Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 6.10.2012 11:11:05
|
|
|
|
bice devojcica
|
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.10.2012 23:06:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Počeo je jako da me nervira Ivan Ivanović i gospodin Danilo Bekvalac Ikodinović. Ogavni su mi. A Daču sam baš gotivila dok je imao svrhu postojanja.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:29:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Lea Kis definitivno! jezim se od njenog glasa,ne podnosim je
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:40:26
|
|
|
|
17 joka
|
Andrija Milosevic trenutno najvise
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:41:24
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
i meni je on fuj nad fujovima
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:42:50
|
|
|
|
17 joka
|
jao meni ova crna kosa od njega poplavi, pozeleni
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.1.2013 23:43:36
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
meni padaju vikleri sa glave
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 11.3.2013 23:44:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Dragana Katic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:19:48
|
|
|
|
liliana
|
Ooooo, pa ja imam poduži spisak: Lea Kiš, Keba i ona njegova kreštava ćera, Marijana Mateus, Nataša Bekvalac i Dača joj, Dragana Katić, Saša Popović i gotovo celokupan mu Grand, na čelu sa Brenom...Setiću se ja još...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:26:16
|
|
|
|
NadaR
|
Oni cemerni emsiji Stojan, Janko ...
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:32:22
|
|
|
|
zoća
|
ma sva kvazi elita
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 1:43:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Na vrhu liste je Jelena Karleuša
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 4:10:58
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ooooo, pa ja imam poduži spisak: Lea Kiš, Keba i ona njegova kreštava ćera, Marijana Mateus, Nataša Bekvalac i Dača joj, Dragana Katić, Saša Popović i gotovo celokupan mu Grand, na čelu sa Brenom...Setiću se ja još... ovo kao da sam ja pisala, samo bi dodala jos naravno JK , e sada zvucim kao Ivan Ivanovic
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 9:25:12
|
|
|
|
*Maki*
|
Svi sa pinka , Ivan Ivanovic i ona plava voditeljka sa vremenske prognoze sa RTS-a sto stalno zabacuje kosu
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 10:34:20
|
|
|
|
Figaro88
|
Sanja Marinkovic,onaj Miki sto vodi 48 sati svadbu,Jelena Karleusa,Ceca,Grand,Novak Djokovic.......
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 22:43:43
|
|
|
|
Dana 72
|
Ne razmisljam o njima , svako ima pravo da bude onakav kakav jeste bio poznat ili ne , bez obzira dal to nekom pase ili ne. Ja vise volim da se koncetrisem na ono sta me" ne nervira"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 23:38:44
|
|
|
|
imperial
|
Ognjen Amidžić,ne podnosim ga,i Ivan Bosiljčić i on mi je ljigav
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 12.3.2013 23:40:17
|
|
|
|
AndreaK
|
Vucic
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 0:12:25
|
|
|
|
sarti
|
Lea Kis
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 0:14:27
|
|
|
|
daca78
|
Onaj zubati voditelj Voja i onaj glupander Boki 13 BLJAK
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 0:19:46
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Ivan Ivanovic i ceo njegov nekreativni tim
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 13.3.2013 20:16:27
|
|
|
|
wivern
|
Jaoooj Zvonko Bogdan
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 14.3.2013 7:32:29
|
|
|
|
Verolina
|
Keba
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.4.2013 21:31:36
|
|
|
|
Verolina
|
A ispod Kebe odmah da gurnem i Olju Beckovic. Gledam je sad , ona odaje utisak hodajuce zlobe. Sva je nekako siljata, podla, hladna, sa onim sitnim zmijskim ocima (samo u momentu da ocekujes da zapalaca jezikom)a onda kad na njen izgled nadovezem njena pitanja i drkosko ponasanje, mislim da ce jednog dana zauzimati pocasno mesto u Paklu. Zena mi je bljak, totalno bljak
< Poruku je uredio Verolina -- 21.4.2013 21:32:05 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.4.2013 21:35:34
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Sva je nekako siljata, podla, hladna, sa onim sitnim zmijskim ocima (samo u momentu da ocekujes da zapalaca jezikom) A onda slučajno naletiš na nju ispred b92 i shvatiš da u ovom opisu ima istine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?