Trcosava -> RE: Horoskop (17.1.2015 19:29:35)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: jabudic IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Sad je samo pitanje hoće li biri jarac ili vodolija [sm=smiley36.gif] Vala ako mora od dva zla manje, ja sam za Vodoliju. Ne volim Jarčeve, teški su mi kao crna zemlja [sm=smiley1.gif] Jabudic ja sam jarac [sm=smiley13.gif] imam i ja svoje momente ali nisam bas teska? Ili jesam a nikom mi nije rekao to. ima do podznaka a i do pola. ja sam se sa zenama jarcevima uvek savrseno slagala, sa muskarcima nikako. Marija ce mi biti vodolija a opet sa zenama vodolijama nikako ne mogu... ali nije ni samnom lako [sm=jezicek.gif]. mama nije otisla. kazem ja u pola 5 muzu da mi kupi kivi kada bude vozio mamu na voz, a oni kao kaznjena deca prvo gledali par min u patos pa onda on krene kao dogovorili su se da on ujutro ide do NS da donese nesto iz naseg stana, pa ce njih dvoje to da namestaju. pa da u ponedeljak odemo da kupimo orman i to njih dvoje da nameste itd... isao je u nabavku, sredio kulatilo, eno ona riba rernu iako je cista... nema njsta dok ne podviknem. a ja T 38,2 ... IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ahahahahahahahaha meni sve jedno. Bivši je jarac, generalno nemam problema ja sa jarčevima. Najbolji drug, moja nesreća je jarac isto. Mama mi je vodolija, nas dve kao rogovi u vreći. Tata mi je bio lav, ja sam isto. I slušaj Jovice, ja bre nisam triper, nisam niti narcis, al' jesam najpametnija [sm=jezicek.gif] i volem da sam u centru pažnje Hahahahahahahaha ali nisam narcis hahahahah Ribe mi nikako ne pašu IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Trcosava RR I slušaj Jovice, ja bre nisam triper, nisam niti narcis, al' jesam najpametnija [sm=jezicek.gif] i volem da sam u centru pažnje Hahahahahahahaha ali nisam narcis hahahahah Sklonite se svi da Trca nešto izjavi [sm=smiley36.gif] Sad se sjetih kako je neko na Twitteru napisao nešto tipa: Volio bih da imam tu količinu samopouzdanja koju imaju Škorpije u horosopu da je njihov znak najbolji [sm=smiley36.gif] Svako misli da je njegov znak najbolji :-) Ma to sa horoskopom je totalno bezveze. Sve zavisi do osobe, ali i do vaspitanja. IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Ja sam skorpija najtezi znak na svetu,pa kako okrenes niko se s njim ne slaze [sm=smiley13.gif]cak ni on sam sa sobom [sm=zmeden.gif]jos mi teze sto sam u podznaku strelac pa je to suprotnp voda/vatra,u glavi sve samo mi lako nije...ovako generalno s ribama se slazem i rakovima i bikovima.mm je bik/lav i bas smo skladni nekako i harmonicni.beba ce mi biti vodolija,osim ako ne predje termin pet dana pa bude riba.vodolije nemam pojma kakve su,nemam nikakvo misljenje.jarcevi znam da su onako malo mracni a skorpije su jos gore [sm=smiley36.gif] najgore kod nas je sto volimo da se svetimo i zlopamtila smo...kad god po mojoj proceni od nekog dobijem zlonamerni komentar, vec kujem slatku osvetu[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: bubulence sto se tice horoskopa, ja sam dupla devica (od onih 12kuca, mislim da mi je 7iki 8 u znaku device) a mm lav- strelac. po svakoj natalnoj karti mi ne mozemo nikada ni kafu da popijemo a ne da budemo u vezi ili braku a eto nas 7 god u ljubavi (mislim da nam je ovo danas prva svadja ako se uopste racuna kao svadja)... toliko o horoskopima... a Ipo, moj tata je skorpija a volim ga do neba i nazad. i slazemo se kao rogovi u vreci a ne mozemo jedno bez drugog. i kada se posvajdamo i ja mami prepricavam i ona mi kaze da sam u pravu, prosto se naljutim na nju sto nije na njegovoj strani jer niko drugi ne sme za njega nista da kaze, u suprotnom ubijam! IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: bubulence a Ipo, moj tata je skorpija a volim ga do neba i nazad. i slazemo se kao rogovi u vreci a ne mozemo jedno bez drugog. Isto [sm=smiley36.gif] Samo što je moja mama blizanac i onda ona ne voli da se neko svađa, a nas dvoje do iznemoglosti. Nijedno neće da popusti [sm=hudicek1.gif] A ovo što je Ipo rekla za osvetu. Kao da njega gledam [sm=smiley36.gif] A meni po horoskopu kao tvrde da se najbolje slažem s bikom, ali eto ja baš i ne, znam samo dvije "bikulje" sa kojima sam super. Djeca su mi djevice, a ova mala bi trebala biti riba, ali sve su prilike da će da požuri za vodoliju :-)))) IZVORNA PORUKA: serpica Verovatno imamo temu o horoskopu ali evo jos samo ovo da dodam,za jarceve pise da su hladni,egoisti,materijalisti,da nisu dobri roditelji da su sebicni..ako mi verujete nista od toga ja nisam...
|
|
|
|