Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.10.2012 13:36:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči, trebalo bi da je sada OK. Radi se na optimizaciji Moje Ringeraje, pa bi moglo biti povremeno problema ovih dana, ne bi trebalo dugo da traje ..
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.10.2012 19:16:22
|
|
|
|
Ana RR
|
I dalje mi ne radi, draga. Isto je kao i juče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 13:27:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto nema teme Bazalna temp II deo, meni baš ta tema treba?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 14:22:45
|
|
|
|
Sonreir
|
A ja sam trazila temu Cekamo dve crtice - februar 2010 i izbaci mi ovo: Pristup nije moguć. Nemate dovoljno prava ili pristupate privatnoj oblasti. Molimo vas da se prijavite uz dovoljna prava ili kliknete ovde za povratak na početnu stranicu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 15:59:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Chat teme se brišu kad se popuni 100 strana, ne brišemo odmah ali vrlo brzo, tako da tih crtica nema, Sonreir. Tašo, za bazalnu ne znam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 22:30:25
|
|
|
|
moja ciklama
|
Zašto ne mogu da pogledam svoj dnevnik? RR mi izbaci: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Cannot resolve the collation conflict between "SQL_Slovenian_CP1250_CI_AS" and "Slovenian_CI_AS" in the equal to operation. /portleti/snNew/feedfunctions.inc.asp, line 1921
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 22:33:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne rade dnevnici :(, pisala sam programerima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 23:44:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Chat teme se brišu kad se popuni 100 strana, ne brišemo odmah ali vrlo brzo, tako da tih crtica nema, Sonreir. Tašo, za bazalnu ne znam Bazalna nije chat. Tamo je bio period mog merenja, ili u prvom delu, koji takođe ne nalazim. Nije bitno moje merenje, nego, tamo sam mogla danas naći odgovore na pitanje koje je Sonreier danas pitala u aktuelnom delu BT-a
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 23:47:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene, gde da uiđem da dobijem opciju metanja potpisa?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 23:48:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja RR - Podešavanja - Forumi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 23:49:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash Zašto nema teme Bazalna temp II deo, meni baš ta tema treba? Ja OK vidim ovu temu KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.10.2012 23:53:57
|
|
|
|
Anoniman
|
To je zato što si ti admin, ti vidiš sve. Meni piše da pristup nije moguć.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.10.2012 13:17:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Zašto ne mogu da pogledam svoj dnevnik? RR mi izbaci: Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Cannot resolve the collation conflict between "SQL_Slovenian_CP1250_CI_AS" and "Slovenian_CI_AS" in the equal to operation. /portleti/snNew/feedfunctions.inc.asp, line 1921 Popravljeno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2012 21:58:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja i dalje ne mogu da uđem u Moju ringeraju, ne mogu da pročitam pp, ništa ne mogu da vidim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2012 22:07:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči stavila sam u issue, i naglasila kao URGENT, još pre par dana, ali očigledno programeri rade nešto na Mojoj Ringeraji. Podsećala sam ih neliko puta .. Nadam se da će rešiti u toku sledeće nedelje, ako ne, spomenuću na sastanku u sredu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.10.2012 22:10:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Oket
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2012 12:23:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Tash Zašto nema teme Bazalna temp II deo, meni baš ta tema treba? Ja OK vidim ovu temu KLIK Da li je OK ova tema, da li je vidite? Ajd please, jel neko vidi ovu temu?
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.10.2012 12:25:56 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2012 12:25:12
|
|
|
|
jole82
|
Tu je....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.10.2012 12:25:41
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.10.2012 8:08:48
|
|
|
|
boba 11
|
Hoce biti deda mraz ove zimice .Ne znam gde bih pitala pa reko aj ovde
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 15:21:02
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Jel jos neko dobio ovako cudnu poruku na ringeraji?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 15:37:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: boba 11 Hoce biti deda mraz ove zimice .Ne znam gde bih pitala pa reko aj ovde Trebalo bi:) Ja radim na jednom drugom, mnogo većem projejtu, pa će Deda Mraza verovatno raditi moja koleginica, javiće vam uskoro.
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.10.2012 15:41:20 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 15:38:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Dve sreće, proveriću šta je to.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 15:49:33
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Dve sreće, proveriću šta je to. Vazi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.10.2012 16:14:16
|
|
|
|
bice devojcica
|
IZVORNA PORUKA: Dve_srece_najvece_ Jel jos neko dobio ovako cudnu poruku na ringeraji? Dobila sam i ja tu poruku pre otprilike sat vremena... Ne kapiram je bas
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?