Minja23 -> RE: Znaci trudnoće II deo (16.8.2012 12:45:43)
|
Drage moje,molim vas za misljenje... Suprug i ja smo u braku 2 god. ,poslednja 3 meseca sam na sioforu,e sad... poslednja dva meseca ciklus se regulisao i bio u dan (na 30 dana)...Ovog meseca se jos nije pojavila vestica a trebala je 13.Da ne duzim,sta se pre toga desilo i zasto sam malo sumnjicava... 1. 10 dana pre ciklusa sam na papiru posle uriniranja ugledala svetlo crvenu tackicu (tako se desilo dva puta u toku dana) ja stavim ulozak,ono nista 2.kosa mi puno opada 3.grudi su nabrekle,ali bradavice nisu osetljive na dodir,nego kao i obicno :/ 4.u roku od 2 nedelje sam smrsala pa bar 4 kg...nije da ne jedem,ali mi se ne jede ono sto sam mesecima pre toga stalno jela(tj.ne jede mi se teska hrana) 5.obroci su mi toliko mali ,da se i sama cudim od cega se zasitim(a pre nego sto pocnem sa obrokom mislim da cu vola moci da pojedem) 6.povremeno me boli zeludac (???) 7.ledja bole(ali bole i pred men.) 8.imam ceste jake glavobolje 9.vrtoglavice koje ne traju puno 10.pocela sam da pijem pivo koje nikada nisam podnosila(odjednom mi se svidelo [sm=smiley23.gif] 11.i da pomalo me bolucka stomak na trenutke nisko to je to sto mene muci,nista drugo(ni povracanje,ni zatvor,ni osetljive bradavice,ni pojacan apetit,ni pojacano culo mirisa,ni pojacan sekret...ma nista vise [sm=zmeden.gif],ali iskreno,najvise me bune one dve svetlo roze kapljice krvi...(to mi se nikada do sad nije desilo) e sad...kako ne bih jos uvek da kupujem test pa da se razocaram,mislila sam da sacekam do 20.08.pa da uradim betu da budem sigurna.Da li je to rano?da li test mogu da radim uvece ako se kojim slucajem odlucim za tu varijantu? pomozite drage buduce i sadasnje mame...[sm=nosecka.gif]
|
|
|
|