Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 11:51:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako obrišem profil, jel mi se brišu postovi?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Juhuuuu?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:42:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene su brisali, ostali mi postovi ali kao anoniman. Đe si ti pošla?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:44:09
|
|
|
|
Anoniman
|
I mene su tako, ali gagi su drugačije. Jel treba previše da psujem u svim temama pa da vam bude lakše da mi obrišete sve postove nego da ih brišete pojedinačno? (ovo nema veze sa gagi)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:45:18
|
|
|
|
Verolina
|
A kudE ces ti djavole?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:45:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Tash Jel treba previše da psujem u svim temama pa da vam bude lakše da mi obrišete sve postove nego da ih brišete pojedinačno? Aj pocni....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:46:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo ako će mi obećati da će obrisati sadržaj svih mojih postova.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:46:39
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Meni su od smeshkice ostali svi postovi....ali vidim da ima gde pise "brisani korisnik" i tamo nema ni posta... I stvarno...gde ces???
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:48:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dojadili smo joj pa hoce da nas se resi ihihihihii
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:49:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ Meni su od smeshkice ostali svi postovi....ali vidim da ima gde pise "brisani korisnik" i tamo nema ni posta... To su gagini postovi, to bih ja.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 14:56:16
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
A STOOO???? Pa ti ovde imas navise pametnih postova, puno saveta, i iskustva koja znace, pogotovo sto sve tako tacno, i pravim recima opisujes...bila bi steta za forum
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 15:02:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije bitno što. Znaju oni koji trebaju, što.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 15:15:44
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 15:33:23
|
|
|
|
lesica
|
Nije mi jasna ovolika teatralnost Mislim da trebaš poslati administratoru pp.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 20:11:15
|
|
|
|
Anoniman
|
zasto? Admin ovde ne odgovara na pitanja? Kad dobijem odgovor, odlucicu dal cu da pisem adminu malbu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 20:26:41
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ali stvar je u tome ja da mesecima uopste ne mogu da glasam za ankete, sve ankete su zavrsene a nisam ih nijednom videla i pise da ne mogu da glasam, nije mi jasno sta je problem Isti problem imam Tash, nemoj zezati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.11.2012 20:29:52
|
|
|
|
isidora88
|
dunja, pokusala sam ono sto je rekao programer, ali i dalje je sve isto
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 2:10:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ako obrišem profil, jel mi se brišu postovi? Ne brišu se.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 2:12:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 dunja, pokusala sam ono sto je rekao programer, ali i dalje je sve isto Ok pisaću opet, ali je on javio da je testirao i da sve radi. Pišem ponovo pa javljam.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 10:11:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg IZVORNA PORUKA: isidora88 ali stvar je u tome ja da mesecima uopste ne mogu da glasam za ankete, sve ankete su zavrsene a nisam ih nijednom videla i pise da ne mogu da glasam, nije mi jasno sta je problem Isti problem imam Proverili programeri - kažu sve radi OK, samo trenutno nema aktivnih anketa za koje možemo glasati.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 10:15:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Tash ne zeki,bilo bi pusto bez tebe,Dunja sta bi sa smajlicima hocemo ih menjati vise
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 10:19:00
|
|
|
|
MarijaBg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: MarijaBg IZVORNA PORUKA: isidora88 ali stvar je u tome ja da mesecima uopste ne mogu da glasam za ankete, sve ankete su zavrsene a nisam ih nijednom videla i pise da ne mogu da glasam, nije mi jasno sta je problem Isti problem imam Proverili programeri - kažu sve radi OK, samo trenutno nema aktivnih anketa za koje možemo glasati. To bi znacilo da nijedna nova anketa nije postavljena vise od 3 meseca, koliko sam ja ponovo redovno na RR?!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 10:22:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne, nego isteknu u međuvremenu, a kada isteknu, ne može se glasati za njih. U svako slučaju pisali su programeri uputstvo, stavila sam ga gore: Moguce je da ima problem sa cookies na browserima, ili neki virus, il pa moguce je da neko je glasao iz njen account. Neka obrise cookies na svoji browser i za svaki slucaj da promeni svoj password.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 10:25:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo, stavila sam probnu anketu da glasamo do mile volje, pa je brišem KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2012 10:29:19 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.11.2012 10:35:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tash Ako obrišem profil, jel mi se brišu postovi? Ne brišu se. Hvala Dunja.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?