Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 23.12.2014 16:51:44
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Odavno ne pratim sta se dešava na našoj javnoj sceni, mnogo novih likova ima, ama pre neki dan slučajno na tv- u ugledah Vesnu Zmijanac sa sve silikonima u ustima, užas, toliko me nekako razocarala, zar i ona pod stare dane... Inače me nerviraju sve silikonske kraljice počev od Cece i Karleuse koje su odvratne za gledanje koliko su se deformisale.... A ipak na vrhu liste najiritirajucih stoji i ne mrda odatle dugi niz godina Isidora Bjelica.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 9.1.2015 21:47:26
|
|
|
|
Mariya
|
Ona kravetina sto vodi zlatni krug i njen ples. kad je vidim momen talno prebacujem kanal!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.1.2015 15:50:34
|
|
|
|
nata11
|
Neznam da li sam ovde ikada napisala da me zivcira JK ali sada povlacim rec. Neka je kakva kog plasticna, blajhana .... ali ima M### da kaze ono sto pola Srbije, ono sto je javna tajna. Muka mi je vise da u ovoj drzavi najveci lopovi i secikese budu idoli naroda.
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 12:20:34
|
|
|
|
lesica
|
Duga lista, ali ovih dana posebno mi ide na jetru Žika Šarenica
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 13:02:30
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ne gledam TV uopste, ali i kad se desi jednom u sto godina da ga upalim odmah ubodem Vucka, pa bre, pocece i iz frizidera da nam iskace.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 13:52:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jelnu Rozgu kad cujem digne mi se kosa na glavi, ne znam zasto ali jezim se od njenog glasa.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 15:21:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ne gledam TV uopste, ali i kad se desi jednom u sto godina da ga upalim odmah ubodem Vucka, pa bre, pocece i iz frizidera da nam iskace. Uf, i meni ide na zivce samo tako. Dosli mi iz porodilista, tv upaljen, u jednom trenutku kaze sin "e bebo, evo upoznaj Vucica"
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 16:08:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni su svi sa Pinka gadni
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 16:19:26
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Duga lista, ali ovih dana posebno mi ide na jetru Žika Šarenica I kod mene se doticni visoko kotira... Mene zivcira porodica Djokovic. A nasi politikanti me ne zivciraju, prosto mi se gade
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 27.7.2016 22:59:29
|
|
|
|
Khaleesi
|
Na Pinku ima dosta politicaara
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.7.2016 8:05:18
|
|
|
|
mali_mis
|
Zika Sarenica se kod svih izgleda visoko kotira Lepa Brena sa onim njenim pricanjem.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 28.7.2016 8:11:28
|
|
|
|
isidora88
|
Gledam samo fox life i fox, tamo nema politike u estrade, ali kad mm uoali tv i prebaci na rts dobijem nervni slom jer se nlzna ko je stalno na programu
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.6.2017 17:44:28
|
|
|
|
Dragce86
|
Zivciraju me sve poznate mame ( posebno narodne pevaljke ) koje se hvale kakva su kolica kupile bebi, kakvu lazicu, kakvog medu i blabablabla... Razbacivanje parama i hvaljenje o tome na sva usta!
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.6.2017 18:28:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trenutno moj muz
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.6.2017 22:56:41
|
|
|
|
choopa choops
|
Ovih dana Severina i hešteg i ja sam majka.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.6.2017 23:10:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ko su Teo i Jelisaveta,vjencali su se za vikend.Pocecu ih sanjati majke mi mile.Jos samo nije nigdje pisalo kakav je ves nosila 🙄
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 29.6.2017 23:20:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jelisaveta je glumica. Glumi u Akademiji. A Teo je sportista
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 0:05:46
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ko su Teo i Jelisaveta,vjencali su se za vikend.Pocecu ih sanjati majke mi mile.Jos samo nije nigdje pisalo kakav je ves nosila 🙄 Hahhaha bas se mnogo pise o njima
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 0:13:10
|
|
|
|
Mariya
|
Ako žika šarenica nervira toliko ljudi, ko ga uopšte gleda Ja isto gledam fox i fox life, 24 kitchen. Na ovim kanalima me niko ne nervira
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 0:50:40
|
|
|
|
branki*
|
Prijovicka pomalo.
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 10:57:41
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ko su Teo i Jelisaveta,vjencali su se za vikend.Pocecu ih sanjati majke mi mile.Jos samo nije nigdje pisalo kakav je ves nosila 🙄 Hahhaha bas se mnogo pise o njima Gde se pise o njima? Definitivno DJV i nema veceg smora od njega, svi ostali su male mace.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 11:31:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Misu svuda i stalno,na svim portalima
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 16:03:04
|
|
|
|
Duškić
|
Onaj dosadnjakovic iz INFORMERA
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 16:21:35
|
|
|
|
krin 40
|
Danja Marinković,svi njeni gosti i Lea Kiš i svi njeni gosti
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.6.2017 17:22:07
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Danja Marinković,svi njeni gosti i Lea Kiš i svi njeni gosti E Krin..dobra si Sanja Marinkovic, jos ja citam i pimislih koja je ta..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?