenu koja ima malo ostriji jezik. Sta je vas i bilo koga drugog briga za karakter nekoga koga ne poznajete. Moze biti dobar ili los ili serijski ubica svejedno je. I sta je ko cuo o kome svejedno je. I ja znam jednu osobu ovde koja se predstavlja kakvom nije al sta me briga. Njen zivot njena stvar. Veliki pozdrav za Verolinu i Maslacak i ostale zene sa crtica i trudnickih i tema o mamama. Uvek su spremne da pomognu. I veliki pozdrav za Cindarelu. Ona je zatrudnela kad sam ja ovde stigla.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 15:08:16
|
|
|
|
jovana13
|
maslacak nisam prozvala cekalice niti ih uvredila zato sto nemaju decu, Bogu hvala imace i one. Samo sam rekla da ako se ja u nesto ne razumem necu da komentarisem. Majka sam al nemam iskustva sa cr i sad treba da odem u temu o carskom i pricam kako npr rane brzo zarastaju itd? Ne mogu jer ne znam kako te rane zarastaju. Kad procitam necije pitanje i znam odg uvek odgovorim kad ne znam odem na drugu temu. Nikom lose ne zelim, nisam udruzena ni sa kim na rr sto se i vidi ni 1 prijatelja nemam na rr. Ja sam uvek kad je neka radila betu kad se poradjala itd visila da vidim ishod i radovala se pozitivnim stvarima kao da ste mi rod sve. Zato i volim rr i krivo mi je ako sam pogresno shvatila izvinjavam se javno cekalicama.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 15:51:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Jugoslavija Trcosava, nemoj da se ljutis ali u cemu je onda problem? Koliko sam ja sad shvatila ti si se vratila posle dve godine da delis neku pravdu koja se tebe licno ne tice niti ti je bilo kakva nepravda ucinjena. Ja to stvarno ne razumem. Sta vam je bre zene. ajmo relax. ... I ja stvarno ne vidim da ovde neko nekog tera, sem da ste se okomile na zenu koja ima malo ostriji jezik.... Nisi dovoljno dugo da bi znala o čemu govorim. Upravo ta ista žena sa dugim jezikom je bila kriva za mnoge pokrenute svađe. A ja nisam nikad odlazila, povukla sam se - tako da se ja ne vraćam. Tužno je, kako gore napisah da se teme zaključavaju, a jednoj te istoj osobi se dozvoljava mnogo. Ne ljutim se ja, nit me poznaješ, nit me znaš. Pojasnila sam ti ''problem''. Moj jezik je i te kako oštar, ali umem da ga obuzdam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.1.2013 16:07:42
|
|
|
|
mtajcica83
|
Jel moze neko da mi kaze o kojoj se temi radi koja je zakljucana??
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?