Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.2.2011 13:26:42
|
|
|
|
Megi bg
|
IZVORNA PORUKA: tvigy ej,ovo je da popiz...svaki mesec ista prica-a ne mogu da se opustim i ne mislim!samo trcim u wc i zavirujem..!! meni su mekane i bolele su me bar 7 dana pre ocekivane menst., a bole i dalje , vise ispod pazuha i oko bradavica , da i stomak je tako malko naduven( a inace sam smrasala 2 kg u poslednjih mesec dana ) a pred vesticu uvek dobijem na kilazi, sad nista
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.2.2011 13:28:22
|
|
|
|
tvigy
|
jance-znaci-ima nade!!!jupiii!a sad-kakve sad imas simptome-sad ti je vec 5,6 nedelja,zar ne?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.2.2011 13:31:53
|
|
|
|
tvigy
|
super!!megi-jesu i dalje mekane??najbolja drugarica mi je trudna 8 nedelja i ona je pred ocekivanu m imala tvrde i bolne grudi a pred samu m(na dan,dva) su se smekanile i nisu je uopste bolele!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.2.2011 13:34:16
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: tvigy jance-znaci-ima nade!!!jupiii!a sad-kakve sad imas simptome-sad ti je vec 5,6 nedelja,zar ne? odakle da pocnem.. prvo, nije mi muka, onako podrigujem ruzno al nista vise od toga.. povremeno me zaboli stoma, onako ko grc, pa kad se smirim prestane, uzasno sam nervozna, pokazes mi prst i naljuticu se , cesto piskim (al to je bilo i pre ) i naravno grudi su se povecale izvan parametara trenutnog grudnjaka pa cu morati uskoro da kupim drugi.. nisam ni nesto posebno umorna, da pravo kazem.... vise ne mogu da spavam ujutru....
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.2.2011 13:36:36
|
|
|
|
Olga75
|
e , daa , nisam mogla ni jedne svoje farmerke da zakopcam iako nisam imala neki stomak , bilo mi je nekako neprijatno i zatezale su me i stalno sam drzala ruku na stomaku
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 23.2.2011 16:28:56
|
|
|
|
bea83
|
farmerke su mi trenutno misaona imenica sreća pa sam kući ove nedelje pa sam non stop u trenerci, stomak mi je baš naduven...potpuno je smešan,ko da nije moj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.2.2011 0:11:28
|
|
|
|
Cekili
|
Da li je nekog boleo stomak 8 dana pred ..kao da ce svakog casa dobit ..ali s'vremena na vreme sa javi taj osecaj ne traje dugo bar jednom u toku dana me iscima...bas cudan. Ne znam kako bih objasnila ..meni se ovo prvi put desava ???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.2.2011 10:23:12
|
|
|
|
bea83
|
meni je takav osećaj od sinoć, bukvalno kad me uhvati mislim da ću tog momenta dobiti, drži me par sekundi i pusti, a tek mi je 20dc tako imam još 8 dana do ja sam već bila trudna ali se zaista ne sećam ničeg pošto je trudnoća bila neočekivana tako da nisam ni pratila simptome pre osim što se sećam da sam sve vreme imala osećaj da ću dobiti i imala sve regularne znake (grudi, bubuljice, bolovi)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.2.2011 11:03:03
|
|
|
|
jance
|
vecina novih trudnica smo takav bol imale, ili jos imamo. bol je jak, probadajuci, i prolazi kad se smiris, za minut ili krace.... meni je krenuo oko 3 dana pre
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.2.2011 12:29:33
|
|
|
|
Cekili
|
ja imam dve potkozne bubuljice koje me mnogoooo bole..a inace se ospem od njih, sada ne... joj jance tebi bar 3 da je to znala bih da ce sigurno doci jer mi se tako 3 dana pred i najavi.. ali ovo mi bas nesto mnogo i upravu si samo kada se smirim krene taj pritisak..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.2.2011 23:21:04
|
|
|
|
JANA S
|
kod mene jos nista od ,a nema ni simptoma pms ni simptoma ,ustvari danas su me malo pocele boleti sike,jos uvek me strah otici lekaru bojim se razocarenja.inace mi je 45 dc.inace taj dan kad sam trebala dobiti test -
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.2.2011 15:04:17
|
|
|
|
tvigy
|
jana a da ponovis test??
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.2.2011 19:36:27
|
|
|
|
iva80
|
Da li je neku od vas trudnica na samom pocetku, znaci kada ste saznale da ste trudne ili neposredno pred, boluckao stomak kao da ste ga pokvarile? Znaci po sredini a ne donji deo?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.2.2011 12:40:11
|
|
|
|
Anoniman
|
koliko rano vas se pojavio zatvor (ako ste ga imale)?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.2.2011 22:16:30
|
|
|
|
blum
|
Otezana stolica pojavila se kod mene odmeh prije nego sto mi je kasnilo.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2011 9:29:10
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: ksena koliko rano vas se pojavio zatvor (ako ste ga imale)? ja ga uopste nemam..barem nista znacajno, da sam primetila...
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2011 12:07:04
|
|
|
|
Iwana87
|
ja nemam ni jedan simptom,a zvanicno mi prvi put nako prve trudnoce kasni ,jes da jedan dan nije nista,ali ja vec racunam kako da cuvam dve bebe ,ako do sutra ne dobijem radim test....
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2011 19:44:14
|
|
|
|
Cekili
|
iwana navijam za
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2011 21:23:03
|
|
|
|
jovana j
|
Ksena, meni se zatvor pojavio prvi put tek pre jedno mesec dana, a sada ulazim u 4-ti mesec. Inace nikad pre u zivotu nisam imala problema sa stolicom, cak sta vise na protiv, imam takav metabolizam da sam redovno po 2 puta dnevno da izvinete... ali od pre jedno mesec dana su mi nesto poludela i creva i sva se usporila.. ahh.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 28.2.2011 21:28:45
|
|
|
|
jovana j
|
Evo nekih mojih simptoma, premda je najznacajniji bio kasnjenje menstruacije: Znas gde je mene bolelo? Bolelo me je skroooooooooz dole, i to nekako izmedju bola i nekog onako grozno neprijatnog osecaja, kao upiskicu se, necu se upiskiti, ludnica! Tako jedan grozan osecaj. E to je bilo tacno jedno 2-3 nedelje posle zaceca, posto tacno znamo kada smo ga napravili koje vece. Jer kada sam saznala da sam trudna onda smo tacno skontali po poslednjoj mens. i td. Ja sam mislila da imam neku prehladu besike pa sam cak htela da pijem uvin caj, ali nisam ga imala pa ga nisam pila, a to je trajalo jedno 5 dana tako sa tim gadnim osecajem. I znam kada mi se zapiski tada, da sam bukvalno trcala gde god da sam se nalazila za wc-om bilo gde, bilo kako. A jedan od simptoma su mi uvek, ali uvek bile jaaaaaako bolne grudi, mislim na simptome ovulacije, pms-a. Ali ono sto je bilo sada drugacije bila je ta neka uzasavajuca osetljivost bradavica na dodir, na mlaz vode iz tusa, na skidanje brushaltera... jezivo. I onda su ubrzo pocele i da me bole na dodir. Eto... Puno pozdrava i zelim puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno sada u Martu drage moje!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.3.2011 1:58:51
|
|
|
|
Iwana87
|
IZVORNA PORUKA: Cekili iwana navijam za ja navijam za vase,moja malkice nek saceka,bar jos god dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 1.3.2011 10:42:54
|
|
|
|
jance
|
verka mi naredila da napisem nesto o Montgomerijevim tubaklima, pa ja evo poslusno pisem prvo i osnovno sam morala da izguglam dali na istu stvar mislimo... u pitanju su kvrzice na areolama oko bradavice, ili kod mene nesto kao uzdignuce areole... inace mi se to pojavilo dosta rano, jos grudi nisu pocele ni da rastu ni da bole... tacno kada su se pojavile, to ne znam, al se secam da sam pomislila, e ako i zbog ovoga sada budem morala kod dr. poludecu! kad ono, to bio valjda moj prvi simptom
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.3.2011 10:22:06
|
|
|
|
vision
|
e, posto sam jutros ugledala , red je da Vam napisem nesto i o simptomima.... Elem. Osecam se kao da cu da dobijem. Grudi su mi uvecane za dva broja i jaaaako bolne na dodir. Ledja me povremeno zabole. Stomak takodje, ali nije to ni bol, nego kao neki grcevi, otkud znam.... Inace, zatvor nemam. Imala sam pre par dana, ali nisam pridala znacaj tome I imam jaku gorusicu nakon svega sto pojedem. Mada to sam imala i dok nisam zatrudnela, imam inace problema sa tim. Stomak mi je naduven i imala sam prew 2-3 dana kao da imam kamen neki, neku tezinu sam osecala... Eto to je to u kratkim crtama. Mislim da i nema nista vise. Pozdrav!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.3.2011 14:33:59
|
|
|
|
vonavoj
|
joj,draga moja,i ja imam takav osecaj,.. ..kao da imam kamen u zelucu,prvo to...neke gasove,i zatvor..ali kao ne pridajem puno znacaju..videcemo,meni je ciklus malo duzi,a imala sma 4.2...jos bar nedelju dana cu cekati..ili mozda cak i do 15.3...i napuhaaaaaaana sam! mnogo mi je drago sto si ugledala
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 5.3.2011 16:10:38
|
|
|
|
vision
|
Hvala Von. I ti ces uskoro ugledati sigurna sam!!! Ja sam pravila svadbu u septembru, znam kako ti je Inace, ja sam razmisljala ovako-sad da prodje svadba, pa da secekam da prodje februar da vidim sta ce mi biti sa poslom, posto mi se tad lomila sudbina., pa kao bice posle toga valjda i beba. I stvarno!! Ja dobih posao za stalno i odmah nakon toga saznala sam da sam trudna. Ja ti iskreno zelim da i tebi bude onako kako pozelis. A sto se simptoma tice, kod svih su razliciti. Vecinom. Imala sam i ja gasove, sad kao malo manje. Ledja me malo boluckaju, ali zato grudi, omg!!! Ne mogu da spavam normalno od grudi i nekako su mi otezale, kad hodam
|
|
|
Anketa
SnežaKoji vam je period života do sad bio najlepši:detinjstvo (
18%)
period škole,fakulteta (
16%)
dok sam bila devojka (
15%)
u braku (
18%)
tek se nadam najlepšem (
32%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!