Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 19:00:13
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj samo sam cekala ko ce da napise Gocu..mene uzasava!!! Jao i mene!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 19:14:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Lea Kis- nervira me nacin na koji prica, kao da se prenemaze, Igor Mirovic kad ga vidim izrastu mi rogovi.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.6.2014 11:46:42
|
|
|
|
branki*
|
na spisak iritantnih moram da dodam i snezanu dakic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2014 15:37:24
|
|
|
|
NadaR
|
Dara bubamara. Boze sacuvaj ,kakva spodoba
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2014 15:53:56
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: branki na spisak iritantnih moram da dodam i snezanu dakic Ja sam upoznala licno nivo njene otmenosti, stila i kulture. Na sajmu namestaja pre tri godine....Jaknu je spustila na ramena, vuce se ko neki klosar i sa neopisivom dozom dosade baca poglede po izlozbenim prostorima...U rukama kesa sa nekom pitom koju lomi i jede, a onda masnim rukama pritiska dugmice i drnda pokretni sistem fajloteke iako tamo pise: NE DIRATI! A onda je nakon upozorenja rekla, znate li vi ko sam ja? Nisu je prepoznali, nazalost A onda je krenula da se nastavlja, pa je izbacena sa standa. Nekulturno govedo. Kako mi je bilo milo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2014 15:57:48
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: branki na spisak iritantnih moram da dodam i snezanu dakic Ja sam upoznala licno nivo njene otmenosti, stila i kulture. Na sajmu namestaja pre tri godine....Jaknu je spustila na ramena, vuce se ko neki klosar i sa neopisivom dozom dosade baca poglede po izlozbenim prostorima...U rukama kesa sa nekom pitom koju lomi i jede, a onda masnim rukama pritiska dugmice i drnda pokretni sistem fajloteke iako tamo pise: NE DIRATI! A onda je nakon upozorenja rekla, znate li vi ko sam ja? Nisu je prepoznali, nazalost A onda je krenula da se nastavlja, pa je izbacena sa standa. Nekulturno govedo. Kako mi je bilo milo Kako ja ne volim ovo. Pa, brate mili, ako si poznat/a trebalo bi da se ponašaš još bolje nego anonimusi jer je više očiju uprto u tebe.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2014 16:00:05
|
|
|
|
minnica
|
Inače, da ne mašim temu, iritiraju me SVI naši političari. I oni su poznati, samo uglavnom po lošim stvarima.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2014 16:02:53
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: minnica Kako ja ne volim ovo. Pa, brate mili, ako si poznat/a trebalo bi da se ponašaš još bolje nego anonimusi jer je više očiju uprto u tebe. Da da, slazem se...Mene je zbog isporuke zvala zena jednog naseg politicara. I ja joj lepo kazem, bice gotovo u dva i ona kaze, ali meni treba u jedan. Ja joj kazem u jedan ne moze, ako zelite vi porucite na drugom mestu. I ona ce ti meni, znas li ti sa kim pricas, ja sam V.C. I ja ti njoj lepo kazem, drago mi je , ja sam V.S. Poslala je sofera po porudzbinu u dva.
< Poruku je uredio Verolina -- 20.7.2014 16:04:40 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2014 12:10:46
|
|
|
|
nata11
|
Snezana Dakic A ovu najnoviju idiotkinju Dijanu/Dajanu nemam pojma kako se zove ona sto ugradila lift zbog stikla i ima Versace vazu I ja sam imala konflikt sa jednom poznatom voditeljkom sa pinka slican ko Verka. I neizostavno njeno pitanje: Jel znate vi ko sam ja? Doslo mi je da joj kazem: a jel znate vi ko sam JAAA.
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2014 16:15:58
|
|
|
|
branki*
|
tacno mogu da zamislim doticnu S.D. nato,ko ti je ta dejana,dijana,neka pevaljka ili ? pa,stvarno sto kaze minnica,ako su vec poznati siroj javnosti,onda bi trebalo malo da vode racuna kako se ponasaju u javnosti,a ne ko telad neka.moja baba od 80 godina koja zivi ceo svoj zivot na selu se bolje i kulturnije ponasa od pojedinih persona sa tv-a.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2014 17:27:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Vujošević - tu svinju ne mogu očima da gledam
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2014 17:35:55
|
|
|
|
gagana83
|
Takodje, ako nekoga ne mogu da smislim to je Vujosevic
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2014 17:54:35
|
|
|
|
nata11
|
debilizam Ovo je pomenuta persona. U kom delu je ta izjava nemogu da ti kazem posto mi je toliko odvratna da nisam odgledala snimak do kraja. Dok prica imam osecaj kao da joj neko napisao a ona naucila napamet. P.S. Tek sada shvatih da ona nije za ovu rubriku jer ljudi nemaju pojma ko je ona
< Poruku je uredio nata11 -- 21.7.2014 17:55:59 >
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2014 18:00:08
|
|
|
|
branki*
|
jao,pa ja znam doticnu ,ona je neka sestra od tetke ili koga vec onoj teniserki jeleni jankovic.ta mala mi tako izgleda blazirano i vestacki i sva mi je kao neka lutka bez mozga,jos kad pocne onim njanjavim glasicem da se prenemaze i da prica kako ne,zaboga,nema ona bogatog decka,niti sponzora,sva je kao princeza na zrnu graska,mislim da ne ume ni dve slozene da sastavi!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 14:16:09
|
|
|
|
branki*
|
flamingosi
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 14:31:59
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: branki flamingosi ko su ti ? Ivan Ivanovic a daaaa i poznaznati CG sportski komentator Sofranac , tacno mi se
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 14:35:08
|
|
|
|
branki*
|
nazovi duet-onaj kvazi voditelj amidzic i marinko madzgalj.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 14:38:16
|
|
|
|
tijatija
|
aaaa zaba, zmija i ostala druzina
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 14:39:42
|
|
|
|
branki*
|
e,bas ti
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 14:41:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zika Sarenica.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 16:19:43
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Zika Sarenica. Strasno nekulturan covek.
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.8.2014 16:25:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 A ovu najnoviju idiotkinju Dijanu/Dajanu nemam pojma kako se zove ona sto ugradila lift zbog stikla i ima Versace vazu zove me kuma i kaze brzo pali tv i gledaj, ovo se ne vidja svaki dan. uplaim ja i u tom trenutku kaze gospodjica Di "zena mora da zna da kuva jer mozda napolju pada sneg" , tako nekako, ne mogu tacno da se setim ali mm i ja smo vristali od smeha a onda smo je vijali po yt i gledali emisije u kojima ona gostuje i umirali od smeha. i sada cesto to radim. ona je meni super za razonodu . to sto ona izjavi ne moze cesto da se cuje
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.9.2014 17:06:54
|
|
|
|
branki*
|
mene pocela ceca da nervira..ide neka reklama na pinku,pa me nervira. volim njene pesme i super su mi,ali ona kad je slusam da prica o necemu..boze mili
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.9.2014 18:01:31
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mene pocela ceca da nervira..ide neka reklama na pinku,pa me nervira. volim njene pesme i super su mi,ali ona kad je slusam da prica o necemu..boze mili nikada je nisam volela, ni nju ni njene pesme... ali mi je gdja Dijana i dalje na prvom mestu po budalastinama, po glasu me izludjuje Lea Kis, po ponasanju Goca Trzan...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.9.2014 18:19:06
|
|
|
|
anita
|
Bubi delim tvoje misljenje sto se tice Dijane Znaci ona je odvratna.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
IzborShishicaSumnjate na trudnocu.Uradicete..sta?Test (
87%)
Betu (
7%)
Otici na uz (
7%)
Ukupan broj glasova: 179Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!