Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 14:09:24
|
|
|
|
Inica
|
E, hELena, Ludaku jeDan. . Ne znas ni kad si imala zadnji put :D NADam se da cemo sve ugledati po 2 crtice. Ja sam kupila beby raphid plocicu, trakice me nerviraju :) jance, sad si me obradovala za bubuljice.. Imam ja jednu bolnu :) mada meni to ugl.izadje kad treba da dobijem.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 14:14:45
|
|
|
|
Inica
|
Ahaha. . Baby rapid. . Greska :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 14:36:06
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Inica E, hELena, Ludaku jeDan. . Ne znas ni kad si imala zadnji put :D NADam se da cemo sve ugledati po 2 crtice. Ja sam kupila beby raphid plocicu, trakice me nerviraju :) jance, sad si me obradovala za bubuljice.. Imam ja jednu bolnu :) mada meni to ugl.izadje kad treba da dobijem. i meni je bila izasla pre otprilike nedelju ipo dana
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 14:54:24
|
|
|
|
Inica
|
.. tesi me to sto eto moze da izadje bubuljica i u slucaju trudnoce :D Xm, ja koja sam wec bila trudna, ponasam se kan pocetnik
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 17:24:01
|
|
|
|
*helena*
|
da,Inice,stvarno si kao pocetnik Imam i ja bubuljice,ali meni su i pored lica iskakale i po dekolteu..hm...
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 17:26:49
|
|
|
|
*helena*
|
Malenac,kad ono ti ne treba da dobijes?
crta,crta,crtica,gde je moja bebica? :)) sa nestrpljenjem cekam da uradim test, pa da vidim lepu vest!! :))) cak i ako bude crtica bleda,ja znam da je to mala beba! hajde bebo brzo juri,da te vidim,bas mi se zuri!! :))
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 17:34:15
|
|
|
|
strijelac79
|
Ja sam trebala dobiti juče ilii danas! I ništa....Čudno se osjećam već danima,Simptoma imam milion ,moguće i da su lažni.Imam osjećaj da je to to ali,glupo mi pričati o tome da se ne provalim .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 17:37:50
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: strijelac79 Ja sam trebala dobiti juče ilii danas! I ništa....Čudno se osjećam već danima,Simptoma imam milion ,moguće i da su lažni.Imam osjećaj da je to to ali,glupo mi pričati o tome da se ne provalim . Juhuuuu..Hoces i ti sa nama u ponedeljak da radimo test? Meni kasni 4 dana.. Pricaj nam simptome slobodno!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 17:58:00
|
|
|
|
strijelac79
|
Grudi me bole ima desetak dana i više.Bradavice bole i jako osjetljive.Stomak mi je napuhan i stolica me zeza.Nervozna danima,promjenljivo raspoloženje.Bol u stomaku,žiganje jajnika,jednog te drugog.Nekad imam napad gladi,nekad blagu mučninu.Danas me bolio stomak kao da ću dobiti,čak i osjetim kao da je krenulo i ništa! Samo prozirna vodica .Hoćete još ???
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:03:09
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: strijelac79 Grudi me bole ima desetak dana i više.Bradavice bole i jako osjetljive.Stomak mi je napuhan i stolica me zeza.Nervozna danima,promjenljivo raspoloženje.Bol u stomaku,žiganje jajnika,jednog te drugog.Nekad imam napad gladi,nekad blagu mučninu.Danas me bolio stomak kao da ću dobiti,čak i osjetim kao da je krenulo i ništa! Samo prozirna vodica .Hoćete još ??? Ima jos??? Meni sve to ukazuje na !!! Nadam se da ne gresim i da nije glupi ... VALJDA CE OVAJ MESEC SVIMA DA NAM DONESE MALO RADOSTI U ZIVOT Pa kad ces da radis test?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:06:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Je l' ima neko od vas sluzav sekret????Meni ide vec tri dana...Bez boje je i bez mirisa...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:06:28
|
|
|
|
pj76
|
simptomi i nisu bili bas nesto posebno. malo sam cesce isla da piskim , bolele su me grudi nisam mogla ruke da spustim normalno pored tela (vise me ne bole od jutros odradile su svoje za sad ), malo me boleo stomak, vise je bio nekako naduven u stvari i to bi bilo to. malo sam bila umorna , ne jede mi se nista (osim przenih kriski prosle subote a veoma ih mrzim ) i da ne zaboravi najbitnije - imala sam temperaturu od 37-37.5 jos od proslog petka tako da toplomere u ruke pa se vidimo u prvom tromesecju!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:07:53
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: verolino Je l' ima neko od vas sluzav sekret????Meni ide vec tri dana...Bez boje je i bez mirisa... ja,ja,ja!!! Secas se da sam te to isto pre neki dan pitala...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Imala ga je i POpi...Nadajmo se da je to dobar znak
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:10:20
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: pj76 simptomi i nisu bili bas nesto posebno. malo sam cesce isla da piskim , bolele su me grudi nisam mogla ruke da spustim normalno pored tela (vise me ne bole od jutros odradile su svoje za sad ), malo me boleo stomak, vise je bio nekako naduven u stvari i to bi bilo to. malo sam bila umorna , ne jede mi se nista (osim przenih kriski prosle subote a veoma ih mrzim ) i da ne zaboravi najbitnije - imala sam temperaturu od 37-37.5 jos od proslog petka tako da toplomere u ruke pa se vidimo u prvom tromesecju! Jao divnooooo Mislim,sudeci po tvojim simptomima i moji su slicni Kad bih mogla znati po simptomima jesam li ili nisam bila bih najsrecnija Nego,jesli li ti imala neki znak inplantacije ili ne? Ja nikakav
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:10:22
|
|
|
|
strijelac79
|
Ima još ! Sačekaj da se prisjetim ! Ma,mislila danas kupiti test jer sam nestrpljiva,a kad sam izašla s posla sve apoteke bile zatvorene.Živčana sam.Razmišljam ako budu kad da kežem sinu?!On bi se jaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooo obradovao.Muž isto!Ja zbunjena .Želim i ja ali uvijek se nešto unaprijed brinem.Ostaću bez posla ako ....Neki ljudi jednostavno nisu moralni !!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:12:07
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: verolino Imala ga je i POpi...Nadajmo se da je to dobar znak Verovacemo da je tako i naoruzacemo se pozitivnom energijom E,ja imam jos jedan simptom..Mnogo sam zedna stalno i suse mi se usta,sva su ispucala...Valjda je i to dobar znak ili sam vec pocela d aumisljam svasta
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:13:01
|
|
|
|
strijelac79
|
e,da! I ja često piškim i ustajem noću.Nekad i dva puta.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:13:01
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni isto Helena...I stalno piskim-ali to moze biti i od nervoze
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:14:40
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: strijelac79 Ima još ! Sačekaj da se prisjetim ! Ma,mislila danas kupiti test jer sam nestrpljiva,a kad sam izašla s posla sve apoteke bile zatvorene.Živčana sam.Razmišljam ako budu kad da kežem sinu?!On bi se jaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooo obradovao.Muž isto!Ja zbunjena .Želim i ja ali uvijek se nešto unaprijed brinem.Ostaću bez posla ako ....Neki ljudi jednostavno nisu moralni !!! Probaj onda sutra da nades neku apoteku ako si mnogo nestrpljiva,ako ne,ne gine ti ponedeljak kad i nama Ma to sa poslom i trudnicama je uvek komplikovano,treba to pametno odigrati..Moja drugarica se ispalila,pa je rekla svima da je trudna i sad joj nece ni produziti ugovor,a na 3 meseca je..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:15:04
|
|
|
|
pj76
|
helena, mozda je medicinski nemoguce i ja sam verovatno luda, ali mislim da sam OSETILA implantaciju u utorak uvece. bolela me je materica ali samo jedne odredjena tacka, na istom mestu me boli i sad...mada sam verovatno malo fiju , fiju , ali kad vec pitas, rakoh red je da ti odgovorim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:15:08
|
|
|
|
malenac76
|
IZVORNA PORUKA: *helena* Malenac,kad ono ti ne treba da dobijes? uh tek u cetvrtak 18.02. ali ipak cu ga uraditi u pon mada se mnogo ne nadam ..ali ipak i mene od juce bole jajnici naizmjenicno i to bas ko neki grcevi jutros mi je malo pala BT pa neki kazu da bi to mogao biti znak implantacije ... a opet sve mi nekako i kao PMS ... nista ka njega radim u ponedeljak pa ako i ne bude ovaj mjesec ima da bude sljedeci
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:16:37
|
|
|
|
*helena*
|
IZVORNA PORUKA: verolino I meni isto Helena...I stalno piskim-ali to moze biti i od nervoze I ja cesto piskim,ali ne ustajem nocu... Mozda je nervoza,uzbudjenje,a mozda mi je i eserihija(imala sam je ranije),mada me ne pecka... Videcemo u ponedeljak kakva nam je sudbina...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:17:26
|
|
|
|
malenac76
|
IZVORNA PORUKA: strijelac79 Ima još ! Sačekaj da se prisjetim ! Ma,mislila danas kupiti test jer sam nestrpljiva,a kad sam izašla s posla sve apoteke bile zatvorene.Živčana sam.Razmišljam ako budu kad da kežem sinu?!On bi se jaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooo obradovao.Muž isto!Ja zbunjena .Želim i ja ali uvijek se nešto unaprijed brinem.Ostaću bez posla ako ....Neki ljudi jednostavno nisu moralni !!! strijelcice moja ma ti si garant mozda muzicu da kazes odmah a sinu ipak kad malo odmakne trudnoca ... a sto to kazes za posao? jel radis kod privatnika?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2011 18:18:58
|
|
|
|
*helena*
|
pj76 blesava si!!ALi,zena svasta moze da oset_i,i ja ti verujem! Malenac,pa rano je tebi jos za test.. Budi strpjliva kiss kiss
< Poruku je uredio *helena* -- 12.2.2011 18:19:43 >
|
|
|
Anketa
ime za decakaSasa.PPomozite da se odlucimoStefan (
13%)
Filip (
17%)
Mateja (
23%)
Marko (
15%)
Aleksandar (
12%)
Luka (
20%)
Ukupan broj glasova: 223Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!