Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 16:43:30
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Ja mislim da je nekakav spam...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 23:55:50
|
|
|
|
boba 11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: boba 11 Hoce biti deda mraz ove zimice .Ne znam gde bih pitala pa reko aj ovde Trebalo bi:) Ja radim na jednom drugom, mnogo većem projejtu, pa će Deda Mraza verovatno raditi moja koleginica, javiće vam uskoro. Mislis na bebeci projekat?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:02:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunja, zaboravih da ti javim, kod mene nema promene sa Mojom ringerajom. Probala sam i preko IE, obrisala cashe i cookies, logovala se i na mm-ov komp, sve je isto.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:07:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: boba 11 Hoce biti deda mraz ove zimice .Ne znam gde bih pitala pa reko aj ovde Trebalo bi:) Ja radim na jednom drugom, mnogo većem projejtu, pa će Deda Mraza verovatno raditi moja koleginica, javiće vam uskoro. Mislis na bebeci projekat? Ne, nažalost, to tek od februara jer mora da prođe 3 meseca posle neuspešne VTO. Ovo je projekat sa vrtićima
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.10.2012 0:08:23 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:09:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dunja, zaboravih da ti javim, kod mene nema promene sa Mojom ringerajom. Probala sam i preko IE, obrisala cashe i cookies, logovala se i na mm-ov komp, sve je isto. Važi Anči, javiću programerima da nije rešeno.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:09:42
|
|
|
|
boba 11
|
Joj sorry nisam u toku ,zao mi je sto nije uspelo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:12:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Sve ok bobo. Beta je bila pozitivna ali sam prokrvarila početkom nedelje. Idemo dalje, borba nije gotova
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:14:18
|
|
|
|
boba 11
|
Drzim ti fige za sledecu
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 0:15:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Thanks
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.10.2012 21:26:03
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bice devojcica IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ Jel jos neko dobio ovako cudnu poruku na ringeraji? Dobila sam i ja tu poruku pre otprilike sat vremena... Ne kapiram je bas I ja sam je dobila. Bilo je toga vec na RR-u. Neki bolesnici.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2012 13:03:07
|
|
|
|
New Mom
|
Ne mogu da pošaljem pp kao odgovor na poslatu poruku. Probala sam nekoliko puta. Ima naravno napisano i naziv poruke i ime primaoca.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2012 14:14:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Probaj draga molim te preko drugog browsera, pa mi javi šta se dešava.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.10.2012 15:31:03
|
|
|
|
New Mom
|
Chrome koristim inače. Probala preko Mozilla-e i preko mobilnog, isti problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 10:42:08
|
|
|
|
podset_nik
|
Zbog cega pojedini stari banovani clanovi sad opet mogu da se pojavljuju kao registrivani korisnici , jos kace i svoje slike. Zasto je to dozvoljeno? Zasto se selektivno sprovode pravila ovde?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 10:42:53
|
|
|
|
Olga75
|
a zasto ti imas novi nik
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 10:54:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: bice devojcica IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ Jel jos neko dobio ovako cudnu poruku na ringeraji? Dobila sam i ja tu poruku pre otprilike sat vremena... Ne kapiram je bas I ja sam je dobila. Bilo je toga vec na RR-u. Neki bolesnici. i ja sma dobila tu poruku, i naravno odmah izbrisala, desavalo se ovo i prosle godine.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 11:05:33
|
|
|
|
podset_nik
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a zasto ti imas novi nik To nije odgovor na moje pitanje. A odgovor na tvoje jeste da moj nick nikad nije ni postojao. Pravila su prekrsena i to zestoko. Zasto ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 11:08:08
|
|
|
|
Anoniman
|
ne mogu da procitam to sa porukom, ali i meni je stigla neka na engleskom, nisam je ni otvarala, nego odmah obrisala.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 11:24:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: podset_nik IZVORNA PORUKA: Olga RR a zasto ti imas novi nik To nije odgovor na moje pitanje. A odgovor na tvoje jeste da moj nick nikad nije ni postojao. Pravila su prekrsena i to zestoko. Zasto ? Ako je nick obrisan, i neko drugi pokuša da se registruje sa tim nickom - može. Pa nema ta osoba monopol nad nickom Druge su stvari mail adrese, IP adrese itd. To svakako moderatori ne mogu da vide niti provere, već samo administrator. Nisam mod, ali jesam bila, pa sam se osetila kompetentnom da odgovorim na ovo pitanje - ne zamerite mi, moderatorke
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 11:37:58
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: podset___nik Zbog cega pojedini stari banovani clanovi sad opet mogu da se pojavljuju kao registrivani korisnici , jos kace i svoje slike. Zasto je to dozvoljeno? Zasto se selektivno sprovode pravila ovde? Pravilo je da administrator može doneti odluku da se banovanim članovima omogući ponovo pristup. I ja sam takvu odluku donela nakon razmatranja situacije. Radi se o dva člana koja su mi se prethodno pismeno obratila i koja ne prave ama baš nikakav problem na Ringeraji, a ako budu pravili biće sankcionisani kao i svako drugi.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2012 11:39:31 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 11:47:44
|
|
|
|
podset_nik
|
Znaci ja sad najnormalnije mogu nekome da kazem da ne se*e i da me nema godinu dana i da onda opet dodjem i ljubim se sa svima, a da pred tom konkretnom osobom glumim nekakav "zen"? Nedoslednost i protekcija, nista drugo. I svemocnost administratora.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 12:29:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne možeš.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 12:40:52
|
|
|
|
podset_nik
|
A zasto je to njoj (BubaMiri, a sad TrtMilojki) omoguceno? Samo trazim obrazlozenje i da li je ono "Zato sto ja tako kazem"?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 12:46:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne nije zato, Mira je pisala meni, razgovarala sam sa moderatorima i većina (ili svi čak) su bili za to da se vrati jer Mira nije lik koji pravi probleme, nije provokator, čak naprotiv, jedna pozitivna i vesela osoba. Ona je onomad u afektu odreagovala, ali nije neko ko provocira i pravi probleme na forumu. Toliko.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2012 12:48:12 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.11.2012 12:58:40
|
|
|
|
podset_nik
|
Da, tako sam i mislila, sve je savrseno i kristalno jasno.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?