Sonreir
|
Nije rano za trudnicke simptome 7dpo ali tu je problem sto ne mozete znati da li su trudnicki ili pms. Mene je boleo donji deo ledja kada duze sedim ili lezim u istom polozaju, stomak mi je bio otecen i nekako naduven, a hrana koju sam jela kao da je zeludac nije vario nego je stajala u zeludcu (kupila sam Donat vodu da pospesim varenje) i 4-5 dana sam spavala vise nego obicno, i nocu i preko dana, sise otekle i pune ali ne bole, a onda je dosao 10dpo i svi simptomi su nestali, cak su mi se i grudi izduvale kao da sam upravo dobila, pa sam se taj dan isplakala sto nisam trudna. Prvi test sam uradila na 12dpo, i to mi je bilo 3 dana pre dobijanja M, i ugledala II Tih par dana su mi simptomi bili kao kad treba da dobijem - izduvao se stomak, splasnule grudi, nesanica, jedino sto je bilo drugacije od pms-a je bio smanjeni apetit. Tada sam bila u strahu sto nemam trudnickih simptoma poput pospanosti, umora, bolnih grudi, mucnina itd., cak naprotiv, bila sam puna energije, ucila sam po ceo dan i noc, setala, igrala se sa sinom. Ali, pravi trudnicki simptomi su krenuli od 6-te nedelje. Ipak, grudi me ne bole skoro uopste, mozda sam na trenutak nekako sa strane nesto slicno upali misica, krenule mucnine, pospanost, apetit ostao smanjen, kafa mi se gadi, kao i velika vecina druge hrane. I da, do 10dpo sam bila ubedjena da sam trudan, imala sam neki osecaj, a onda sam se razocarala, na svu srecu, samo je kratko trajalo to moje razocarenje Izvinite na dugom postu ali nekome ce mozda pomoci i ovi moji simptomi Sve vas jako vucem!!!