|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
13.10.2011 15:34:32   
Olga75
ima tema TRBUHOM ZA KRUHOM pa nastavite tamo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 576
13.10.2011 16:31:28   
*Alexx*
Eh, što ne volim kad ljudi nešto napišu samo da bi napisali, nema veze da li doprinose ili ne.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 577
18.10.2011 13:27:08   
Lilla
Ne volim kad vidim da pojedinci misle da su pokupili svu pamet svijeta. 

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 578
18.10.2011 13:30:57   
NadaR
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Eh, što ne volim kad ljudi nešto napišu samo da bi napisali, nema veze da li doprinose ili ne.

Bas user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 579
18.10.2011 13:33:00   
minavb
Ne volim njanjavu muziku

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 580
18.10.2011 13:35:04   
Jeca*
ni njanjave ljude

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 581
18.10.2011 13:46:15   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: minavb

Ne volim njanjavu muziku

Eh, zavisi koliko je njanjava, ko je peva... ima dobrih njanjavih. user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 582
18.10.2011 14:15:33   
minavb
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ne volim njanjavu muziku

Eh, zavisi koliko je njanjava, ko je peva... ima dobrih njanjavih. user posted image

Maraja Keri njanjava. Bljak!

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 583
18.10.2011 14:20:04   
*Alexx*
Uf, Maraju hejtujem gde stignem.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 584
18.10.2011 14:29:57   
pepeljuga
Ne volim hladno vreme, kad moram da nosim jaknu ili kaput user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 585
19.10.2011 8:18:30   
minavb
Ne volim da čitam vesti. Jutros sam pročitala da su plicajci pretukli neke klince i nikom ništa, da su neke budale pretukle vozača GSP-a zbog prvenstva bez obzira što vozila GSP-a imaju prvenstvo, pročitala sam i komentare , da je Ana Stanić dala ime sinu i da je to vest koja prosto mora da se objavi, da su patriJote u komentarima napljuvale pilota koji je oborio američki F-117 jer se sprijateljio sa pilotom oborenog aviona... gadan smo bre narod

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 586
19.10.2011 8:19:48   
Anoniman
Zato ja NE čitam vesti user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 587
19.10.2011 8:53:38   
*Alexx*

Ne volim da čitam vesti. Jutros sam pročitala da su plicajci pretukli neke klince i nikom ništa, da su neke budale pretukle vozača GSP-a zbog prvenstva bez obzira što vozila GSP-a imaju prvenstvo, pročitala sam i komentare , da je Ana Stanić dala ime sinu i da je to vest koja prosto mora da se objavi, da su patriJote u komentarima napljuvale pilota koji je oborio američki F-117 jer se sprijateljio sa pilotom oborenog aviona... gadan smo bre narod

I posle se pitamo zašto nas je pola u depresiji.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 588
19.10.2011 9:01:50   
minavb
I sad pročitam da je PIO u minusu. Pa normalno da je u minusu kad su pre 20 godina ljudi išli u penzije sa 20 godina staža, po ludilo povoljnim uslovima , i dobijali invalidske penzije ako podmažu komisije. Normalno da je u minusu kad je brdo radnika iz privatnog sektora prijavljeno na minimalac, ili nije uopšte, a lovu dobijaju u kovertama. I sad kad moji jadni roditelji jedva odoše u penzije sa 40 godina staža i 65 godina života (mama manje), sad nema para, a samo za lekove daju 150 evra mesečno, na recept ej!!!
Ne volim!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 589
25.10.2011 11:30:04   
Raviojla
...osobe koje svesno udju u nesto kao da su morale i onda kukaju iako su znale od pocetka kako ce biti pa im je kriv zivot, Bog, drzava i svi ostali...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 590
25.10.2011 11:36:16   
minavb
Ne volim da jedem mandarine, ceo dan mi ruke smrde.

(odgovor članu Raviojla)
Direktna veza do poruke: 591
28.11.2011 16:23:22   
minavb
N evolim kad feferoni nisu ljuti.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 592
28.11.2011 16:50:16   
Anoniman
Ne volem persone koje se prave pametne, koje misle da sve znaju i da im je svaka na mestu. Koje "prodaju" svoju filozofiju na svakom koraku. I koje misle da su u svemu u pravu. E bas ih ne volem

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 593
28.11.2011 16:54:07   
Alexis79
Neodgovorne vozace,
osobe koje ne znaju da voze u rikverc,

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 594
28.11.2011 16:54:48   
biks
Stvarno nikada ne treba mesati posao i prijateljstvo. Ne volim ljude koji su licemerni i prijatelji su ti a iza ledja pricaju i saradjuju sa drugima a zbog posla moras ostati u dobrom odnosu sa njima. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 595
28.11.2011 17:00:57   
biks
i da bas ne volim kad me pitaju licne stvari kao sto je zasto jos nemamo bebu i sta cekamo! Juce mi se desilo u frizerskom salonu da me je neka klinka koja tu radi pitala da li imamo decu i ja sam rekla ne. A ona je pitala zasto? I ja sam cutala. A onda je ona jos jednom pitala "Zasto jel necete?". E pa stvarno kad ce se ljudi nauciti osnovnoj kulturi da su to licne stvari i da se tako nesto ne pita tek tako. user posted image

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 596
28.11.2011 17:50:03   
hanka
http://www.youtube.com/watch?v=E0Ptovz_wV4

Ovo je moj odgvor sta ne vole/im

(odgovor članu biks)
Direktna veza do poruke: 597
28.11.2011 22:45:52   
Anoniman
Ne volim sto je ponekad bas mnogo toga sto ne volim ... ne volim sto bi rek'o Balasevic"kad mi gace udju di vec udju" :) izinjavamo se mlogo se izvinjavamo

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 598
31.12.2011 10:00:04   
Anoniman
Ne podnosim perforacije na pudinzima, šlagovima i sličnim proizvodima, svaki put se zeznem i krenem da otvaram, pa mi se sve raspadne, umesto da lepo odmah uzmem makazeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 599
31.12.2011 10:14:29   
Maya21
ne se nerviras sister user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here