|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ne volim
19.8.2011 14:53:56   
Anoniman
Joj, pa ja se tešim da je to "još neko" vreme user posted image user posted image user posted image Ali toliko sporo to ide dole uz sve režime da ću d'umrem od muke!!!

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 476
19.8.2011 15:07:20   
Verus
Ne volim kad me zulja socivouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 477
19.8.2011 15:23:23   
viking
Joj, znam kako ti je. Grozan, grozan, grozan osećaj!

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 478
19.8.2011 15:36:28   
Verus
vec 2 dana, a ne znam sta je..nista ne vidim na socivu, mora da je okouser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 479
19.8.2011 16:02:12   
jovicaa
ne volim kada neko spijunira moje prepiske, svi na ovom  svetu koje zanima sta mislim o njima ili koje boje nosim gace mogu licno da me pitaju uvek dajem iste odgovore!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 480
19.8.2011 17:37:57   
mtajcica83

Ni ja

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 481
19.8.2011 17:39:59   
lanajelena
Ne volim kad smo ja i Snelle najgore od sve dece user posted image

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 482
19.8.2011 17:47:30   
anuksunamun
procitala sam prepisku nekih zena...i sada mogu da kazem...ne volim kada napravim pogresnu procenu o ljudima....ko o cemu ,sektasi o Bogu,licemeri o licemerju....cudo jedno...bas sam razocarana,ali i srecna sto imam svoj zivot bar u neku ruku...srecno bilo svim "iskrenim "ljudima

< Poruku je uredio anuksunamun -- 19.8.2011 17:49:01 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 483
19.8.2011 21:03:33   
Snelle
Ne volim, ma ne podnosim kad ljudi bacaju đubre kroz prozor kola, autobusa....ma diže mi se kosa na glavi user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 484
19.8.2011 21:32:03   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ne volim, ma ne podnosim kad ljudi bacaju đubre kroz prozor kola, autobusa....ma diže mi se kosa na glavi user posted image

a tek kroz prozor svoje kuceuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 485
19.8.2011 22:57:36   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: popadija Mara

taj rad user posted image Al njega volem. Dolazi za dane piva u Zrenjaninu user posted image

NE volim, sto cu bebca morati da ostavim babi i dedi kako bih mogla uzivati u koncertu! Joooooj Djole... al te volem!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
23.8.2011 15:37:56   
magnetic
Ne volim crve u vocu.......fuj,fuj,fuj......user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 487
23.8.2011 16:07:24   
Inica
user posted image
IZVORNA PORUKA: magnetic

Ne volim crve u vocu.......fuj,fuj,fuj......user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 488
23.8.2011 21:26:56   
NadaR
... sparinu .. gusim se .. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 489
23.8.2011 22:02:21   
Iwana87
sto nisam bila na rr dva meseca user posted image ne volim sto moj muz hrce na trosedu svako vece od 21h,ne da ne volim nego se jednom nece ni probuditiuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 490
24.8.2011 12:28:14   
viking
Ne volim što ne mogu da se oduprem nenormalnoj potrebi da stalno perem ruke! Koža mi je popucala od sapuna. Ako ih ne operem 100 puta dnevno, ništa nisam uradila...

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 491
24.8.2011 12:30:01   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ne volim što ne mogu da se oduprem nenormalnoj potrebi da stalno perem ruke! Koža mi je popucala od sapuna. Ako ih ne operem 100 puta dnevno, ništa nisam uradila...

user posted image
isto...a zato koža na prstima ko mojoj babi user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 492
24.8.2011 12:31:46   
Anoniman
... štamparsku grešku u pentano sudoku user posted image sad ne mogu da završim user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 493
24.8.2011 12:33:40   
JMPM

Istooooooo! A jos vise ne volim kada moram da opominjem kada mi neko dodje kuci da ide prvo da opere ruke user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 494
24.8.2011 12:34:28   
viking
baš preterujem, izgubim dnevno dva sata perući ruke... perem ih pre nego što bilo šta uradim i posle tog posdla. Npr, obavezno operem ruke pre vađenja sudova iz mašine, kao da ne diram čiste sudove prljavim rukama. A kad ih izvadim opet idem da ih perem, jer to su sudovi?!
isto ako nešto diram po frižideru. Ako sklonim ključeve sa police, idem da perem ruke jer su mi kljčevi kao i novac - nešto najprljavije. I sve tako, da ne nabrajam... Ujutru pre nego što izađem iz kuće operem ruke 5 puta za tih 30 minuta budnog stanja. Nisam normalna.

< Poruku je uredio viking RR -- 24.8.2011 12:36:29 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 495
24.8.2011 12:35:17   
Ana RR

Isto. A pogotovo sad kad je beba kući, svaki čas trčim u kupatilo da operem ruke.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 496
24.8.2011 12:37:10   
Anoniman
Ja imam garnier kremu za ruke za regeneraciju i otada ne brinem toliko o 300 pranja ruku na dan user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 497
24.8.2011 12:37:10   
Jeca*
ajde mi...nego sam ja i Luku to naučila user posted image user posted image  sad sam ga opteretila da čim dodje iz vrtica ide ovaj raspored: skidamo patike, peremo ruke, skidamo sve sa sebe i oblačimo čiste stvari, pa tek onda crtani uz voće ili čok.puding...da vidite kako se smori..za medalju user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 498
24.8.2011 12:37:41   
minavb
Ja sam moje ruke jedva zalecila cistim glicerinom. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 499
24.8.2011 12:38:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

ajde mi...nego sam ja i Luku to naučila user posted image user posted image   da vidite kako se smori..za medalju user posted image

user posted image user posted image user posted image i ja Mišu!

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here