|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
26.8.2011 11:05:16   
jelena038
IZVORNA PORUKA: n i n a

Ajoj jeco user posted image A ja taman htela da pišem kako ne volim što mi je ceo vikend isplaniran za viđanje sa zaboravljenom rodbinom user posted image ....
ma nije to olajavanje.. olajavanje je kad te neko ugusi daveci o svom rodjaku kog niti poznajes, niti te boli uvo, niti postoji ijedan razlog da imas bilo kakvo osecanje prema toj osobi. a osoba koja ti prca od tebe konstantno trazi saucesnistvo u mrznji datog rodjaka i svako tvoje odbijanje da u tome ucestvujes u njemu izaziva srdzbu i dodatni napor da ti ogadi svog rodjaka. mrzim to i bezim glavom bez obzira uz obrazlozenje "izvini, moram da idem kuci da heklam" user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 526
29.8.2011 10:50:37   
Anoniman
Ne volim glupavu papirologiju i još gluplje bankarske službenike user posted image

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 527
29.8.2011 10:52:26   
soni
ne volim osobe koje se pojave , istrtljaju sta imaju, izdeklamuju svoje probleme i potrebe i okrenu se i odu user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
29.8.2011 19:09:22   
JMPM
Ne volim sto su Ravanicine perece u neprovidnom pakovanju i ne vidim kada su zagorele user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 529
31.8.2011 14:56:37   
Alexis79
Ne volim babe,tetke,strine, komsinice koje imaju neku neopisivu zelju da me ljube kad god me vide.user posted image
Po mogucstvu sto blize ustima plus sto svaka od njih ima brkove user posted image .
Stvarno me to mnogo nervira jer te scepaju za ruku i krenu da ljube da ne moze covek da se otme.
Uhvatila sam sebe danas kako se "rvem" sa tom starijom komsinicom .
Izlomi mi zena ruku u pokusaju da me "prijateljski izljubi"
Jedva sam se otela user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 530
31.8.2011 17:19:23   
Verus
Ne volim kad se ne osecam dobro....

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 531
5.9.2011 14:54:03   
soni
ne volim sto mi je kisa pokvarila novu frizuru user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 532
5.9.2011 16:15:04   
minavb
Ne volim sto mi se Vanjoslav razboleo. Nije nista strasno, ali posto refluks jos nije prosao, cim se zakaslje ili zagrcne slinicama, sve sto je pojeo izleti napolje. I ne volim nicanje zuba, bas nam naprave problem.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 533
5.9.2011 16:26:17   
ivaj
Nisam znala da je bolestanuser posted image
A i ne mogu da verujem da jos uvek povrati ponekad.Kod nas je skroz proslo.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 534
5.9.2011 16:40:11   
minavb
O da, kad god nicu zubi ili cure sline, povraca. Juce je 4 puta povracao, i svaki put kad se zakaslje ili kad se muci da proguta nesto.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 535
5.9.2011 16:50:47   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: minavb

O da, kad god nicu zubi ili cure sline, povraca. Juce je 4 puta povracao, i svaki put kad se zakaslje ili kad se muci da proguta nesto.

user posted image
kada skroz prolazi  refluks?

< Poruku je uredio jovicaa -- 5.9.2011 16:51:02 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 536
5.9.2011 16:58:41   
minavb
Zavisi, nekima do godinu dana a nekima kasnije. Znam slucejve gde se deca muce i sa 3 godine.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 537
5.9.2011 18:26:06   
zoća
ne volim svemoguce ljude sa milion protekcija koji sve zavrsavaju a ustvari zavlace te i samo gubis dragoceno vreme

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 538
5.9.2011 18:43:00   
JMPM
Ne volim sivo nebo, sevanje, grmljavinu i kisu user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 539
13.9.2011 10:06:36   
minavb
Ne volim kad se nekome mrdaju siske dok trepce.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 540
13.9.2011 10:09:45   
Leana
A ja uopšte ne volim šiške user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 541
13.9.2011 10:45:24   
lanajelena
Ne volim kad mi ne stanu na pesackom user posted image

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 542
13.9.2011 10:56:59   
Dora
Da nisam to bila ja? user posted image
Ja ne volim kad zbog jednog pešaka mora da se napravi lančani sudar i dve kolone na bulevaru od semafora do semafora. Em što ne gledaju levo ni desno! Misle, ako su pešaci da su bogom dani...
Xaxaxa, ne zamerite mi, i ja sam pešak jako često, ali ponašam se normalno a ne sumanuto, kao ove babe koje u najvećem špicu i gužvi moraju da obilaze pijace...grrrrrrr

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 543
13.9.2011 10:57:04   
Snelle
E da znaš, ni ja. Posebno ranije, dok bih na pešačkom stajala sa sve detetom, kolicima i prolaze vozači, boli ih uvo, ne pada im na pamet da stanu. Al najviše bih odlepila kad bi prošla žena sa detetom u autosedištu i ne stane!

Direktna veza do poruke: 544
13.9.2011 10:59:51   
lanajelena
Dora nisam ni ja stajala dok sam vozila cak sta vise isla sam zbog toga kod sudije za prekrsaje ali neki stvarno nemaju obzira,vide da im je crveno na vidiku stojim na bulevaru sa kolicima i vecim detetom kisa,sneg... a retko ko hoce da stane jako mi je tesko da predjem ulicu a semafor daleeeeeko

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 545
13.9.2011 10:59:51   
Dora
E, i ja to mrzim.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 546
13.9.2011 11:00:15   
Anck Su Nmaun
kao ove babe koje u najvećem špicu i gužvi moraju da obilaze pijace...grrrrrrr

Ja ih inace zovem babe samoubice...to ni ne gleda ide li sta...vazno je da je ona-on star i da ima pravo prvenstva prolaza ( neki njihov zakon)

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 547
13.9.2011 11:02:44   
Dora

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Dora nisam ni ja stajala dok sam vozila cak sta vise isla sam zbog toga kod sudije za prekrsaje ali neki stvarno nemaju obzira,vide da im je crveno na vidiku stojim na bulevaru sa kolicima i vecim detetom kisa,sneg... a retko ko hoce da stane jako mi je tesko da predjem ulicu a semafor daleeeeeko

Pa sad, oni uglavnom čekaju da zakoračiš. Ja uvek sačekam da prođu ovi blizu pa onda krenem polako pa vozači imaju vremena da zakoče, a i moraju, ili će da me pogaze...a to ne žele. Ponekad ako je neko bahat a stao je jer sam već krenula, onda se namerno vučem, kao nešto mi ispadne pa se sagnem, jednom sam tako vezivala pertlu na sred puta...

Direktna veza do poruke: 548
13.9.2011 11:04:16   
Anoniman
Ne volim kad me kombajn probudi user posted image

(odgovor članu Dora)
  Direktna veza do poruke: 549
13.9.2011 11:13:55   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Dora

jednom sam tako vezivala pertlu na sred puta...

user posted image  Ti si još ludja od mene! Ja isto kad je neko bezobrazan i bahat krenem da se vučem preko pešačkog, namerno, ali naravno kad sam bez deteta.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here