Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 15:49:11
|
|
|
|
Ksenix
|
Evo, da vas i ovde! Merila sam BT...ne znam da li kandida ima vece sa T, ali, jutros je bila 36.8.. Iskreno, mislim da se ovog meseca necu tripovati, posto zbog ove kandide vec imam sve simptome i ne znam stvarno kako bih ih razlikovala! Sto ne znaci da se necu nadati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 16:03:09
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Evo i mene meni je T ista ko prethodna dva dana 36.5 a od jos nista
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 16:50:14
|
|
|
|
Ksenix
|
Samo neka se tako nastavi, draga!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 20:41:56
|
|
|
|
Azra82
|
Vojvodjanka,Ksenix navijammmmm
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 20:52:54
|
|
|
|
Ksenix
|
Azra, draga...za mene je jos rano...tek 3. dpo hvala, u svakom slucaju Ali, Vojv je sumnjiva Ti si dobila?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 21:32:15
|
|
|
|
Azra82
|
Jesam 14. Ali nema veze,cim prodje idemo dalje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 23:16:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeeee i ja sam dobila
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 23:21:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
javljam se da jos nema nista jajnik opet boli i muka mi je ali to verovatno zato sto sam pojela burek
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 0:09:44
|
|
|
|
Ksenix
|
Unina mama, bice uskoro i druga beba, verujem! Vojv, ako ti je lakse da to pripises bureku...ok Jesi li spremila test za sutra?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 0:22:13
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Joj pa nisam,idem ujutru rano za grad pa cu kupiti,mogu i u podne da ga radim sta imma veze
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 0:50:14
|
|
|
|
Ksenix
|
Pa, mozes...ali, gledaj da ne piskis 4 sata, ako mozes
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 2:15:47
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Sad sam se tusirala i definitivno imam mnogo novih kvrzica na grudima i ne dve tri nego i 10.Jel moze biti neki drugi uzrok a da nije trudnoca? Kseni potrudicu se
< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 17.1.2013 2:16:08 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 10:40:47
|
|
|
|
Sonreir
|
Vojvodjanka, ja se nadam da su te promene kod tebe zbog jedne male mrvice i da ces nas danas obradovati Cekam te sa lepim vestima
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 12:44:50
|
|
|
|
Modessty
|
gle nisam pisala! e ovako: pre par dana je počeo da me malo zeza stomak - kao samo što ne dobijem. Pre tri dana je krenulo: grudi bole užasno mnogo, stomak naduven, glavobolja nenormalna jedan dan, od juče mučnina... Eto to su neki simptomi. A da! I zaglavih u wc
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 12:49:03
|
|
|
|
Snelle
|
Mod, trudna si?! Čestitam, baš divna vest!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 13:10:02
|
|
|
|
17 joka
|
Mod, divni pokazatelji da je tu mala mrvica
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 13:14:35
|
|
|
|
Sonreir
|
Jos jedan dokaz da pravi trudnicki simptomi dolaze tek kada M zakasni
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.1.2013 17:17:55
|
|
|
|
Ksenix
|
Cestitam, Mod, i ovde... bas mi je drago!!! Son, hoces li cekati zakasnjenje? Ima li simptoma? Vojv, cekamo tvoje za koji dan! Ostale zene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2013 7:41:18
|
|
|
|
dalilak
|
Meni je juce stigla ali bice sledecoh meseci mozda.. Danas sam imala jako ruzan san a u jedno i lijep sanjala aam da me covek pito jesam li trudna ili ne i ja rekla da nisam jer sam dobila i da li bi voleo da jesam on reko da mora da raskine samnom i ako bo zeleo dojete samnom. Posle tpga ja otisla gonekologu u snu i bila trudna i nosila curicu..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.1.2013 22:36:57
|
|
|
|
Ksenix
|
Dalilak, bas mi je zao...bice uskoro, sigurno! Glavu gore!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.1.2013 5:52:06
|
|
|
|
milenatea
|
Ima nas koje umisljamo simptome i pre izostanka Mod vuci nas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.1.2013 15:44:04
|
|
|
|
Ksenix
|
A kad ces da umisljas, ako ne pre Posle nema umisljanja...ili je dza ili je bu Ja, nesto, nemam nikakav osecaj ovog meseca...uopste se ne nadam mnogo, iako smo bili vredni i ulovili O...ali, nesto mi se cini da nismo smuckali...
< Poruku je uredio Ksenix -- 19.1.2013 15:45:24 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.1.2013 18:35:47
|
|
|
|
17 joka
|
Ksenix ,kada se najmanje nadas,kada mislis da od tog ciklusa nema nista bas taj moze biti dobitni ja jako
< Poruku je uredio 17 joka -- 19.1.2013 18:36:24 >
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.1.2013 18:48:26
|
|
|
|
Sonreir
|
Ksenix, nemoj tako rano gubiti nadu... Ipak se nikada ne zna tj. zna se u vreme za M, samo treba docekati Pogodili ste O i sada cekaj rezultate, a ja ti jakooo drzim palceve Milenice, pa ti kreni da popisujes, mozda budu oni pravi, pa da ih ne zaboravis
< Poruku je uredio Sonreir -- 19.1.2013 18:49:06 >
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 19.1.2013 21:01:26
|
|
|
|
milenatea
|
ja napisaj juce u crticama simptome imam ih na tonu iako je realnooo mnooogooo rano za simptome
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Moje damesandrinaKoliko vas ima koje ste u drugom braku i da li je ikada bio problem za njegove to sto ste imale brak pre toga ili sto imate dete?da imala sam (
21%)
ne (
79%)
Ukupan broj glasova: 85Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!