Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 14:52:07
|
|
|
|
Djadja83
|
Cao devojke! Potrebna mi je vasa pomoc, jer mm i ja vec duze pokusavamo da dobijemo bebu, pa vec mislim da umisljam sve simptome. Treba da NEdobijem 13.02. tj za 6 dana. Stomak me boli vec par dana, onako kao slabi menstr. bolovi, sto mi se inace ne desava tako mnogo dana pred , juce sam imala temperaturu 37, a skroz sam se normalno osecala i vec dva dana primecujem gust beli sekret. Rano je jos za bilo koji test, ali sta mislite da li to mogu biti simptomi toliko zeljene ?? Pozdrav svima
< Poruku je uredio Djadja83 -- 7.2.2013 14:53:17 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 18:14:51
|
|
|
|
nada80
|
Imam problema sa prolaktinom,koji zna da varira,nekad je visok,a nekad u granicama normale. Koristim peruvian macu treci mesec,a od prosle godine od jula,menstruacije su mi se uredile,da dobijam bukvalno svakog 1. u mesecu (sto je za mene cudno,jer sam uvek dobijala na svakih 35-40 dana) i ovako nije bas po knjzi,ali je bar redovno,svakog meseca.Sada u februaru nisam dobila,a nekako me strah da uradim test,jer sam se dosad nagledala mnogo neuspesnih. Od simptoma me jedino bole grudi,ali samo na dodir i ugojila sam se(mada mislim da to nema veze).Ako neko ima slicna iskustva,volela bih da cujem.I jos plus,ovih dana imam problem i sa stolicom.:(
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 19:38:51
|
|
|
|
iva80
|
Jao Nado svašta je moguće! Ako svakog prvog u mesecu dobijaš, onda bi već mogla da radiš test jer je prošlo nedelju dana i neće te prevariti- a i boljeje da znaš na čemu si, pa ako ne daj Bože bude negativan, da odeš lekaru da bi saznala zbog čega kasni. A i ja bih iskoristila i da priupitam devojke, vec oko nedelju dana imam takav (ja cu ga nazvati) sekret da su mi (da izvinete) gacice svakodnevno mokre- nekada manje, nekada više. Ne bi trebalo da dobijem za 4 dana. Od simptoma ništa više nemam, ali me zanima samo da li je neka imala ovak slučaj i šta mislite. Da sam zdrava- zdrava sam, šta više i prošle nedelje i ove sam odlazila kod gin i sve je OK. Isčekujem mišljenja vaša Pozdrav!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 19:41:59
|
|
|
|
Ksenix
|
Nado, pa tebi kasni 7 dana? Ako ti do sad nije toliko kasnilo, mozda je, ipak, dobro da uradis test. Ako je da pocenes da se ponasas kao O prolaktinu ne znam nista, pa ni ne znam da li to moze da ima veze. Simptoma i ne mora da bude mnogo, ima nas raznih...nadam se da ces ovaj put ugledati Djadja, znas li koliko je proslo od O? Taj sekret je sumnjiv, bar meni...T ne mora nista da znaci, ali, lepo je sto raste Najbolje da sacekas dan za dobijanje, a ako ne mozes da izdrzis, kupi odmah dva, da ne bi razmisljala da li je bilo mnogo rano i sl. Mico, je l meris prvu jutarnju temp.? Kad, bese, treba da dobijes? Jos malo se strpi, pa ponovi test, navijam Son, draga, verujem da nije prijatno sa tim mucninama, ali, kao sto neko rece, jedva ih cekam, pa kakve god bile Ja cekam O...sutra stizu Lh trake, pa ulazimo u najuzbudljiviji deo ciklusa...a onda sledi onaj najgori...cekanje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 19:49:02
|
|
|
|
17 joka
|
jako za sve vas. Nado radi test vreme je pa da budu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 20:50:48
|
|
|
|
okence
|
Pozdrav devojke! Danas sam bila kod dr na prvoj kontroli i sve je ekstra.Danas imamo punih 5 i ulazimo u 6-u nedelju i imamo citavih 9mm.Pozdrav svim buducim mama i cekalicama da docekaju sto skorije.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 7.2.2013 21:59:20
|
|
|
|
sanjalica978
|
Bravo okence i neka ti bude laka trudnoca Mene su sinoc grudi bolele cak i kad hodam, bilo mi je uzasno. Jutros nista posebno, ali opet veceras bole i kao da gore. Nikad nisam ovako osecala, a opet se uopste vise ne nadam da cu ugledati crtice ovaj mesec. Gorusica mi se javlja poslednja 3 dana, a nisam imala taj problem jako dugo. Stomak naduven, dobijem napad gladi, a imam zatvor, pa sam kao balon. Izdrzacu jos koji dan pa ili ce stici na vreme ili ce me testic obradovati.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 7:48:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Mi smo ovih dana bili mnooogo vredni Jos par dana pa cu pisati simptome
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 8:07:54
|
|
|
|
Djadja83
|
Ksenix, hvala ti na ohrabrenju! Bila sam kod dr na ultrazvuku 28.01. i rekao mi je da je O bila tog dana ili prethodnog (inace je to bio 11. dan ciklusa i bas sam se iznenadila kada je rekao da je vec bila), pa smo mi onda bili vredni Samo stomak je od juce poceo intenzivnije da me boli, a to mi se bas i ne svidja, sve vise lici kao da cu da dobijem Narano, ja se i dalje nadam... Sacekacu jos malo, pa cemo videti. A T mi raste popodne i varira od 36.8-37. Ne znam da li to moze nesto da znaci
< Poruku je uredio Djadja83 -- 8.2.2013 8:09:40 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 9:25:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Djadja I mene je tako boleo stomak I bila sam ubedjena da cu dobiti cak sam I ulozak stavljala kada negde idem da me ne bi iznenadila M. Par dana je trajao taj bol, spavalo mi se, brzo sam se umarala . Ali M nije dosla vec Srecno I zelim ti da ti bude kao kod mene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 11:39:36
|
|
|
|
Pippa
|
Ćao djevojke... Meni je prošlo nekih 4,5 dana od O (ne znam sa sigurnošću) i sada čekam dan kada bi otprilike trebala da dobijem, odnosno da NE dobijem. Čekam 17.02. to mi je 26dc. Stomak me tu i tamo zaboli kao da se vještica sprema za dolazak i iako znam da bi ti simptomi mogli ukazivati na ja sam opet nekako neraspoložena jer znam da to isto može da znači i ono drugo Raspoloženje mi varira čas bih plakala, čas bi se smijala. Danas sam počela da osjećam i blagu bol u grudima a i ledja me bole u donjem dijelu. Kosti, ruke, noge, sve me boli...Možda je neka prehlada Nego, dan mi uljepšate vi i podrška koju je nesebično pružate a kada vidim da ima novih to je onda to-to! dijana1 želim ti lijepu i laganu trudnoću! djadja83 navijam za sanjalica978 obraduj nas lijepim vijestima! ksenix
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 12:11:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Pippa mozda nisam lepo napisala ili me nisi razumela Ovo su mi simptomi iz prve trudnoce, a sada sam cekalica I videcemo rezultat za par dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 12:14:32
|
|
|
|
Pippa
|
dijana1 eto možda sam ipak nešto naslutila...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 13:41:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Ako, ako ne smeta meni
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 15:47:46
|
|
|
|
Djadja83
|
Hvala devojke!! Divno bi bilo da se za par dana javim sa lepim vestima! Nadam se da cemo brzo videti nase
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 8.2.2013 22:45:24
|
|
|
|
Dakica79
|
Zdravo cure evo i mene sa bezveznim vestima,ja dobila 18.dan ciklusa haos u cudu sam,ne znam sta bi moglo da bude? Prosli mesec 26. dc dobila,preprosli 23.dc dobila a sada ovako ,pijem cajeve vec sam pisala ocajnicu virak zdravac ali oni su za regulaciju ciklusa a kod mene sve naopako ali i mesec u kome nisam pocela jos ni da pijem pre dva ciklusa mi je bio uranjen ciklus ala sam ga sklopila nadam se da cete me skontati Ksenix kako si? Djadja dobro dosla Pipa navijam Nado Joko kako je danas? Cure sve vas pozdravljam i molim da mi date neki odgovor sta bi to moglo da izazove ovoliko preuranjenu Znam da ni vi ne morate sve da znate ali popretpostavci i vasem iskustvu heeeeelppppp
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 0:20:48
|
|
|
|
paprika
|
I kod nas na zalost lose vesti... Dobila 26d. Sutra zovem lab i radim hormone... Drzite palceve...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 14:42:04
|
|
|
|
2403991t
|
meni je nocas sevnulo nesto nisko dole u stomaku ali je odmah prestalo i nije se ponovilo, a grudi me isto tako 2 dana zabole na trenutak i prestanu, a to mi se nikad nije desavalo, nadam se da cemo sve da ugledamo za neki dan, srecno cure :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 17:52:12
|
|
|
|
Ksenix
|
Djadja, T nije nikakav pouzdan simptom trudnoce, narocito popodnevna...meni je isla i do 37.6, u toku dana, pa nista...sto ne znaci da ti nisi Nemas jos mnogo da cekas...a ako ti je O bila tako rano, mozda i ne treba da cekas 13.2. za test Pippa, kako si...nadam se da nije bila prehlada u pitanju? To nam je najveci problem, sve moze biti a i ne mora...mada, ti si vec bila trudna i mozda bolje mozes da shvatis da li je nesto sto ti se desava novo ili se vec desavalo i PMS-ovima...meni su se desavale noce stvari, ali je ispalo da je to samo zbog hormona koji su se aktivirali zbog novonastale akcije Dijana, nadam se da ce vam se trud isplatiti... Dakice, Paprika, bas mi je zao...ali, jednom nece doci...tako se ja tesim 240.., kad ti je termin za nedobijanje?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 21:49:16
|
|
|
|
dalilak
|
Hallo zene kako ste? Ja osim grudobolje i jake mucnine na cigare nemam jos simtoma ko sto ih inace umisljam. I bila sam ubedjena da opet nije uspelo.. Ali danas sam trebala da ne dobijem i nisam jos dobila.. Ne zelim jos radit test jer mi muka testova vise koje su na kraju negativni.. Ali mi treba malo podrske da izdrzim jos 2,3dana i da ne dobijem i dalje pa da radim test.. Drzite mi palceve..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 21:53:24
|
|
|
|
Azra82
|
Dalilak navijam da ovaj put budu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 22:56:18
|
|
|
|
dalilak
|
Hvala Azra daj boze da su mada ovaj put sam posle mesecima umisljanja i mnogo negativnih testova rekla sama sebi da se necu nadat i nisam umisljala simtome..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 9.2.2013 23:36:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Dalilak mozda sada budu Navijamo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.2.2013 0:11:31
|
|
|
|
paprika
|
Navijam za sve nas i zelim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.2.2013 10:36:36
|
|
|
|
dalilak
|
Hvala jos nema .. Ali jos se pripremam za to da moze doci..
|
|
|
Anketa
Injekcija ROGANmajanenadDa li mozda neko zna cenu ove injekcije?
Napisite ispod...u komentaru...Hvala! (
47%)
(
53%)
Ukupan broj glasova: 58Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!