Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 6.10.2012 11:11:05
|
|
|
|
bice devojcica
|
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.10.2012 23:06:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Počeo je jako da me nervira Ivan Ivanović i gospodin Danilo Bekvalac Ikodinović. Ogavni su mi. A Daču sam baš gotivila dok je imao svrhu postojanja.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:29:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Lea Kis definitivno! jezim se od njenog glasa,ne podnosim je
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:40:26
|
|
|
|
17 joka
|
Andrija Milosevic trenutno najvise
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:41:24
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
i meni je on fuj nad fujovima
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:42:50
|
|
|
|
17 joka
|
jao meni ova crna kosa od njega poplavi, pozeleni
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:43:36
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
meni padaju vikleri sa glave
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.3.2013 23:44:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Dragana Katic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:19:48
|
|
|
|
liliana
|
Ooooo, pa ja imam poduži spisak: Lea Kiš, Keba i ona njegova kreštava ćera, Marijana Mateus, Nataša Bekvalac i Dača joj, Dragana Katić, Saša Popović i gotovo celokupan mu Grand, na čelu sa Brenom...Setiću se ja još...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:26:16
|
|
|
|
NadaR
|
Oni cemerni emsiji Stojan, Janko ...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:32:22
|
|
|
|
zoća
|
ma sva kvazi elita
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:43:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Na vrhu liste je Jelena Karleuša
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 4:10:58
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ooooo, pa ja imam poduži spisak: Lea Kiš, Keba i ona njegova kreštava ćera, Marijana Mateus, Nataša Bekvalac i Dača joj, Dragana Katić, Saša Popović i gotovo celokupan mu Grand, na čelu sa Brenom...Setiću se ja još... ovo kao da sam ja pisala, samo bi dodala jos naravno JK , e sada zvucim kao Ivan Ivanovic
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 9:25:12
|
|
|
|
*Maki*
|
Svi sa pinka , Ivan Ivanovic i ona plava voditeljka sa vremenske prognoze sa RTS-a sto stalno zabacuje kosu
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 10:34:20
|
|
|
|
Figaro88
|
Sanja Marinkovic,onaj Miki sto vodi 48 sati svadbu,Jelena Karleusa,Ceca,Grand,Novak Djokovic.......
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 22:43:43
|
|
|
|
Dana 72
|
Ne razmisljam o njima , svako ima pravo da bude onakav kakav jeste bio poznat ili ne , bez obzira dal to nekom pase ili ne. Ja vise volim da se koncetrisem na ono sta me" ne nervira"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 23:38:44
|
|
|
|
imperial
|
Ognjen Amidžić,ne podnosim ga,i Ivan Bosiljčić i on mi je ljigav
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 23:40:17
|
|
|
|
AndreaK
|
Vucic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 0:12:25
|
|
|
|
sarti
|
Lea Kis
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 0:14:27
|
|
|
|
daca78
|
Onaj zubati voditelj Voja i onaj glupander Boki 13 BLJAK
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 0:19:46
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Ivan Ivanovic i ceo njegov nekreativni tim
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 20:16:27
|
|
|
|
wivern
|
Jaoooj Zvonko Bogdan
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.3.2013 7:32:29
|
|
|
|
Verolina
|
Keba
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.4.2013 21:31:36
|
|
|
|
Verolina
|
A ispod Kebe odmah da gurnem i Olju Beckovic. Gledam je sad , ona odaje utisak hodajuce zlobe. Sva je nekako siljata, podla, hladna, sa onim sitnim zmijskim ocima (samo u momentu da ocekujes da zapalaca jezikom)a onda kad na njen izgled nadovezem njena pitanja i drkosko ponasanje, mislim da ce jednog dana zauzimati pocasno mesto u Paklu. Zena mi je bljak, totalno bljak
< Poruku je uredio Verolina -- 21.4.2013 21:32:05 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.4.2013 21:35:34
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Sva je nekako siljata, podla, hladna, sa onim sitnim zmijskim ocima (samo u momentu da ocekujes da zapalaca jezikom) A onda slučajno naletiš na nju ispred b92 i shvatiš da u ovom opisu ima istine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
IshranaDajanaVanjaKada je vreme odvikavanja bebe od nocne ishranePre godinu dana (
70%)
Od godinu dana (
17%)
Posle godinu dana (
12%)
Ukupan broj glasova: 172Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!