RE: Horoskop (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu >> Zabava

Poruka

Olga75 -> RE: Horoskop (14.5.2014 13:39:18)

danas mi je jedna frendica napravila horoskop onaj natalni , sta li je . Ja sam se iskreno prestravila ,
sve sto mi se motalo po glavi je napisala . Znaci sta me tek ceka i ve je nekako blizu i samo sto se ne desi
i da rece , imacemo jos jednu devojcicu koja ce biti mladja od zvercice 7,5 - 8 godina
i tako

NadaR -> RE: Horoskop (14.5.2014 18:08:18)

Uh , ja nekako ne bih voljela da znam sta me ceka .
Sve nesto mislim da bih sjedila I cekala da se desi I usput samo gledala I pratila te neke 'znakove' iliti nagovjestaje [sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Horoskop (14.5.2014 18:22:46)

olga mozda je omasila za koji mesec, godinu [sm=smiley36.gif]!
moja drugarica radi natalne i gleda u solju, ali ima nesto i u ocima...
ne vidjamo se cesto, svega 5-6 puta godisnje i cim me vidi kaze nesto sto se na kraju desi...
npr, ulazi u sobu kada sam se udavala i kaze "jaaaooo pa ti si trudna!!!", ja reko' jok, nisam. i tako se ubedjivale da bih posle nedelju dana saznala da sam trudna... onda jednom ulazi kod mene, stane, pogleda me i kaze :nisi ni svesna kako ces se sutra obradovati, i muskarcu i poklonu" da bi mi sutradan dosao brat iz Engleske koga ona ne zna niti je ikako moguce da zna bilo sta o njemu. a on nije hteo da javi da dolazi nego samo banuo i iznenadio nas... i bilo je jos bar 15 takvih situacija...
a sto se tice natalne, sve sto mi je do sada rekla, sve se i desilo. e sad, ona meni nista lose ne govori... tako smo se dogovorile... i uvek jedva cekam da je vidim pa da cujem sta ima novo kod mene [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Horoskop (14.5.2014 18:32:50)

a ja bih bas da mi neko uradi tu natalnu ili sta vec, ali mi se ne placa ko zna kome, jer ja se ne razumem moze da mi lupi sta hoce, a da bacam pare na nesto sto ne znam da li stvarno zna to da gleda ili lupeta, bas i ne bih[sm=smiley1.gif]
znam da mi je mama davno rekla da joj je neka prijateljica kao gledala nesto za mene i da je trebalo da se udam za nekog biznismena[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Horoskop (14.5.2014 19:14:33)

mozda sam vec i pisala... meni je najbolja bila jedna iz NS, mozda i "najpoznatiji" astrolog u NS, ima i skolu strologije.
kaze mi ovako "ti ces jako tesko imati dece, a ako budes imala- imaces jedno, mozda dvoje, najvise troje" [sm=zz_stomp.gif][sm=zz_cold.gif][sm=smiley36.gif] . da, a pre toga mi je rekla da sam prethodne godine imala kvar u kuci, ja pitam kakav, a ona kaze " pa ne znam ja, sporet, frizider, mozda i sijalica, i to je kvar" [sm=smiley26.gif] .samo sam izasla iz njenog stana...
verujem u astrologiju ako neko zaista zna da radi taj posao. a danas ima astrologa kao mrava... i svako sebi da za pravo da se nazove astrologom

Verolina -> RE: Horoskop (14.5.2014 19:21:41)

Jesi otkrila kvar?[sm=zz_bounce.gif]

bubulence -> RE: Horoskop (14.5.2014 19:23:32)

aha, sijalica kod komsije [sm=smiley29.gif]

Verolina -> RE: Horoskop (14.5.2014 19:47:52)

Ima onih koji znaju, ali meni takvi nisu naisli na put[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Horoskop (14.5.2014 19:54:08)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ima onih koji znaju, ali meni takvi nisu naisli na put[sm=smiley13.gif]

moja drugarica stvarno zna, ali ti nije blizu.
ona inace kombinuje natalnu, tarot i solju. kaze bukvalno datume. dok nju nisam upoznala nisam uopste verovala u ove stvari, mislila sam da je sve neka sprdnja. a onda nas je ona tako poklopila da smo bili u soku.
pazi ovo, onaj moj brat dodje iz Engleske i kao ide nazad za mesec dana. nesto se iskomplikuje i ja je zovem da mu gleda NT i ostalo. ona odmah kaze, od toga nema nista, ti ces papire dobiti tek sledece god, krajem novembra. a to avgust. i on kao ma vazi se, i ode, nije ni hteo da mu vise gleda. i papire je dobio sledece godine 24.11.!!! posle toga je on trazio da ide kod nje jos nekoliko puta. rekla mu da ce se vratiti u Srbiju, ovde ozeniti itd..,. on nista od toga nije verovao jer je tamo ziveo, ima dete... a evo, prosli vikend smo ga ozenili... i to u Srbiji gde se vratio pre godinu ipo dana ...

Klarita -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:02:19)

Bubi, a da joj platimo na tekuci, pa posaljemo podatke, pa ona nama na mail prosledi natalnu,a?a?a?

Meni OVAJ sve pogodio [sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:15:14)

ja se bavim proucavanjem astrologije vec 5 godina, od ove godine sam pocela i da radim natalne karte, mislim onako bas ozbiljno..
astrologija je prakticno nauka... zavisi sta ocekujes od horoskopa... za mene je on mnogo vise od pukog predvidjanja buducnosti. ja ga vise gledam sa psiholoske strane, znaci ti imas neke predispozicije, dobre, lose, po meni sam mozes menjati svoju sudbinu poboljsavanjem i usavrsavanjem svoje licnosti... u sustini se otprilike vidi kakva ce buducnost biti u horoskopu, ali mnogo je dobro kada iskoristis pozitivne strane i njih razvijas a ne prepustis se negativnim uticajima i aspektima planeta, zato sto oni mogu da ti progutaju licnost i uniste ceo zivot..

recimo tebi moze u neko vreme biti dobar period za nalazenje posla, ali ako sedis u kuci ceo dan, naravno da tu mogucnost neces iskoristiti..

suma sumarum astrolog ne moze bas bukvalno da predvidi sutra ces da se sapletes i sl, moze samo da ti kaze za sta imas predispozicije... svi koji onako puko predvidjaju, puno kake.

Olga75 -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:21:46)

e pa Jovo , moraces da mi uradis da potvrdim onaj predhodni [sm=smiley36.gif]
ozbiljno

jovicaa -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:23:47)

olga za tebe u pola cene[sm=jezicek.gif]
salim se, samo da naglasim da mi nije namera reklama.. nego sam htela malo da objasnim kako se tumači i kako mozete prepoznati sarlatane..

Olga75 -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:25:01)

ma pare nisu problem , para nema [sm=zz_wavespin.gif]

jovicaa -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:26:28)

pa sta mislis zasto sam ja zena, majka, kraljica, student, astrolog[sm=smiley36.gif]
mora se zArAdi neka kinta sa strane[sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:31:06)

ja cu si pogledam u solju
i ja sam zena , majka , kraljica [sm=zz_stick_out_p.png]

bubulence -> RE: Horoskop (20.6.2014 0:37:06)

slazem se da se iz same natalne ne mogu govoriti datumi i slicno ali moze mnoogoo da se kaze. naravno nije isto kada je citas ti sa 5 godina vezbanja, neko sa 15 i sa 25 godina iskustva.
u svakomslucaju, mislim da je to jedna zanimljiva ali i izuzetno teska nauka i ne moze svako da cita NT. Treba ipak neki talenat.
Klari, dogovoreTo [sm=smiley36.gif].
eto meni je ta drugaruca jos u martu rekla da od bebe nema nista do juna. i ja 6.6. saznam da sam trudna!.. pre 2 nedelje kaze mm da ce mu ponuditi unapredjenje, on kaze da nece jer je jos nov u poslu, a eto, u utorak mu rekli da od septembra ide na mnogo bolje mesto ...

jovicaa -> RE: Horoskop (20.6.2014 1:01:31)

da, za astrologiju je potreban talenat, to je neosporivo.

jovicaa -> RE: Horoskop (20.6.2014 1:02:54)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ja cu si pogledam u solju
i ja sam zena , majka , kraljica [sm=zz_stick_out_p.png]

aj meni u solju, ja volim to[sm=zz_bounce.gif]

New Mom -> RE: Horoskop (20.6.2014 21:41:30)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Bubi, a da joj platimo na tekuci, pa posaljemo podatke, pa ona nama na mail

Jel moze stvarno?[sm=zz_redface.png]

bubulence -> RE: Horoskop (20.6.2014 21:49:58)

NM verovala ili ne ali to je tvoja skolska drugarica, mada malo ko tamo zna da se ona bavi tim. u svakom slucaju kintaktiraj je, sigurna sam da ces se iznenaditi .

Verolina -> RE: Horoskop (20.6.2014 21:53:11)

IZVORNA PORUKA: bubulence

slazem se da se iz same natalne ne mogu govoriti datumi i slicno ali moze mnoogoo da se kaze. naravno nije isto kada je citas ti sa 5 godina vezbanja, neko sa 15 i sa 25 godina iskustva.
u svakomslucaju, mislim da je to jedna zanimljiva ali i izuzetno teska nauka i ne moze svako da cita NT. Treba ipak neki talenat.
Klari, dogovoreTo [sm=smiley36.gif].
eto meni je ta drugaruca jos u martu rekla da od bebe nema nista do juna. i ja 6.6. saznam da sam trudna!.. pre 2 nedelje kaze mm da ce mu ponuditi unapredjenje, on kaze da nece jer je jos nov u poslu, a eto, u utorak mu rekli da od septembra ide na mnogo bolje mesto ...

Ja sam totalni antitalenat za razumevanje zvezda[sm=smiley36.gif]
Bubi, je l'' to ONA drugarica?[sm=smiley1.gif] Imam tri pacijentkinje za nju, ocajne su[sm=smiley36.gif]I ja bih volela licno da odem kod nje. Fasciniraju me zvezde[sm=smiley36.gif]
I Bubi, imas PP.

New Mom -> RE: Horoskop (20.6.2014 21:55:18)

IZVORNA PORUKA: bubulence

NM verovala ili ne ali to je tvoja skolska drugarica, mada malo ko tamo zna da se ona bavi tim. u svakom slucaju kintaktiraj je, sigurna sam da ces se iznenaditi .

Ko? Prosledi mi poruku ovde ili na fb.
Btw, off: znam ti snajku.[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Horoskop (20.6.2014 21:59:00)

NM stvarno :D ? jel po dobrom [sm=smiley36.gif]?
pa Bilja, zajednicki nam je prijatelj na fb, ona kaze da ste skolske.
verolino, ja ti stvarno savetujem da odete, imas njen br, pozovi je, zakazite.. na pp ne mogu da odgovorim jer sam sa tel ali idem da procitam

bubulence -> RE: Horoskop (20.6.2014 22:02:40)

Verka pozovi je ti, podesti ko si pa pitaj...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>