|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
13.9.2011 11:28:34   
Sanjica26 RR
Ne volim kada postar iz sity ekspresa nece da dostavi narucenu robu na kucnu adresu, pa moram da silazim sa sve bebom.user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 551
16.9.2011 17:22:13   
soni
sto moram da cekam na pretrage kod lekara po 2 meseca!!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 552
17.9.2011 13:34:33   
bokicans
Ne volim kada mi neko da mlaku casu vode.Ne volim a i ne razumem ljude koji ,koji ne vode racuna o higijeni i brate mili smrde!Ne volim proste ljude koji puno psuju,ne volim kada je neko mlitav ,usporen,svog bih ga protresla......

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 553
17.9.2011 14:56:37   
PoisonEve
Ne volim sterotipe bilo koje vrste.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 554
17.9.2011 14:59:03   
World
ne volim da usisavam.......

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 555
   [Obrisana poruka]
17.9.2011 15:12:48   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu World)
  Direktna veza do poruke: 556
20.9.2011 13:12:33   
minavb
Ne volim hejtere i iskompleksirane zenturace.

Direktna veza do poruke: 557
28.9.2011 15:24:05   
PoisonEve
Ne volim ljude koji homoseksualce porede sa pedofilima!user posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 558
28.9.2011 15:31:18   
vukosava
Šta ne odgovara vašem horoskopskom znaku

Ljudi koji veruju u horoskop znaju da postoje neke sitnice koje smetaju svakom pripadniku određenog horoskopskog znaka. Nekad su to karakterne crte koje primećuju kod drugih znakova, a nekad obične, svakodnevne sitnice. Pročitajte pet stvari koje pojedinim znacima smetaju.

OVAN:
Ljude koji se gegaju dok hodaju.
Neuzvraćene telefonske pozive.
Loše plesače.
Kašnjenje vozova, aviona ili autobusa.
Ljude koji se oblače previše obično

BIK:
Ljude koji se preterano hvale
Nered i neorganizovanost
Kad ih neko ignoriše
Javne govore
Biti predmet šala ili podvala
Kad ne ispadaju dovoljno pametni

BLIZANCI:
Ljude bez smisla za humor
Kad nisu non-stop u centru pažnje

Loše vino
Ljude koji polako pričaju
Ljude koji presporo hodaju

RAK:
Preveliku vrućinu
Ljude koji ne znaju da se obuku
Kad ih ljudi kritikuju
Nasilne filmove
Nezahvalnu decu

LAV:
Ljude koji se oblače bolje od njih
Kad ih okolina ignoriše
Kad je prehladno
Kad moraju ostati doma za sunčanog dana
Kad ih upozoravaju da uspore

DEVICA:
Ljude koji su neuredni i neorganizovani
Ljude koji ne plaćaju poreze
Ljude koji ne odgovaraju na poslovne mejlove
Gubljenje vremena na Fejsbuku
Emotivne sukobe ili scene

VAGA:
Ljude koji im govore da stišaju muziku
Smeće u parku
Ljude koji kradu cveće
Ljubavne avanture za jednu noć
Loše frizure
Ljude koji su prestrogi prema deci

ŠKORPIJA:
Ljubavnike koji ne doživljavaju orgazam
Kad je neko bolji od njih u poslu
Kad ljudi jedu bez manira
Kad su tema tračeva
Ljude koji previše prate modu

STRELAC:
Ljude koji se previše žale
Kad ih optužuju da ne znaju s novcem
Kad ljudi od njih očekuju da dođu na vreme.
Nasilje nad životinjama
Čitati o kršenju ljudskih prava

JARAC:
Ljude koji uludo troše novac
Ljudi koji traže pozajmice
Ljude koji ostavljaju otvorenu pastu za zube
Čitanje poezije
Loše frizure

VODOLIJA:
Pričati o svojoj prošlosti
Psihijatre
Osobe koji nisu praktične
Držati sveću nekom paru
Uprljati ruke

RIBA:
Ljude koji su preglasni
Ljude koji ne obraćaju pažnju na argumente
Alkoholičare
Kad moraju nositi naočare za vid
Automobile koji troše puno goriva

Ja sam svaki znak po malo user posted image klikni

< Poruku je uredio vukosava -- 28.9.2011 15:32:36 >

Direktna veza do poruke: 559
28.9.2011 15:35:26   
PoisonEve
Po ovome ja sam blizanacuser posted image (ovan)

Ajrton Sena

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 560
28.9.2011 15:38:29   
Ana RR
Hm, prilično tačno user posted image moj znak je bik.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 561
28.9.2011 16:20:48   
minavb
IZVORNA PORUKA: vukosava

VODOLIJA:
Psihijatre
Držati sveću nekom paru
Uprljati ruke

Pored navedenog, ne volim sto se u ponedeljak vracam na posao medju kretene, sto cu da sedim sa dva kretena u kancelariji, sto nemam pojma kako cemo da rasporedimo posao, sto sam pre dve godine ja drzala sluzbu, sto cu sada biti trinaesto prase i sto sam prakticno kaznjena sto sam isla na bolovanje.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 562
28.9.2011 16:22:49   
lanajelena
Kad se ispecem na vrelu kafu

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 563
28.9.2011 16:26:13   
Snelle
Mina, gotovo porodiljsko?
Osmeh na lice i zapamti da je to SAMO posao i da ne treba oko toga da se tangiraš. Kod mene, veruj mi, deluje!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 564
28.9.2011 16:38:35   
lajla
Ne volim kada moram nekoga da cekam tj.kada neko kasni.I kada se ceka zadnji momenat da se nesto uradiuser posted image user posted image

Boze,daj mi strpljivosti da prihvatim stvari koje ne mogu da promenim,hrabrosti da promenim one koje mogu,i mudrost da uvek pravim razliku izmedju njih.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 565
28.9.2011 17:15:43   
vukosava

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: vukosava

VODOLIJA:
Psihijatre
Držati sveću nekom paru
Uprljati ruke

Pored navedenog, ne volim sto se u ponedeljak vracam na posao medju kretene, sto cu da sedim sa dva kretena u kancelariji, sto nemam pojma kako cemo da rasporedimo posao, sto sam pre dve godine ja drzala sluzbu, sto cu sada biti trinaesto prase i sto sam prakticno kaznjena sto sam isla na bolovanje.user posted image

Bices ti opet glavna u sluzbi sto bi rekli "in no time"... Al stvarno je uzas kad radis sa kretenima, tu ni slusalice ni glasna muzika ne mogu da pomognu, samo da usi nabubre

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 566
7.10.2011 10:11:49   
Anoniman
Nije dovoljno da kažem da ne volim-tačnije MRZIM obračun poreza!!! I to je sve što danas MORAM da uradim za ove famozne tri firme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 567
   [Obrisana poruka]
13.10.2011 12:49:17   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 568
13.10.2011 14:33:15   
anuksunamun
ne volim Kanadu kad dodje zima ,sto je otprilike 7 meseci godisnje,ne volim da se stalno selim i nikako da uredim svoj dom kako hocuuser posted image ,ne volim sto sam vaki namcor:):):)

Direktna veza do poruke: 569
13.10.2011 14:36:34   
soni
ne volim sto me ceka ribanje rerne.. uff

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 570
13.10.2011 14:39:47   
LJuBiP
Anuk,da li si zadovoljna generalno životom u Kanadi...ovo te pitam i jer i poneka razmišljamo da pokušamo da se preselimo tamo

Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi - postali još gori.

Direktna veza do poruke: 571
13.10.2011 14:49:23   
anuksunamun
MRzim ovo ovde i jedva cekam u Srbiju!!!ali to je moje misljenje,mislim ne mrzim ,ali ne zelim da se naviknem i da postanem samo jedna bleda slika sebe koja robuje ovom drustvu i nema vremena za sopstveni zivot...ja doduse ne radim,cekala sam radnu dozvolu,pa kada sam je dobila ,onda sam krenula sa VTO...tako da nisam ni pocinjala,ali ovo je masinerija,koja melje,a meni jako familija,prijatelji i kultura,da da,kultura!!!!mada,da ne bude sve tako crno,npr..bi je sada neki festival pozorista srpskog -bilo je interesantno...idemo sada da gledamo i neku broadway-sku predstavu,musicl mamma mia...gledala sam neki kineski balet...moze se i ovde lepo uzivati(treba imati o vise love za to),mozes i da steknes prijatelje,ali meni i dalje fali Balkan..ja sam previse divlja i svoja da bih se ukalopila u ovaj sistem...pitaj sta te konkretno zanima...ima puno nasih ljudi ovde koji su izgradili svoj zivot,i super im je,ja ti bas nisam merodavna...ako volis druzenje i zajebanciju i prisnost..to ovde nije slucaj...prosto nema se vremena...ako ti je vazna sigurnost i izvesnost ,Kanada je pun pogodak(za sada),opet ponavljam ,moze se i ovde lepo druziti covek,nije nikakav smak sveta ,treba samo lepo zaradjaviti da bi ti nako placenih troskova zivota ,ostalo love i za zezu....

(odgovor članu LJuBiP)
Direktna veza do poruke: 572
13.10.2011 14:50:53   
soni
ja sam anuk u norveskoj... razumem te... ne volim sto mi nedostaju moji, prijatelji, burek, sarma, sir

Direktna veza do poruke: 573
13.10.2011 15:03:09   
LJuBiP
Da,ja se baš dvoumim zbog svega sto ste rekle...ali opet ta izvesnost i sigurnost mi ulivaju neku nadu... a kakvo je vreme...kako si se prilagodila?jel mnogo hladno?meni je prva asocijacija na Kanadu sneg....user posted image

Da li bi ljudi mogli biti bolji? Mogli bi, ali niko neće prvi da počne. Svi imaju loša iskustva. Nismo li se malo puta zaklinjali da ćemo biti bolji? I neki stvarno postanu bolji, pa ispadaju naivni. Jer su oni drugi - postali još gori.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 574
13.10.2011 15:28:02   
Lilla
IZVORNA PORUKA: soni

ja sam anuk u norveskoj... razumem te... ne volim sto mi nedostaju moji, prijatelji, burek, sarma, sir

E onda smo skoro pa komsinice :) Ja sam u Swe i dobro mi je. Navikla sam se, iako nemam nikoga od svojih tu. Jedino ne volim sto se zimi rano smraci, do skoro se vidjelo do 11 navecer, sad vec oko 6 mracno user posted image

P.S. Ja sebi napravim sve to od hrane sto mi nedostaje, nije isto ali ipak je nesto user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here