Leptiric123 -> RE: Znaci trudnoće II deo (31.8.2012 18:25:17)
|
Pozdrav svima! Ja sam kao clan nova na forumu a inace cesto krisom citam sve postove....Ovako, ja se bas i ne razum u simptome, jer u sustini ne pokusavam da dobij bebu, ali se u sebi nadam...znam da je ludo...[sm=smiley36.gif] Poslednja M mi je kasnila deset dana, onda sam dobila nprmalno, sledecu teba da dobijem negde 10.09. poslednjih 4 dana imam temperaturu, sto ja mislimda je viruss, ali imam samo povisenu temperaturu nista drugo, uglavnom je 37,5 a nocu i ujutru ode do 38 - 38.5, prvi dan kada sam dobila tu temperaturu trebao je biti i prvi dan posle ovulacije, i sve me to ne bi istripovalo da sinoc nisam dobila uzasan bol u jajniku desnom, od cega me cela noga boli ne mogu se bas ispraviti ...a da bude josznimljivije jutros mi je bilo muka, i najodvratnija mi ke bila pasta za zube.... Inace imala sam i glavobolje poslednjih dana.I da naglasim da sam 3 godine pila pilule za kontracepciju koje ne pijem od jun, pa me malo i brine dal mi je tacan taj dan za O. Sta vi mislite? [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|