|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
19.1.2013 23:46:56   
Ksenix
Milena, ako ti je O bila ranije, mozda i nije prerano user posted image

Son, ti se pravis blesava...kad ce test? user posted image

Ne gubim ja nadu...toga uvek ima...samo sam nesto pocela da se tripujem..ko zna kad ce to nama da se desi..user posted image ...uhvatilo me neko budjavo raspolozenje...no...proci ce, kao i sve user posted image Bitno je da sam sve cvarke sama pojela user posted image

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 2351
20.1.2013 23:35:39   
Dakica79
Zdravo devojke,sve vas pre svega pozdravljam i zelim da sto pre ugledate svojeuser posted image . Citam vas skoro svake veceri vec punih god dana i resih da se uclanim. Sve ste divne i veliki borci. Bila sam jednom na kratko uclanjena ali sam zaboravila sifru i vise nisam imala herca da se uclanjujem,sve mislim ma nema od user posted image nista. E sad ovako stoje stvari kod mene,imam cerkicu 14.god vec dve god pokusavam da zabebim proverila ovulaciju,folikulometriju,dva meseca klomifen u maju i junu pa hsg,sve je tip top,kod mm sve je idealno od spermograma pa do briseva. E sad ja dobijamuser posted image na 28 do 29 dana. Poslednju sam dobila na 23 znaci 5 dana ranije ,28.decemb. Prvi put u zivotu u vreme o sam imala na vesu iscedak kao belance sa malo rozikaste krvi i to je proslo ok,20.dana ciklusa pre 4 dana mi je krenuo braon iscedak to je trajalo do danas ,danas nista,boluckanje jajnika po malo,krsta bole,grudi bole,temp.36,9. Ne znam kad da racunam dan D? Da li po starom ili po zadnjem ciklusu? Sta vi mislite o svemu ovome? Inace preduser posted image mi krene braon iscedak i sutra odmah stize. Navijam za sveuser posted image od srcada sto preuser posted image ( auuu koliki mi post) sad tek vidim ps.ovaj post sam pisala i u crticama ali mislim da je adekvatnije da ovde pisem o potencijalnim simptomimauser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2352
20.1.2013 23:38:09   
Dakica79
user posted image tek sad vidim da mi se nisu iskopirali ovi smajlici user posted image izvinite nadam se da cete da razumete sta sam pisala zelim vam sto pre debele user posted image user posted image

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2353
21.1.2013 14:51:30   
Sonreir
Dakice, dobrodosla user posted image Ne znam sta bih ti rekla za duzinu ciklusa, ali ako ti tako seta ciklus onda je mozda najbolje da se orijentises kada ti je ovulacija. Da li mozes tacno da odredis kada ti je O? I da li si nekada brojala koliko ti dana prodje od O do kad treba da dobijes M? Ta druga faza posle ovulacije bi trebala da traje uglavnom isti broj dana pa ces onda znati koliko ce ti trajati ciklus kada budes odredila ovulaciju. Taj braon iscedak moze da znaci i implantaciju ali i neki blagi poremecaj sa hormonima, mozda nedostatak progesterona (mozda sam i lupila) ali to ce ti se javiti neko strucniji da ti objasni user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2354
21.1.2013 14:57:36   
17 joka
Osmehu,  ma    ja  sam  sve  osecala  da  ti  znas  da  si  user posted image   ali  nisi n htela  reci

jesi  li  stavila  sliku  testica?

Dakice dobrodosla

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2355
21.1.2013 16:00:27   
Ksenix
Dakice, dobrodosla! user posted image Mozda da racunas po starom...ipak ti je to bilo standradnije..a i sigurnije je da ce test biti pouzdaniji! Zelim ti da sto pre budu te user posted image user posted image

Son, svaka cas_t za osecaj! user posted image A tacno sam znala da si radila test i da cutis! user posted image user posted image

Ja i dalje nemam nikakav osecaj...ne znam cak ni koji mi je dc. dok ne pogledam u ticker...toliko o mom tripovanju ovaj put...
Za sad me samo bole grudi poprilicno i pojavljuje se sekret povremeno...obzirom da mi je u stomaku haos, ne mogu nista da razaznam...a ni ne trudim se mnogo...ako zanemarimo ono prozdiranje chvaraka, to bi bilo to user posted image
A, da...toplomer sam razbila, tako da ne znam kolika mi je T, samo mogu da kazem da sam se proslog meseca osecala mnogo toplije, pa nista..user posted image

Joko, borcu, ne daj se...mlada si! user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 21.1.2013 16:05:27 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2356
21.1.2013 16:31:49   
Sonreir
Joko, Ksenix, ja sam rekla da sam trudna jos otprilike 5dpo a tada sigurno nisam radila test, ipak je tu najvise pobedio osecaj. Nisam spominjala taj test koji sam radila pre 2 dana jer on izgleda tako bledo i nekako ta crtica lici na evaporacijsku, a da ne pricam jos sto se pojavila izvan onog okvira kad vec pise da ne treba ocitavati test. Samo zato sam cutala!
Ksenix, sve to ne mora nista da znaci, nisam ni ja imala neki siguran razlog zbog koga sam bila sigurna da sam trudna, samo osecaj, i cmizdravost od 10dpo (jer placem samo kad sam trudna, inace sam nekako uvek pribrana i stalozena bez suza). Ja sam vec otplakala ovaj ciklus sto nisam trudna na 10dpo, rekla sam da ne merim vise ni temp i da ne pratim vise nista, i onda mi se vratila nada kada sam shvatila da ja placem user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2357
21.1.2013 16:33:35   
Verolina
Pa ti si trudnjaca?user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2358
21.1.2013 16:37:12   
Sonreir
Jos uvek nezvanicno, jer sam sutra trebala da dobijem, a od preksutra cu biti i zvanicno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2359
21.1.2013 16:38:24   
Verolina
Ma sta bre nezvanicno i trte mrte.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2360
21.1.2013 16:42:54   
Ksenix
Znam zasto si cutala, i neka si...ali sam bas pomislila da si sigurno vec uradila i da cekas da se potvdi user posted image

Brzo mi prolazi vreme, videcemo uskoro na cemu sam user posted image A plakanje mi uvek ide, nekad manje nekad vise...user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 21.1.2013 16:48:16 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 2361
21.1.2013 16:45:42   
Sonreir
Koliko ti je dpo?

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2362
21.1.2013 16:49:51   
Ksenix
8. dpo...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2363
21.1.2013 16:52:49   
Sonreir
Gledaj u moj test na 12dpo i prizeljkuj da i tvoj bude takav, a ja cu te do tada vuci svaki dan user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2364
21.1.2013 17:00:34   
Ksenix
A gde ti je test? user posted image Gledacu, gledacu...a videla sam ti i leeepu tibu u prvoj trudnoci...user posted image

Samo sto ja necu raditi test 12. dpo, posto nemam nikakav osecaj, no cu cekati termin user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2365
21.1.2013 17:11:15   
Sonreir
A kad ti je termin? user posted image Imas sliku u temi o testovima za trudnocu user posted image Bila mi je ogromna trba sa sinom, ja mala a on 4kg, ali sam obozavala trudnicki stomak, i sad jedva cekam da se zaobli user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2366
21.1.2013 17:17:35   
Ksenix
Ja po tvom naredjenju postavila ticker, a ti ne gledas nista..ccc...ali, sad ti se sve prasta user posted image 26. je termin, mada, po O, pre ce biti 27.

Uh, uh...veliki deckonja bio...user posted image I ja sam fascinirana trudnickim stomacima i prosto ne mogu ni da poverujem da ce se i meni to dogoditi, ako Bog da user posted image

< Poruku je uredio Ksenix -- 21.1.2013 17:25:07 >

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2367
21.1.2013 19:49:07   
Dakica79
Cure hvala vam na brzom odgovoru. Son meni je uvek ciklus 28 dana osim zadnjeg,ovulacija na 14.dan skolski primer,hormoni su super jedino nisam taj progesteron proverila jer mi je do sada bila super O i bez ikakvih stimulacija...Tako bar kaze doktor. Pila sam ovog meseca virak,ocajnicu i zdravac pa se kao nesto nadam user posted image Son jel test pokazao user posted image koliko sam razumela? Cure navijam jako user posted image da sve ugledate sto preuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2368
21.1.2013 19:57:50   
Dakica79
Ksenix tako i racunam pa kako bude. Cekam jos tri dana,pa ako zakasni uradicu test,inace ih ne volim i ne radim cesto svega dva puta za dve godine,nekako poznajem svoje telo pa sam uvek bila sigurna da je PMS. Sad ovo braonkasto,pihhhh mi zene..Ko ce ga znati?? Temperatura i danas ijuce 36,9. Eto kao bockaju jajnici po malo,krsta i dalje i nista mi se ne jede,od pre tri dana , obicno pred PMS zderem user posted image Ksenix kako je kod tebe?

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2369
21.1.2013 20:02:40   
17 joka
Dakice  ,  da  buduuser posted image

Son  da   tiba  bude  sto  pre    vejikauser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Dakica79)
Direktna veza do poruke: 2370
21.1.2013 20:16:23   
Sonreir
Dakice, to braon ti moze biti implantacija a mozda je i pad progesterona koji je jako bitan za trudnocu. Progesteron je najbolje proveriti 7 dana posle O i na osnovu vrednosti se vidi kakva ti je bila O, a moze ti biti i da su ti cajevi poremetili hormone user posted image U svakom slucaju, ako je sve ok kod dr-a onda nemoj brinuti, a ciklus racunaj onako kako ti je oduvek i bilo. Ja sam test uradila 12dpo, tako da nisam cekala vreme za M. Koliko dugo se trudite?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2371
21.1.2013 22:03:41   
Ksenix
Dakice,, tu smo...zajedno cekamo jos koji dan... Pila si dosta cajeva...mozda je to sve neka reakcija na njih, ali, bilo jos mnoooogo bolje da se neko gnezdi user posted image
Ako sam dobro shvatila, imas devojcicu od 14 god. a 2 god. pokusavate drugu bebu?

Sto se mene tice, da se ne bih ponavljala, procitaj koju stranu unazad, ako te ne smara user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2372
22.1.2013 0:15:47   
Dakica79
E pa Son prava si srecnica i drago mi je i zbog tebeuser posted image i zbog svake zene koja ispuni svoj san da se ostvari kao majka. Dve god.pokusavamo to mi je drugi brak zato je tolika pauza. A mozda je i prevelika zelja a mozda i krstenicauser posted image . A mozda sam malo izbombardovala organizam sa cajevima, a joooojjjjj sve mozda,mozda,mozdauser posted image ma bice cure mora biti svima

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2373
22.1.2013 0:57:37   
Dakica79
Ksenix sad sam citala tvoje postove a i svih ostalih cura , koliko sam upucena ta kandida ne smeta za user posted image i ne boj se samo se opusti,nisam mogla da skontam koliko dugo se trudite za bebca? Da imam cerkicu14 god i dve god.pokusavamo a tri smo u braku. Drugi i meni i njemu,predivan brak ali...to malo cudo nikako da se zakaciuser posted image . Velika je zelja meni sto vec imam dete a mogu da zamislim kako je kada se iscekuje prvo dete. Ali uz puno ljubavi i vere i dosta truda mora da bude. Joko,Son,Ksenix,Vojv i sve ostaleuser posted image navijam jako za user posted image i za laku trudnocu onima koje vec jesuuser posted image Evo i jos jednog simptoma grudi me bole,ali i to je i pms. Auuuuu kako je ovo mucno i smesno kad udjem u kupatilo i samo buljim u grudi i trazim te Verkine Tubakleuser posted image ali nema ihuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2374
22.1.2013 1:16:42   
Dakica79
Hvala Joko na dobrodoslici user posted image Navijam da sto pre prebrodis sve probleme citala sam sve uglavnom i da nam sto pre postanes predivna user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Porodjaj posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce
JelenaAr

Drage zenice Kako ste se porodile posle klasicne operacije vanmatericne trudnoce? Proslo je godinu dana, operacija je bila hitna, odstranjen je jajovod i rez je kao kod carskog porodjaja.

Prirodno (100%)

Carskim rezom (0%)

Ukupan broj glasova: 2

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here