RE: Horoskop (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu >> Zabava

Poruka

branki* -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:08:01)

mm je devica.komplikovan i tezak do bola[sm=smiley29.gif]pogotovu za mene koja sam strelac

pepeljuga -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:11:50)

Strasno tezak [sm=smiley13.gif] cak i meni, koja sam i sama devica, nije lako da razumem

minavb -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:15:03)

Mnogo sam volela jednu devicu, i nisam mogla da ostanem sa njim. Tezak je i sam sebi. Mm je ovan, najnizi astroloski stupanja i poprilicno tezak, ali posto sam ja vodolija, najvisi astroloski stupanj, dobro ga hendlujem.

lesica -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:18:19)

Ja vaga,mm vodolija-i sve nam lepo [sm=smiley36.gif] Jedino sto ce nam ovaj mali bik doci glave [sm=jezicek.gif]

IVA 11 -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:20:19)

Ja sam ovan, muz blizanac i dobro me trpi mogu reci. I sin nam je blizanac. [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:23:41)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

muz blizanac i dobro me trpi mogu reci. I sin nam je blizanac. [sm=smiley1.gif]

isto[sm=smiley1.gif]
s tim sto sam ja bik[sm=smiley1.gif]

IVA 11 -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:25:31)

Haha, tu smo negdje. [sm=jezicek.gif] On je teska 'ladovina, a mene uvrijedi li me neka sitnica eto me sastavljam roman [sm=smiley1.gif]

pepeljuga -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:25:48)

Ja sam provela 13 godina sa blizancem i taman pomislih da sam se otarasila tog ringispila kad dobih dete blizanca [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:26:24)

Sa nasim malim blizancima moramo da budemo oprezne. [sm=smiley1.gif]

madre -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:29:12)

sto, mina? bas se ne razumem u horoskop....

pepeljuga -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:29:19)

Ma blizanci su hodajuci cirkus, oprez je neophodan [sm=smiley1.gif]

Sve je dobro, samo neka mi nije i on devica, bilo bi previse najpametnijih u kuci [sm=jezicek.gif]

minavb -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:37:45)

Nasi blizanci ce biti dobri u svemu,i imace sirok spektar interesovanja, ali se ni u sta nece udubiti. Moramo da obratimo paznju na sklonosti i talenat i da ih dobro usmerimo. Ni ja se ne razumem, ali imam koleginicu kojoj je ovo hobi, i sve mi lepo sazvace. U Vanjinom natalnom horoskopu se lepo vide gastrointestinalne smetnje i zamaskirana dijagnoza. Zena nije znala za njegov refluks kad mi je rekla da je to primetila u horoskopu.

Anoniman -> RE: Horoskop (26.5.2012 14:43:06)

IZVORNA PORUKA: minavb

Nasi blizanci ce biti dobri u svemu,i imace sirok spektar interesovanja, ali se ni u sta nece udubiti. Moramo da obratimo paznju na sklonosti i talenat i da ih dobro usmerimo. Ni ja se ne razumem, ali imam koleginicu kojoj je ovo hobi, i sve mi lepo sazvace. U Vanjinom natalnom horoskopu se lepo vide gastrointestinalne smetnje i zamaskirana dijagnoza. Zena nije znala za njegov refluks kad mi je rekla da je to primetila u horoskopu.

Živote, ni sebe nisam umela da usmerim... Al šta da se radi, blizanca sam dobila pa sad ću da se snalazim kako znam i umem. [sm=jezicek.gif]

vukosava -> RE: Horoskop (26.5.2012 15:50:01)

IZVORNA PORUKA: branki

mm je devica.komplikovan i tezak do bola[sm=smiley29.gif]pogotovu za mene koja sam strelac

Lele majkoooo.... Mene (strelca) su gotivili sefovi device, ali ako sam radila sa nekom devicom (muskarcem) uvek smo imali neka skripanja u kapiranju. Sa devojkama se lepo druzim.

vukosava -> RE: Horoskop (26.5.2012 15:54:44)

IZVORNA PORUKA: cockic

mada kazu da se od 30-te racuna vise podznak ja sam bik a mm opet strelac
tj. on je dupli strelac.

mada ja do podznaka imam jos 4 godine,ako je istina da se on tad vise gleda.

Mi smo onda sad BLIZANAC (ja) i OVAN (on) [sm=smiley1.gif] - po podznacima

Anoniman -> RE: Horoskop (26.5.2012 15:57:06)

Kod mene podznak jkoš nije zavladao u potpunosti, ja sad furam najgore od oba. [sm=jezicek.gif]

vukosava -> RE: Horoskop (26.5.2012 15:57:25)

IZVORNA PORUKA: cockic

e to je super gae.on je navikao da neko ide za njim to je bila njegova mama
pa zato nista ne zna sam da uradi.
da ukljuci masinu je tek naucio kad sam bila u porodilistu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]i to samo beli ves

Ne posustaj, moj nije znao nista sad je za sve profi osim za kuvanje (stpljivo sam ga ucila)...

adulence -> RE: Horoskop (11.8.2012 15:48:42)

hmmm jel mi se cini ili se ovde devojke razumeju u horoskope...ja nikako...napljuvase device gore a mm je devica a ja mali emotivni rak....pa ako neko ima nesto da mi kaze za tu kombinaciju,jako bih volela da cujem...

Anoniman -> RE: Horoskop (11.8.2012 15:54:30)

Ma ko to pljuje device??? Ja sam doduše u podznaku devica i znam ih puno i sa svima se super slažem [sm=smiley1.gif] Virgo rules!!! [sm=smiley36.gif]
A inače i mm je rak

adulence -> RE: Horoskop (11.8.2012 16:30:04)

ahahhaa....zanimljiva tema svasta procitas...

Celeste -> RE: Horoskop (9.9.2012 0:20:54)

IZVORNA PORUKA: n i n a

Ma ko to pljuje device??? Ja sam doduše u podznaku devica i znam ih puno i sa svima se super slažem [sm=smiley1.gif] Virgo rules!!! [sm=smiley36.gif]
A inače i mm je rak

Ja mnogo volim device, doduse zene device. Sve koje poznajem su savrsene, toliko pune energije i spretne, pedantne i lepe. Muskarci su mi uvek bili malo cudni kao da nisam s njima na istoj talasnoj duzini, ne kapiramo se najbolje ali su vecinom dobri i nekako svoji.
Ja sam inace vodolija [sm=smiley1.gif]

Milica cica -> RE: Horoskop (1.10.2012 9:06:18)

IZVORNA PORUKA: Celeste

IZVORNA PORUKA: n i n a

A inače i mm je rak

Ja mnogo volim device, doduse zene device. Sve koje poznajem su savrsene, toliko pune energije i spretne, pedantne i lepe. Muskarci su mi uvek bili malo cudni kao da nisam s njima na istoj talasnoj duzini, ne kapiramo se najbolje ali su vecinom dobri i nekako svoji.
Ja sam inace vodolija [sm=smiley1.gif]

Jao Celeste ja sam devica i stvarno je tačno sve što si napisala za njih[sm=smiley1.gif] Nas dve bi se baš lepo slagale.

Skockica -> RE: Horoskop (11.3.2013 20:57:29)

Ja sam jarac, mm lav a bebac jarac, podznak lav.
Jos jedna koincidencija je da smo brat i ja jarcevi a otac i majka vodolije.
Inace, ja samo verujem da postoje odredjene karakterne crte koje su svojstvene odredjenim znacima.

Leax -> RE: Horoskop (11.3.2013 22:02:08)

Muz je jarcina-tvrdoglava ponekad do bola a ja rak-visok prag tolerancije i veoma emotivna,sto ponekad bas i nije dobro

pandina -> RE: Horoskop (19.9.2013 15:45:15)

Da li imate nekoga da preporucite za izradu i tumacenje natalne karte? Nikad nisam radila tako nesto, ali sada sam prakticno na jednoj zivotnoj raskrsnici i bas bih volela da porazgovaram sa nekim pouzdanim astrologom. Imate li nekog za preporuku, moze pp?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>