jovicaa -> RE: Horoskop (20.1.2015 17:27:12)
|
najplodniji su rak, skorpija i ribe. najvise se po pitanju plodnosti gleda kod zena mesec i peta kuca. zato sto mesec izmedju ostalog predstavlja i trudnu zenu. odnosno trudnocu. ali gleda se i prva kuca i jos neki aspekti. po pravilu peta kuca predstavlja prvo dete, sedma drugo, deveta trece i sve tako. ali racunaju se i abortusi i spontani pobacaji kao trudnoce. u nekim horoskopima i broj planeta u petoj kuci moze prikazati broj dece. ali ne znaci da ako nema planeta u petoj kuci nece biti dece. recimo ja imam praznu petu kucu, ali plodne ostale pozicije. nekad je bolje nemati ni jednu planetu, nego imati neke lose sa losim aspektima u odredjenoj kuci. znaci meni je prazna peta kuca, ali su mi ribe na vrhu pete kuce, sto daje plodnost plus mesec u raku, daje plodnost. i podznak u vagi. podznak u vagi daje potrebu za stabilnoscu, vezom, vage nisu svoje dok ne nadju odgovarajuceg zivotnog saputnika. sve se to kod mene poklapa u tu sliku velike porodice. tako da kazem vam, ima tu puno stvari koje uticu. a imas i uran u petoj kuci, to bas i nije dobra pozicija za plodnost i generalno to pitanje. ali imas puno drugih plodnih pozicija, tako da to nema veze, mozda su zato malo teze trudnoce
|
|
|
|