Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 7:48:34
|
|
|
|
Djadja83
|
Bila sam na pregledu, ali nisu lepe vesti dr kaze da ce stici bas je grozan ovaj osecaj... ali glavu gore, idemo dalje Megan cestitam!!!! Puno srece
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 13:29:13
|
|
|
|
Ksenix
|
Megan, cestitam i zelim ti najlepsu mogucu trudnocu i porodjaj! Mogu misliti koliko si srecna! Djadja, zao mi je, draga...nemoj da se razocaravas. Ne secam se da li sam procitala, koliko dugo radite na bebi? Bar ti je skratio iscekivanje...a uvek postoji sansa i da je pogresio Dalilak, glavu gore, jednom nece doci Dakice, ja sam pocela 13.dc da koristim tracice, a danas mi je 17.dc i jos uvek se test crta jedva nazire...sve se nesto plasim da ce ovaj ciklus biti bez O...ali, videcemo jos.. Zavisi koliko ti traje ciklus, ali, mislim da treba poceti od 11.dc...srecno Mico, ima li jos blagog krvarenja? To moze biti implatacijsko krvarenje...navijam da jeste! Ostale devojke...kako danas stojite sa simptomima?
< Poruku je uredio Ksenix -- 12.2.2013 13:30:39 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 13:29:26
|
|
|
|
2403991t
|
Bravo megan, cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 14:49:30
|
|
|
|
Djadja83
|
Nije pogresila, upravo je dosla Radimo na tome malo vise od godinu dana. mm su u februaru prosle godine ustanovili varikocelu, u junu je operisao. Mi svo vreme pokusavamo, ali... Koristio je proksid 3 meseca, to je sada proslo, pa cekamo kontrolu za 10-ak dana Ne smem se razocarati, idemo dalje, bice drugi put
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 15:17:32
|
|
|
|
Maja1309
|
magan draga sretna sam zbog tebe, želim ti od srca sve najbolje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 15:17:37
|
|
|
|
MicaS
|
Bila sam na pregledu ipak je dosla ranije, pa dr. kaze da je zbog toga blago, i ja sam se nadala da je implatacijsko...Idemo dalje Hvala cure na savjetima :*
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 19:11:35
|
|
|
|
Dakica79
|
Mica Djadja zao mi je i ja sam se ponadala da cete bar vas dve ovih dana da ugledate Ali nema razocarenja samo napred bice mora biti Ksenix Ne znam koliko su pouzdane te trakice meris li temperaturu ima li sluzi? Ja ne znam posle ovog poremecaja ciklusa kada da krenem ali vestice nema vec dva dana od kako je prosla a mene vec zigaju jajnici pabi probala ovih dana pa kako bude Megan cestitam od srca Mico bice samo flavu gore
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 22:38:40
|
|
|
|
Ksenix
|
Dakice, mislim da su pouzdane...nema ni sekreta, a ne osecam ni T...videcemo Mico, zao mi je, ali, nema druge nego napred Djadja, ne znam nista o tim lekovima sto si pisala..je l oni ne smetaju zacecu? Taman ste sad sve zavrsili, pa ce biti uskoro, sigurno
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.2.2013 22:57:03
|
|
|
|
dalilak
|
mi je skroz cudna.. Juce kad je pocela bila je skorz roza i skroz slaba posle toga je bila malo jaca, pa danas isto malo jaca, ali sad opet nemam nista i to skorz malo sto imam je skroz roza, sta to moze da bude to mi se jos nije desavalo i skroz je slaba ko da svaki cas hoce da prestane.. Mozel mi neka od vas pomoc?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 1:35:23
|
|
|
|
2403991t
|
uradi test za svaki slucaj, i dr zna da pogresi ponekad, ako ti bude negativan ti otidji opet do dr da vidis u cemu je problem...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 7:54:55
|
|
|
|
Djadja83
|
Proksid je lek za poboljanje spermograna. Ne smeta zacecu, urolog nam je rekao da sve normalno radimo i dok ga pije. Sada je zavrsio, pa cemo videti. Dalilak, mislim da treba da uradis test. Moguce je da to nije prava , vec ono sto se moze javiti u vreme kada treba da dobijes, a doslo je vec do zaceca. Slusala sam price da je to tako oskudno i roze boje. Ajde uradi test pa nas obraduj
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 8:37:23
|
|
|
|
dalilak
|
pa ne znam jer mogu uradit test sad i ako malo krvarim, tokom cele noci nisam imala ni kap krvi sad sam otisla wc-u i tek kada sam se obrisala papirom imala sam jako malo..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 10:27:51
|
|
|
|
Djadja83
|
Mozes uraditi test, bez obzira na to. Od moje kozmeticarke sestra je imala istu situaciju, imala je tako rozo par dana i uradila je test i bio je pozitivan. Inace je zatrudnela prirodno, posle 6 godina pokusavanja. Kaze da je to bio prvi mesec da nije mislila na to, nije razmisljala o trudnoci, vise je skoro i odustala i tada se desilo. Iz te price znam za tu mogucnost, pa sam ti zato rekla da uradis test. Sansa postoji, nemoj se samo razocarati ako nije. Moramo biti istrajne! Iscekujemo vesti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 10:31:09
|
|
|
|
Addict
|
Drugi dan kako mi kasni. Ne znam, samo smo imali jedan odnos tokom plodnih dana, nesto mi neverovatno da sam odmah zakacila. Temperatura mi je vec deset_ak dana povisena, posebno ujutru, osecaj kao da imam grip, a nemam. Bubuljice poludele skroz. Bradavice na grudima sam primetila isto da su mi malo tamnije. Sacekacu do petka na test, ako ne dobijem do tada. Sta mislite?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 18:11:25
|
|
|
|
Ksenix
|
Addict, je l ti se desava da kasni? Simptomi mogu biti , narocito tamnije bradavice. Znas li kad ti je bila O? Ajde radi test? Dalilak, kad ti je redovan termina za dobijanje? Ajde i ti radi test
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 20:38:36
|
|
|
|
Addict
|
Jako retko zakasni, ponekad kad sam pod stresom mi ranije dodje. Rizican odnos smo imali 29.1, ovulacija je valjda bila tog dana (prema tabeli plodnih dana). Mozda sam se ii sad previse opteretila razmisljanjem o tome pa mi kasni na nervnoj bazi. zato necu jos da radim, valjda cu izdrzati do petka. Ali eto, te simptome koje sam navela imam. Ne tripujem ih :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 20:44:09
|
|
|
|
GagaT
|
Megan... Hvala Bogu. Doceka ti tvoje dobro jutro Grozno je zato sto si tako dugo cekala ali je predivno sto si docekala. Cestitam od srca. Ohrabrujuci post. Svaka cast.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 20:46:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Addict navijam za Ja je "ne" ocekujem za 8 dana i mnogo sam nestrpljiva
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 21:20:12
|
|
|
|
megan
|
Hvala vam svima od srca na čestitkama i molim Boga da svi dočekate svoje bebice.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.2.2013 23:33:56
|
|
|
|
2403991t
|
ja ne treba da dobijem 16og, a koliko vidim i necu jer do sad jedno 5do 7 dana pre nego sto stigne meni grudi budu nekako cvrste a sad se nista ne desava sa njima, nadam se da se nece ni pojaviti :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 11:21:55
|
|
|
|
Azra82
|
E da napisem i ja konacno moje prave znake trudnoce Prvo je prosle nedelje pocelo da se desava nesto cudno u stomaku,ne umijem to tacno da opisem, kao neko strujanje,stipkanje,kao da trni s vremena na vrijeme. Grudi me bole svaki put od O,ali ovaj put mi se cini da su porasle,i da su nekako cvrsce, a od juce me badavice mnogo jace bole. Bilo mi je cudno i sto je poceo da mi smeta crni luk, zaatim kad sam jela smoki imao je precudan ukus,i da ne zaboravim,paprika mi svake sekunde mirise i jede mi se nenormalno A cini mi se da je i "donji sprat" kako ga Ksenix jednom nazva malo pomodreo U ponedeljak se pojavilo malo krvi,ja mislila stigla ali je odmah stalo, i zbog toga sam u utorak popodne uradila test koji je iste sekunde pokazao i drugu,ali dosta blijedu crticu. Juce sam uradila betu 360,4, sto znaci da sam zvanicno Zelim vam od srca da i svaka od vas osjeti prave simptome i vuceeeeeeeemmmm vas jako
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 12:22:49
|
|
|
|
Pippa
|
Azra82 čestitam na trudnoći i želim ti lijepu i laganu trudnoću. Sada laganini i uživaj u svakom momentu... Megan i tebi od srca sve najljepše želim! Ja evo iščekujem hoću li dobiti ili ne. Ovi momenti su najgori...Još uvijek mi ne kasni, trebala bi da dobijem 17.02 i razmišljam da večeras uzmem test i ujutro provjerim da li se nešto dešava.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 12:40:08
|
|
|
|
Azra82
|
Pippa hvala puno Ni meni jos uvijek zvanicno ne kasni, prosli mjesec sam dobila 14-tog,znaci na 30dc mi je test bio pozitivan Navijam da tako bude kod tebe i vucem jako
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 12:46:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Azra, Megan cestitam vam i da uzivate u trudnoci Kako mi je drago kada vidim da ima Ja vec 3 dana slinavim , Azra i meni se juce pojavilo to kao stipkanje oko pupka kao da me nesto u stomaku stipka ali to traje kratko. Jutros sam napravila sebi zitarice koje godinama vec jjedem i kada sam stavila prvi zalogaj u usta nisam mogla vise da jedem, imaju skroz drugaciji ukus. Izgleda mi mnogo slatkasto. Nadam se da sve ovo ne umisljam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 13:09:24
|
|
|
|
Figaro88
|
Dijana i ja imam nesto kao grc,kao da sam dobila pa oni cudni bolovi.Vec tri dana nosim grudnjak broj veci,grudi su mi ,kad bi samo ovakve i ostale Ja i mm smo pre neki dan pricali o prvoj trudnoci,menstruacija mi je bila 23 novembra,ovulacija 5 decembra,11 smo bili u kupovini,ja sam potrcala i stomak me uzasno zaboleo,posle toga su krenule i mucnine ujutru.19 mi je krenulo nesto braon,bolovi su bili jaki pa sam popila brufen,ali nista vise nije curkalo pa mi je mm kupio test.20 ujutru sam ga uradila,crtica je bila bleda.Inace i pored bolova i mucnina nisam posumnjala na trudnocu,a radili smo na bebi Sto ne mogu sad da budem tako opustena
|
Anketa
Koje ime je lepse?laticaDanilo (
35%)
Vasilije (
23%)
Lazar (
42%)
Ukupan broj glasova: 316Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!