Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 11:50:11
|
|
|
|
Verolina
|
Vucic i njegovo patetisanje i Zika Sarenica sa svojim kocem u mozgu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 11:52:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
Verka
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:07:12
|
|
|
|
anci kv
|
žika šarenica upravo!!titra mi po živcima
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:12:25
|
|
|
|
viktori
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Vucic i njegovo patetisanje i Zika Sarenica sa svojim kocem u mozgu Sve ko da sam ja pisala, plus Vucicevo nevaspitanje kad se na sednici Vlade obraca ljudima imenom! To je i Sloba radio...To je tako primitivno nemam reci.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:13:15
|
|
|
|
Žapkić
|
Ovaj Vučić ne da me nervira nego ne mogu da ga gledam i slušam!!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:21:19
|
|
|
|
Olga75
|
da , kad ga vidim sav unezveren jecav i kuka : optuzite mene imam osecaj ko da samo sto smo svi zivi ako smo uopste i zivi daj covece malo energije , neku nadu daj , ti si premijer a ne baba
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:25:46
|
|
|
|
Žapkić
|
Uh, još više je ošorio ona šorava usta!!! Fuj!!! A faca-zalite me, ja sam premijer... Ma, daj , čoveče... A plus onaj stav od pre neki dan:"Ne terajte me da primanjujem silu!" Alo, momak, saberi se!!!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:27:57
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:36:15
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Uh, još više je ošorio ona šorava usta!!! Fuj!!! A faca-zalite me, ja sam premijer... Ma, daj , čoveče... A plus onaj stav od pre neki dan:"Ne terajte me da primanjujem silu!" Alo, momak, saberi se!!! nije smesno , slazem se neko Zapkic pa nasekirao te je nacisto
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:46:20
|
|
|
|
Žapkić
|
Oldzi,
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 12:48:59
|
|
|
|
anci kv
|
sad znamo da je žapkićev "tip" muškarca šoravi.... Moram malo,žapkić,da se malo nasmejemo
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 13:36:42
|
|
|
|
jole82
|
Čekajte..pa nemojmo izostaviti i gospodina Vulina...ozbiljno mentalno obolela osoba Prošli mandat šetao s pancirom...al sad mu ne videh gumene čizme..pa on nije spavao 48 sati..ma šta kažeš..ti ćeš da odeš da odmoriš uz jedan hajneken i tompus..a mnogi nemaju gde da odmore nit će imati gde da se vrate....bolesniku
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 13:55:37
|
|
|
|
isidora88
|
zivciraju me svi politicari, ali vucicevo ono prenemaganje u govoru, pa ono kao ne moze da drzi oci otvorene jer se on boze moj premorio sta reci kad je covek naredio da se uhapse i legitimisu svi ljudi koji budu na protestima skandirali njegovo ime u negativnom kontekstu
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 18.5.2014 14:00:12
|
|
|
|
wivern
|
Taman htedoh da napisem par politicara a onda na tv-u videh Severinu...Jezivo me zivcira ta zena...fuuuuujjjj
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.6.2014 19:56:10
|
|
|
|
branki*
|
nije da me nervira,uopste ni ne razmisljam o njoj,ali malopre bio ukljucen neki kanal,pa intervjuisu daru bubamaru koja je na aerodromu..nisam mogla da slusam nakon par minuta i izasla sam iz sobe..majko moja,koliko moras da budes prost i glup da bi bio dara bubamara ,ali stvarno.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 4.6.2014 20:25:56
|
|
|
|
nata11
|
Goca Trzan Prvo se tresla kao nenormalna svaki put kad je vidi na televiziji kao da ima neki napad, e a onda je sledio njen brak i razvod o kome sam htela nehtela saznala sve.
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 0:55:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Branislav Trifunovič me nervira
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 1:19:41
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: anci kv sad znamo da je žapkićev "tip" muškarca šoravi.... Moram malo,žapkić,da se malo nasmejemo Ahahahaha.... Jooooj, plačem!!!! Ja tek sad vidim ovo!!! Da, da.... Ne da ga voooooliiiim, nego sam luda bez njega!!!!! ahahahaha....
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 10:55:42
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Goca Trzan Prvo se tresla kao nenormalna svaki put kad je vidi na televiziji kao da ima neki napad, e a onda je sledio njen brak i razvod o kome sam htela nehtela saznala sve.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 11:05:58
|
|
|
|
vonavoj
|
samo sam cekala ko ce da napise Gocu..mene uzasava!!!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 15:10:25
|
|
|
|
big mum
|
Ognjen Amidžić,Maca,Tadić(kao da je na nekim tab.za smirenje pa sav kao usporen film) i uopšteno svi političari jer swu jako prepotentni
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 15:34:49
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj samo sam cekala ko ce da napise Gocu..mene uzasava!!! i meeneeee. mene generalno svi "poznati " nerviraju iz prostog razloga sto su kod nas "poznati" samo oni koji to nisu delima pokazali. tacnije dobrim delima. mi smo drzava gde je poznata Stanija, Saraja, Jelena ... ne znam prezime itd... npr citam novine na netu i kod gole Stanije 150 komentara, Seke Aleksic 133 a kod Stefana Milenkovica 0! e to je tuga.... ali to je vise za neg. energiju pa idem tamo da prekopiram. uglavnom, nerviraju me svi poznati!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 17:20:56
|
|
|
|
NadaR
|
Naletjeh na tv-u na Seku Aleksic sa nekim bijelim ruzem na usnama . Ajme , majko mila!
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 17:26:10
|
|
|
|
Olga75
|
na RR portalu je trentno registrovano 44821 clan znaci toliko me ljudi zna i sad ovako poznata kazem jaaaako me nervira Olga RR izuzetno nadrndana zenturina
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 5.6.2014 17:28:56
|
|
|
|
NadaR
|
Ajoooj !
|
Anketa
Beba i posaoPansophia
Da li vam je bilo tesko da se vratite na posao posle porodiljskog?Da (
65%)
Ne (
35%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!