Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:19:43
|
|
|
|
pj76
|
ja sam dunji rekla ODMAH i bila je najsrecija od svih nas! mnogo se obradovala
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:20:31
|
|
|
|
strijelac79
|
Mogla bi u ponedeljak i da kažem mužu (ako budu novosti) na koncertu Gibonija ! Ma, šalim se! Nemam pojma ! Kad sam, prije 10 godina ostala trudna bolio me stomak kao da ću dobiti i svaki čas bi trčkala u wc ,a na kraju dobila škorpijicu za devet mjeseci :)).
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:21:05
|
|
|
|
malenac76
|
znam da je rano da ga radim ali nekako bas mi je simpaticno da svoj prvi test u zivotu uradim na dan zaljubljenih zato kazem da se mnogo ne nadam od tog testa ali uradicu ga
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:22:17
|
|
|
|
pj76
|
e ako je tako onda ga OBAVEZNO uradi! pa za neki dan jos jedan da budu ili !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:25:15
|
|
|
|
malenac76
|
bas tako draga moja :) znas kako mi je drago zbog tebe, evo mi kez ne silazi sa lica
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:26:00
|
|
|
|
strijelac79
|
malenčce,radim kod privatnika ! i nemam namjeru tjerati nekog da postupi ispravno,a nema smisla da zbog istog ne pokušam proširiti svoju sretnu porodicu !
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:26:25
|
|
|
|
*helena*
|
Onda je dogovor pao!Nadam se da ce nam dan zaljubljneih svima doneti po
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:29:00
|
|
|
|
*helena*
|
zene moje,ja ne mogu vise da izdrzim glavobolju!!Glava mi puca!! Ne znam da li je od prehlade,cigara ili ..Ostavicu ih obecavam,samo da sam .. Mislim da cu uskoro morati da prilegnem..Stvarno me ubija ..
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:32:05
|
|
|
|
malenac76
|
slazem se, porodica je nabitnije i to je najveci izvor srece. posao ce doci, jedan, drugi , treci ... helenice moj baby rapid je spreman i ceka pon
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:33:40
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: malenac76 slazem se, porodica je nabitnije i to je najveci izvor srece. posao ce doci, jedan, drugi , treci ... helenice moj baby rapid je spreman i ceka pon
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:34:21
|
|
|
|
malenac76
|
IZVORNA PORUKA: *helena* zene moje,ja ne mogu vise da izdrzim glavobolju!!Glava mi puca!! Ne znam da li je od prehlade,cigara ili ..Ostavicu ih obecavam,samo da sam .. Mislim da cu uskoro morati da prilegnem..Stvarno me ubija .. bice da je od svega po malo .. a cigare obavezno ostavljaj! ajd ti malo odzmiri pa se vrati kasnije
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:34:47
|
|
|
|
strijelac79
|
moraću onda i ja u dežurnu apoteku a,da još jedan simtom :))) i ledja me bole!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:39:36
|
|
|
|
iva80
|
Cao drage moje! Ja samo da svratim, da vam se javnem i kažem da i danas imam pomalo onog braon sekreta i opet u isto vreme kao i predhodna dva dana. Htedoh danas kod moje ginekologice privatno da odem, ali ne radi. S obzirom da mi je 99% ljudi reklo da je to verovatno od implantacije, ja kupila test danas-pa ga radim sutra. Levi jajnik mi se 'javlja' danas ceo dan, a i nekako bol mi ode i u levu nogu... U svakom slučaju, javljam se sutra ujutru, a svakako ću ići sl nedelje na pregled (kakav god bio ishod sutra). Ljubim vas sve i puuuuuuuuuno i u ovom mesecu nam želim!!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:41:07
|
|
|
|
malenac76
|
kidaj u apoteku odmahhhh :) mi tek od januara radimo na bebici pa me to sa simptomima sve buni jer mnogo lici na PMS simptome...danima me vec bole grudi, natekle ( uh da bar ovako ostanu hihihi ) , ledja bole, slabo spavam, lice se isulo ..a opet sve to moze biti najava
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:43:52
|
|
|
|
malenac76
|
Iva jel tebi kasni? sretno sa testom sutra , cuvam fige da budu a najbolje je otici kod gin i posavjetovati se o svemu ...pa bar ces biti mirnija kad ti objasni zasto imas taj sekret
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:44:46
|
|
|
|
Inica
|
testovi su spremni, a mi pune svakakvih simptoma :D Mozda je i za moje testiranje rano (14og sam zadnji put dobila) ali hocju jer sam se dog.sa Helenom, a i 14i je :D
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:46:52
|
|
|
|
malenac76
|
inice nije tebi rano ..pa to je punih mjesec dana ...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:47:39
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Da li ste znale ili posumnjale da ste trudne i pre pravljenja testa za utvrđivanje trudnoće? Kakvi su bili vaši znaci trudnoće? Da li ću znati da sam trudna? Kako? Kada? Kakvi su znaci? Imaju li ih sve žene? ....... 101 pitanje i odgovor u ovoj temi.. Ova tema je predviđena za to da žene koje su trudne pišu o svojim simptomima trudnoće. Koliko vidim, vi ovde pišete isto što i u crticama.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.2.2011 11:46:52 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:48:36
|
|
|
|
strijelac79
|
istina da su pms simptomi slični ! uz to ja imam problema sa štitnjačom i njoj se pripisuje toooooliko toga! mi pokušavamo od novembra i trebalo bi biti opušteno pa kad stigne ! ali ,ja inače neznam biti opuštena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:54:05
|
|
|
|
malenac76
|
Ana izvini u pravu si. stijelcice pisi u cekamo dvije crtice :) i ja sam po prirodi nestrpljiva :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 19:56:52
|
|
|
|
Ana007
|
mozda sam negde vec ovo pisala,ali nema veze ponovicu se.Ja sam imala braon sekret(koji inace nikad nisam imala pre) koji je trajao cini mi se dva dana,i to obilan.pomislila sam da sam trudna,uradila test sutradan,i bio je negativan.Onda je dosao dan kada sam trebala da dobijem,sve simptome sam imala kao pred ,ali nisam dobila.proslo je 5 dana,a posto je meni u dan tacna,odmah sam znala da sam trudna,a nisam htela odmah prvog dana kasnjenja da radim test jer sam imala sve osecaj da cu dobiti.Znaci,kada sam posle 5 dana kasnjenja uradila po 2x test pokazao je .
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 21:05:34
|
|
|
|
Merimica
|
ja nikako nisam imala taj braon sekret, ali i dalje, svaki dan od ovulacije, imam bolove u stomaku i užasno sam naduvena. jutros mi je bilo muka posle kafe i kao da mi je sva hrana promenila ukus. tako se nadam da su to simptomi , a ne
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2011 7:48:06
|
|
|
|
*helena*
|
E stvarno,mi se ovde raspisale isto kao i u "cekamo 2 crtice" Izvini Ana,ali mi se sve nadamo da simptome koje imamo, da su znaci Idemo sve na listu cekanja... Valjda cemo sutra pisati ovde,ako nam ne dodju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2011 11:24:04
|
|
|
|
sansa
|
helena doci cu sutra da te izmlatim kad budu a i inicu takodje...a da da ne zaboravim merimicu ...sve tri na gomilu trudnjace moje ocekujem vas sutra cim uradite testove...ja ponovila moj danas i ovog puta je i druga crtica bila tamna...znaci sada pravac doca:-))
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2011 11:42:04
|
|
|
|
Inica
|
Sansa, oko 9h sati sam se dog.sa Helenom da objavljujemo rezultate akcije :D Nadam se da ti nisu pocele mucnine i tako to :)
|
|
|
Anketa
Veljko ili Andrija?EmonaNe mozemo da se odlucimo! Veljko (
45%)
Andrija (
55%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!