|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
24.1.2013 9:41:46   
blum
Čekalice moje ja sam ovaj mjesec radila folikulometriju ,ciljane odnose i nakon toga utrogestan.
Eeee sad pojavili su mi se neki nesvakidašnji simptomi 7 dan posle ovulacije prilikom odnosa sa mm tako me je jako probolo sa lijeve strane čitavom dužinom oko jajnika dasam naglas jauknila (odnos nije bio grub) i nemam nikakve upale niti infekcije.
Sinoć me je kroz lijevu dojku ,zatezalo tačno sam osjetila kanal gdje ide mlijeko .
E SAD POSTO NIGDJE NISAM PROČITALA OVAKVE SIMPTOME JA SAM MOŽDA malo (malo više)
user posted image fiju-fiju

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2401
24.1.2013 10:17:03   
Jole84
Štetice,Ksenči,Blum navijam jako žene user posted image
Kad padaju testići? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2402
24.1.2013 10:29:28   
blum
Ehh moj testić će da bude doktor uoči neočekivane user posted image imam kontrilu pa moraće makar vidjet zadebljanje ako ima išta .

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2403
24.1.2013 11:44:34   
Sonreir
Stetice, ja cekam da nam napises nesto lepo i pozitivno user posted image user posted image user posted image Vucem te jakooo!

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2404
24.1.2013 13:43:44   
IvaSale
Cekalice moje,hvala puno na divnim zeljama user posted image . Nadam se da sve koje cekate odredjeni datum kao i ja,da cemo se radovati zajedno user posted image . Meni se jako smanjila zelja za hranom,temperatura mi svaki dan raste,jutros mi je bila 36 sa 8. M bi trebala da dobijem za koji dan,ali se jakoooo nadam da je nece biti nego user posted image . Moja seka je vec trudna drugi put,a ja jos nijednom. E pa vreme je da i ona postane tetka user posted image .

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2405
24.1.2013 15:28:02   
Štetica
Devojke hvala na podrsci,puno mi znaci. Nazalost moram da vas razocaram jer je beta 0.18. Sve simptome koje sam imala prebacicu na listu pms-a.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IvaSale)
Direktna veza do poruke: 2406
24.1.2013 16:01:32   
Sonreir
Zao mi je, Stetice, tvoji simptomi su bas obecavali, licili su na prave trudnicke user posted image Eto sta sve moze nasa luda glava od prevelike zelje user posted image Skupi snage, bices i ti mama user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2407
24.1.2013 18:32:08   
Dakica79
Ksenix meni je stiglauser posted image jos preksinocuser posted image ali nisam htela da vas smorim sa time samo sam prigvirila da vidim ima li kod vas novih simptoma iliuser posted image pijem Virak Ocajnicu i Zdravac i prvi put nisam osetila ciklus,a grudi su mi narasle i dalje mislim da je zbog Virka,caj je fantastican prvi put u svom zivotu nisam popila analgetik inace taj dan kada stigne user posted image jedva i hodam i pored leka,nego da ne masim temu,Kseniks radi test sto pre nemoj da mucis svoju dusu ja se nadam tvojimuser posted image user posted image Stetice bice samo napred novi je ciklus nova sansauser posted image Trudnjace vucite nas jakooooo ovog ciklusa u prvouser posted image Sve vas pozdravljam divne ste sve.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2408
24.1.2013 23:15:59   
Jole84
Štetice,Dakice žao mi je user posted image
idemo dalje devojke user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2409
25.1.2013 1:26:50   
Ksenix
Drage moje, samo da se javnem...user posted image

Dakice, Stetice, bas mi je zao...ali, sta je, tu je...malo ili malo vise tuge, pa moramo dalje..nazad nema user posted image

Kod mene nista novo...malo me hvata nervoza zbog blizine termina, ali, nedovoljno da bih posegla za testom...stvarno mislim da cu dobiti...pojavile su se i bubuljice.. Imam jos dva dana do 14. dpo...pa cemo videti..

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2410
25.1.2013 11:31:18   
Azra82
Ksenix draga user posted image Nadam se da ce ovaj mjesec da budu user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2411
25.1.2013 11:38:20   
Sonreir
Dakice, zao mi je sto ti je stigla M, bice prilike sledeceg meseca user posted image
Blum, da li imas dece? Neke zene koje su vec radjale i dojile, opisuju osecaj u grudima kao onaj kad nadolazi mleko. Nekima je to i neko blago strujanje u grudima bio simptom trudnoce, posto grudi nisu vise tako jako osetljive posle dojenja. Srecno!
Ksenix, draga, onda ti ipak nisi dovoljno nervozna kad jos nisi uradila test user posted image Meni su na 10dpo prestali svi simptomi, splasnuo mi je stomak, grudi su se izduvale kao da mi je stigla M i tada sam se ja isplakala sto nisam trudna user posted image Tako da, draga moja, nista nije sigurno, osim cistih gaca user posted image

(odgovor članu Azra82)
Direktna veza do poruke: 2412
25.1.2013 12:32:08   
Ksenix
Blum, a kada ti je neocekivana? user posted image Navijam za user posted image

Azra, hvala, draga...videcemo user posted image

Son, i nisam nervozna...tek-tek, da overim user posted image Necu raditi test do 28.1., pd uslovom da ne dodje do tad..user posted image

Kako si ti, trudnice? user posted image

Sve vas user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2413
25.1.2013 13:33:18   
blum
sonreir imam jedno od 7god. ali ovo drugo neće nikako
evo već par godina se mučimo
danas mi je 9dpo a to mi se desilo samo preksinoć i samo na jednoj dojci tačno sam osjetila kanal tačno kroz centar dojke
uhhhh sad si me bacila u razmišljanje user posted image user posted image

< Poruku je uredio blum -- 25.1.2013 13:36:14 >

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2414
25.1.2013 13:35:23   
blum
ksenix treba da dobijem 30 ili 31 ali ja imam i kontrolu kod dr. 31 pa kozna dali cu je dočekati bez user posted image zato test neplaniram raditi

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2415
25.1.2013 13:56:32   
blum
a daa zaboravih vam reći sinoć me je bockalo nesto sa lijeve strane ali samo najednom mjestu u donjem dijelu maternice
al ja strumastično umišljam izgleda

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2416
25.1.2013 16:12:53   
Pippa
Ja dobila prekjuče user posted image  Čim prodje ova user posted image  bacamo se novu akciju.

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2417
25.1.2013 21:45:09   
Ksenix
Blum, bice mi mnogo drago da je i tvoj osecaj ispravan, kao i kod Son user posted image

Pippa, zao mi je...a cim prodje, istog momenta navalite user posted image user posted image

Kod mene nista spec., osecam temp., jeza me drma...sutra i prekosutra su kriticni dani user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 25.1.2013 21:51:27 >

(odgovor članu Pippa)
Direktna veza do poruke: 2418
25.1.2013 21:55:14   
17 joka
user posted image   jako

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2419
26.1.2013 20:54:32   
Pippa
Ksenix drzim palceve!!! user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2420
27.1.2013 0:48:18   
2403991t
cao svima, meni je danas bio poslednji dan user posted image i ja i decko planiramo da ovih dana poradimo na bebi :) ako imate neki savet dajte :) nadam se da cu za 3 4 nedelja da se javim sa nekim simptomima. navijam za sve vas koje ocekujete user posted image

(odgovor članu Pippa)
Direktna veza do poruke: 2421
27.1.2013 10:02:41   
Ksenix
240.., dobrodosla! user posted image Heh...saveta uvek ima, a najbolji je da imate odnose bar svaki drugi dan i da uzivate u tome user posted image Kakvi su ti ciklusi? Srecnoooo user posted image

(odgovor članu 2403991t)
Direktna veza do poruke: 2422
27.1.2013 11:51:02   
2403991t
Hvala :) bili su nederovni, pasam pila diane 35 godinu dana i kao su se sredili, videcemo.. :)

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2423
27.1.2013 14:38:54   
blum
ksenix kakvo je stanje kod tebe danas
ja cinimise nemam vise nikakvih simptoma

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2424
27.1.2013 15:01:49   
Ksenix
Pisala sam na crticama...stigla user posted image danas...smorila sam se, iako sam je ocekivala... A i bila sam bolesna ceo januar, jos i ta kandida...verujem da mi organizam i nije bio u dobrom stanju... bice bolje..user posted image

Blum, tvoj nestanak simptoma mozda i nije tako los znak...i Son kaze da su joj se grudi i stomak izduvali 10.dc. pa se smorila...ali, eto, sve je na svom mestu user posted image

(odgovor članu blum)
Direktna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Za one koje imaju 2 i vise dece!!!
Mama 78

Da li Vasu decu voli te isto?

DA (93%)

NE (7%)

Ukupan broj glasova: 134

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here