jovicaa -> RE: Horoskop (21.1.2015 15:17:19)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: choopa choops Aaoooooo NM nemojte mi to radit. [sm=smiley36.gif] Pa ja bih psihički skrenula da moram još jednom ležat devet mjeseci![sm=smiley29.gif] Nisam za muža ni gledala, sad ću da vidim, pa ako je i on plodan, da razmislim o podvezivanju?[sm=smiley36.gif] Ja kontam da ce moj u svaleraciju. Ja imam sigurnih troje, moguce cetvrto, a njemu rekose pet. Tako da od maja kad rodih ovo trece, njega pod nadzor![sm=jezicek.gif] Jovicee, draga, duso, srce, ajd budi divna kao sto jesi pa mi baci pogled na natalnu i rastumaci tako koju stvarcicu.[sm=smiley1.gif] Blizanac/devica, mesec u cetvrtoj kuci u strelcu u opoziciji sa suncem, venera u 11.kuci u raku, mars u deset_oj kuci na krajnjem stepenu bika. bice ti cetvrto djevojka, ako bude jos decice. sta te zanima tacno? [sm=smiley31.gif] kato postoje kalkulatori na netu za odredjivanje podznaka. mozes sama da izracunas. da iz nekog neobicnog razloga se nesto i ne kontam previse sa blizancima, a lavovi i blizanci su kompatibilni. maksim ima mesec u blizancima i on je sarmer teski, ma niko ne moze da mu odoli, gde god se pojavi glavni je
|
|
|
|