MarijaCica -> RE: Znaci trudnoće II deo (17.7.2012 22:29:37)
|
Pozdrav devojke, ja sam ovde prvi put...novopecena clanica [sm=smiley36.gif] Nadam se da ima mesta za mene ovde, bila sam na jednom drugom forumu medjutim tamo bas i nisu nesto druzeljubivi [sm=smiley19.gif] Htela bih da vas zamolim za pomoc... Ovako, menstruaciju sam imala 7-og juna, medjutim prokrvarila sam 30-og juna, u toku tog krvarenja sam radila betu <0.10 (nista) .... i to krvarenje mi je trajalo 3-4 dana ali je islo mnogo manje nego obicno... 7-og nisam dobila, verovatno zbog toga sto sam prokrvarila 30-og.... Kada se ta krv zaustavila 2-3 dana posle toga dobila sam belicasti sekret sa malo krvi, tacnije sekret je bio rozikast... i to mi je islo tako 2 dana... Nemam nikakvu mucninu na cigare i na kafu. jedino sto mi je bilo muka na hranu je na girice i majonez, imam blage mucnine al bas blage, grudi su mi nabujale ali me ne bole, i vec nekoliko dana imam temperaturu preko dana mi je oko 36.9-37 a preko noci mi skoci na 37.2-37.4 bez razloga... Radila bih test al me strah da se ne razocaram jer muz i ja zelimo [sm=duda.gif] a ne znam ni kada da ocekujem [sm=hudicek1.gif] 30-og ili 7-og [sm=smiley13.gif] Hvala i veliki pozdrav za sve mame, buduce mame i one koje se trude da to budu
|
|
|
|