|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
22.1.2013 10:03:59   
Sonreir
Dakice, sve je jedno veliko mozda user posted image Lepo je rekla Mod - kako nema nekog sigurnog znaka koji se pojavi cim ostanemo trudne npr. pozeleni nam kosa i onda lepo odmah svi znamo i ne cekamo M user posted image Nazalost tako nesto ne postoji. Moram jos da ti kazem i da ja ne verujem u tu pricu kako psiha koci zacece. Mozda je koci neki zdr. problem, mozda samo treba docekati da se neke kockice poklope, ali da zbog zelje nema trudnoce, ja u to ne verujem. Sta mislis kako je zenama na vto, zar one nemaju veliku zelju i ogroman stre, nervozu, strah i ko zna sta jos. Ja sam ovog meseca bila najopterecenija, nikada nisam bila takva kao sad, stalno sam nesto citala, trazila, smisljala koji caj da pijem itd, cak sam se sa muzem svadjala jer je bio uporan da je sve ok i da samo ja pravim frku sa svojim opterecivanjem. Ja ipak mislim da se za sve dobro u zivotu treba izboriti, nista nece samo doci user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2376
22.1.2013 13:36:37   
buba m
Son čestitam ti od srca na trudnoći1 Neka je laka i lepa! Potpisujem sve što si rekla! Ni ja ne verujem u psiholško ometanje začeća!
Meni je danas 10dpo, grudi prestale da bole, bubuljice krenule, stomak boli kao da ću dobiti... Tako da veštica uveliko najavljuje dolazak! A baš sam mislila da će posle hsg nešto biti. user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2377
22.1.2013 13:42:57   
17 joka
Bubo,bice  mila  ako  ne  sad  narednih  meseci  sigurnouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2378
22.1.2013 16:09:32   
Dakica79
Potpuno si u pravu Son,i ja cvrsto verujem da ne treba prepustiti vremenu i sudbini nista. Jer verujem da sa neba nece pasti nista ,osim kise snega i poneki graduser posted image ali me nerviraju ljudi koji me non stop kritikuju kako sam ja previse opterecena i kako samo time usporavam taj proces svojom psihom i onda me ubace zesce u razmisljanje i nerviraju me uzasno kad prevrnu ocima kada ih pitam za neki od simptomauser posted image i onda sam ja ludaca koja sve koci... Sa vama je sve drugacije i sve vas obozavam koliko ste jake zene i veliki borci. Danas me je jako na trenutak zaboleo stomak i kap krvi sa onim braon i nista vise,ali ne boli kao da cu da dobijemuser posted image nekako zateze i ziga. Pa i da je dolazak ja se trudim da se ne razocaram sto je nemoguce ali vise ne oplakujm vec trazim nove nacine. Kakvi su kod tebe simptomi Son? Joko,Milena,Ksenik,Jole,Mod i sve ostaleuser posted image Grlim vas jako

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2379
22.1.2013 16:10:54   
Dakica79
A da kada sam videla to za zelenu kosu ubila sam se od smeha kada je Mod napisalauser posted image Bas bi bilo dobro,zene farbajte se u zelenooooo user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2380
22.1.2013 22:50:04   
Ksenix
Potpuno slazem da nije nemoguce zatrudneti iako mnogo zelis i ako si pod pritiskom..koliko ih je tako zatrudnelo! Mada, mozda nekome i smeta...svi smo razliciti. Verovatno je lakse kad si opusten, ali, kako da ne mislis na to, kad pratis O, ciljas dane...to vec nije potpuno opusteno. Da imam 25 god. verovatno bih bila opustenija, ali sad sigurno ne mogu da ne razmisljam o tome.
Ja mogu samo mami, sestri i jednoj drugarici opusteno da pricam o simptomima i tripovima, a da se ne osecam kao budala...svi ostali su u fazonu 'jao, kako si ti opterecena'???

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2381
22.1.2013 23:45:22   
Dakica79
Buba ne brini se bice,samo budi vredna,ne mora da znaci da ce da stigneuser posted image kod mene sucmurasto ali ne stize za dva dana cekam dan danas kap neke krvi a pre pet sest dana nesto braonkasto samo dazamaze ves jednom dnevno pa dva dana nista pa sad ova kapljica ma bezveze koliko se mucimo,koliko se brinemo i mislimo,pokrivismo se nad racunarom oci nam ispadose od citanja user posted image ali vredece sve to jednog dana kad sve ugledamouser posted image glavu gore user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2382
23.1.2013 9:44:28   
jela 76
koliko se brinemo i mislimo,pokrivismo se nad racunarom oci nam ispadose od citanja user posted image ali vredece sve to

Vala baš!

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2383
23.1.2013 10:54:56   
Pippa
Evo došlo vrijeme da se i ja prijavim kao novi kolačić user posted image  Veeeliki pozdrav svim članovima foruma!!!Imam preslatku curicu od 16 mjeseci i suprug i ja smo odlučili da radimo na drugoj bebi. Nismo više u cvijetu mladosti, ja imam 35 godina, on 40 g. i u razgovoru sa svojim ginekologom dobila sam savjet da nemamo više šta da čekamo, ako želimo drugog bebaća da se odmah zadamo u posao user posted image  I poslušali smo ga. Ja sada osluškujem svoje tijelo i jedan dan mislim da sam trudna, drugi dan da ću sigurno dobiti i tako u krug. Simptomi su sljedeći: imam bolove u donjem dijelu stomaka i ledja ali već danima me boli (bolovi su počeli odmah dva dana nakon ovulacije) tako da sam više smorena od toga i stvara mi popriličnu nervozu. Jutros sam se probudila užasno gladna a nisam neki izjelica a imam i neku malu mučninu na želucu, podrigivanje, osjećam neku nervozu ni sama ne znam to da opišem, možda zbog hormona. Ostaje mi da čekam 26-ti kada bi trebala da dobijem pa ćemo da vidimo da li smo imali sreće ovaj put i uboli user posted image  Pozdrav!

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2384
23.1.2013 12:30:51   
Štetica
Aj i ja da se upisem u klub zena sa izrazenim znacima T. Vec 2-3dana mi je muka,sta god da pojedem povratim,nos osetljiv na sve mirise,i sto drugi neosecaju. Jutros kad je mm stavio losion pisle brijanja(koji inace obozavam),cim sam osetila miris bilo mi muka. Stomak mi je tvrd kao kamen ali nije naduven kao pred M,i povremeno me zaboli kao da sam dobila.Posto koristim utrogestan vaginalno,upste nemogu da dohvatim do materice,jer se skroz povukla untra. Inace danas mi je 13dan od IUI. Sutra radim BHCG,pa cu znati na cemu sam.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Pippa)
Direktna veza do poruke: 2385
23.1.2013 12:46:55   
Ksenix
Pippa, dobrodosla i da sto pre ugledas svoje druge user posted image user posted image
Ne znam sta da ti kazem...mnoge zene koje su vec radjale mnogo brze osete da su trudne...mozda je to i tvoj slucaj user posted image Sto se tice tih boluckanja, stvarno ne znam da li je moguce da se osete tako rano, pa ne mogu nista pametno da ti kazem.. 26. nije daleko...i ja ga cekam...pa cemo videti da li smo nesto smuckali...user posted image Znas li kad ti je bila O i koji ti je dp.?

Stetice, znam jednu koja je bila trudna sa takvim simptomima user posted image Nadam se da si i ta! user posted image Mozda si mogla i testic da odradis, ali sutra ces biti sigurna sta je! Drzim ti palceve!

Meni 29.dc i 10.dp. a ja bukvalno nista ne osecam...sem sto me grudi bole, ali one bole jos od O....jedino mi pilece meso koje smo kuvali za pilav jezivo smrdi i sad ne mogu ni taj pilav da jedem, a mm tvrdi da je to najbolji pilav do sad user posted image ...ali, to je, bukvalno, jedino sto mogu da izdvojim user posted image tako da ce ova jadnica garant opet stici...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2386
23.1.2013 13:08:59   
Štetica
Ksenix nesto nemam poverenja u testove,ipak je beta najsigurnija,a ni sutra nije daleko. A sto se jela tice tu je posebna prica,smazala sam veliko pakovanje(800gr)cajnih kolutica od juce popodne,a nisam ih jela poslednjih 15god,jer su mi uvek bili odvratni.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2387
23.1.2013 13:11:09   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Štetica

Aj i ja da se upisem u klub zena sa izrazenim znacima T. Vec 2-3dana mi je muka,sta god da pojedem povratim,nos osetljiv na sve mirise,i sto drugi neosecaju. Jutros kad je mm stavio losion pisle brijanja(koji inace obozavam),cim sam osetila miris bilo mi muka. Stomak mi je tvrd kao kamen ali nije naduven kao pred M,i povremeno me zaboli kao da sam dobila.Posto koristim utrogestan vaginalno,upste nemogu da dohvatim do materice,jer se skroz povukla untra. Inace danas mi je 13dan od IUI. Sutra radim BHCG,pa cu znati na cemu sam.

navijam da je trudnoća! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2388
23.1.2013 13:24:51   
Štetica
Hvaa Mod,i ja bih volela,a ako nije onda cu i ovo sve dodati na listu PMS-a.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2389
23.1.2013 13:50:05   
buba m
Šteticeeee user posted image user posted image user posted image ! To je to sigurno! Navijaaaam!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2390
23.1.2013 13:51:55   
buba m
Ja ću sigurno ovaj mesec dobiti, sve simptome pms-a imam. Tako da, bar neka dođe na vreme. Danas 11dpo, 26dc.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2391
23.1.2013 14:18:00   
IvaSale
Cao svima,ja sam nova ovde,pisala sam o drugim temama,na ovoj tek sada. Muz i ja radimo na bebici 2.meseca,prosli put kad mi je prosla ovulacija sam imala napade gladi,grudi su me jako bolele i potajno sam se nadala da je trudnoca. Ali sam ipak dobila user posted image . Sada za koji dan treba da dobijem,proslo je 9.dana od O,ali ja nemam nikakve simptome,jedino me retko probada u donjem delu stomaka. E sad videcemo sta ce biti... Pozdrav za sve user posted image

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 2392
23.1.2013 15:58:11   
Ksenix
Dobrodosla Ivo user posted image Nadam se da cete se uskoro radovati! user posted image Je l radite na prvoj bebi? Ti, Pippa i ja, izgleda, cekamo isti dan...a i Buba je tu negde...valjda ce nekoj da se posreci user posted image
Stetice, ja bih rekla da si ti trudna...ali, do sutra bolje da cutimo i navijamo user posted image

Bubo, pa ne mora da znaci da ce doci...svi kazu da su znaci isti! user posted image

Mod, kako ste ti i tvoja mrva i po? user posted image

(odgovor članu IvaSale)
Direktna veza do poruke: 2393
23.1.2013 17:39:20   
Pippa
Ksenix, hvala na dobrodošlici user posted image  Ja sam nekako bila ubjedjena da sam trudna sve do ovog momenta ali evo, stomak je strašno počeo da me boli i sve mi se čini da ću ipak dobiti ovaj mjesec user posted image  Svi su izgledi da će M stići i nešto ranije,vidjećemo. Nego, pitaš me koji mi je dp? Ja ne znam da li negdje na forumu postoji spisak skraćenica koje koristite ali ja stvaaaaarno ne znam šta je to user posted image  

@Stetice ja sam tako u prvoj trudnoći imala mučnine koje su trajale 24h ( a kažu "jutarnje mučnine", jest malo sutra)..ni zube nisam mogla čestito da operem jer mi je četkica stvarala nagon za povraćanje. Mirisi, uh kada se sjetim pa nisam mogla ništa da pomirišem, želudac bi mi bio u grlu, mm sam strogo zabranila parfemisanje...Želim ti svu sreću i držim plačeve za pozitivan rezultat user posted image   

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2394
23.1.2013 21:59:55   
Dakica79
Pipa dobrodoslauser posted image da budu debeleuser posted image

(odgovor članu Pippa)
Direktna veza do poruke: 2395
23.1.2013 22:01:19   
Dakica79
Iva Sale dobrodosla i drzimo ti palceve da budeuser posted image

(odgovor članu IvaSale)
Direktna veza do poruke: 2396
23.1.2013 22:18:44   
Dakica79
Ksenix draga kada radis test? Pa gadjenje na hranu je odlican znak da si user posted image meni je sa prvom trudnocom to bio jedini simptomnavijamuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2397
23.1.2013 23:17:04   
Ksenix
Dakice, to je samo pilav...nista drugo..ja bih volela da jeste, ali prosto ne verujem da je to dovoljan znak..user posted image

A test necu raditi dok ne zakasni...imam jos par dana, ne zuri mi se nesto, kasno mi je bila O user posted image

Je l se tebi jos pojavljivala krv? Znas li kad ti je bila O?

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2398
23.1.2013 23:21:15   
17 joka
Ksenix  ,  zeno  ja  svaki  dan  cekam  da  kazes  sutra  radim  test  a  ti  svaki  dan  jos  nekoliko  dana,  ja    docekati  nemogu,ajd  pozuri  malo  te  dane  i  da  buduuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2399
23.1.2013 23:35:49   
Ksenix
Joko, draga, pa nemam razloga da zurim, sutra mi je tek 11. dpo. user posted image A jos ni nemam nikakav osecaj, niti sam nesto nestrpljiva...ako probijem termin, radicu test, ali ja, zapravo, cekam da dobijem user posted image Hvala ti sto navijas...bice jednom! user posted image user posted image

Pippa, dpo. je dan posle ovulacije, dc. je dan ciklusa user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
bizmut

Koje Vam je, od ova dva, lepse ime za decaka? Hvala :-) p.s. Brak je "internacionalni", tako da cisto srpska imena, nazalost, ne dolaze u obzir. Znaci, trazimo neko lepo "internacionalno" ime za decaka, a trenutno se dvoumimo izmedju:

Aleks (eng: Alex) (77%)

Ejden (eng: Aiden) (23%)

Ukupan broj glasova: 156

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here