Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 10:11:24
|
|
|
|
Modessty
|
Danas ti je onda 23 dan ciklusa, što znači da ti još ne kasni. Rekla bi ti da sačekaš još koji dan pa da ponoviš test.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 10:13:37
|
|
|
|
dalilak
|
Ma ja sacekacu svakako pa cu uradit ponovo.. Ali bas zato sto mi jos dan ne kasni mozda je crta skoro providna.. Jer nemam dovoljno hcg.. Mozda sam i samo luda pa umisljam ali ipak se nadam..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 10:14:57
|
|
|
|
Modessty
|
ma nadaj se ti slobodno ALi ponovi test recimo za vikend. Ako možeš toliko da čekaš
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 10:17:03
|
|
|
|
dalilak
|
Jedva ali cekacu.. Svakako nisam mislila odma da radim mozda sutra prekosutra dodje pa ga ne moram ni radit do vikenda mogu sacekat..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 10:42:06
|
|
|
|
Sonreir
|
Dalilak, i moja zadnja M je bila 24.dec. i ja mislim da je rano za test. Ne zelim da te razocaram nego ti samo kazem da se strpis jos malo Srecno!!!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 15:47:51
|
|
|
|
Ksenix
|
Devojke Dalilak, nisam videla sliku, ali, nadam se da ce se potvrditi za koji dan.. Mod, gledaj da dans prodjes pored neke apoteke Tebi vec fino kasni? Negde sam procitala da se u plocicama za testiranje nalazi ista traka kao ona koju kupis kao traku (ala sam objasnila) Son, sta ima danas? Pisi simptome! Vojv, ajde, zeno, radi test!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 15:57:01
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Dobro si objasnila i ja mislim da je ova obicna test trakica unutra Cekaj bre zeno sutra jos da prodje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 16:06:56
|
|
|
|
Ksenix
|
Koliko sam shvatila, danas ti je 29.dc? Na koliko ti obicno dolazi?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 16:12:33
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pa pre se nije znalo kad dolazi ali dva meseca uz pomoc femisana na 28 dc,zato mislim da ima vremena da dodje i jajnik me boli ceo dan
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 17:45:31
|
|
|
|
Ksenix
|
aha...pa, dobro...onda treba sacekati jos sutra
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 18:53:49
|
|
|
|
sreca_11
|
i ja se premisljam da li test sutra da radim ili ne, znam da je jos rano, pa cu jos mozda sacekati. Prosla je bila 25.12, i dosla je puno ranije, nikada tako rano 24dc, a obicno je dolazila od 26-28dc, tako da ne znam ni kada ce doci, al ja mislim da bi trebala 21.1
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:00:15
|
|
|
|
Ksenix
|
Hm...samo da prijavim da mi je izolovana kandida u stolici...smorila sam se... Ali, da dodam da se proslog meseca uopste nisam dzabe tripovala da sam trudna, posto su simptomi za T i za kandidu isti...da ne poverujete! Cudna stolica, mucnina, gadjenje, nadut stomak, emocionalna osetljivost...sve su to simptomi kandide! Dobro, bar nisam izmisljala... Izvin'te na neprijatnoj temi...ali, morala sam...zbog istih simptoma...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:05:09
|
|
|
|
Ksenix
|
Sreca, def. je rano...strpi se jos koji dan
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:18:41
|
|
|
|
Sonreir
|
Ksenix, zao mi je, da li si dobila neku terapiju? Da li to nesto smeta ako je doslo do trudnoce? Sreco, ne da je rano, nego mnogooo ranoooo, ali niko te ne moze spreciti da ti ipak uradis test. Neki testovi pokazu 2 dana pred M ali i to je rano Da li znas kada ti je bila ovulacija? Jedino ako imas bas jako ranu ovulaciju mozda ti test nesto pokaze, ali iskreno sumnjam.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:32:27
|
|
|
|
Ksenix
|
Cekam jos neke rezultate, pa cu kod Dr. ici u petak... Sad sam nesto guglala...rekla bih da ne smeta trudnoci...jer se ponekad bas u toku trudnoce i javi...ne znam...
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:39:19
|
|
|
|
Sonreir
|
Nemoj pretrazivati net, tako ces samo mozda napraviti sebi jos gore ako se nacitas svakakvih gluposti, nego lepo pitaj dr pa ce ti ona mozda dati neku terapiju koja ne steti trudnoci Vojvo, ujutru da nam piskis
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:40:16
|
|
|
|
ivekpivek
|
kandida ne smeta u trudnoci ja imam candida albicans i imala sam 2 trudnoce nista to su gljivice koje se lijece vaginaletama,vaginalnim kremama al obavezno se i partner mora lijeciti
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 19:52:30
|
|
|
|
Ksenix
|
Ovo je kandida probavnog trakta... Son, moram malo da guglam... Ali, naravno, najbitnije je sta ce reci Dr. Do tad cu samo da se bacim na Aroniju, podizanje imuniteta i izbacicu sve sto ima secera...ako je beba odlucila sad da se zakaci...neka je
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 20:13:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ovo je nenormalno koliko me drzi ovo kocenje u jajniku pa koji mu je djavo,mislila sam ako ni sutra ne dodje da test radim preksutra ujutru Kseni draga kad ce biti te analize biti gotove
< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 15.1.2013 20:18:05 >
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 20:44:29
|
|
|
|
Sonreir
|
Ksenix, svaka cast za izbacivanje secera ja umem jedino da ga izbacim sa police u stomak Vojvo, pa ti si bas karakter Da li znas otprilike kog dc ti obicno O?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 21:17:09
|
|
|
|
bubibubi
|
Posto je kod mene dosla i nema bebca, bacam se na dijetu jedno mesec dana. Bar da skinem ova visak zbog praznika. Sve mi nesto tesnjikavo. Ako nastavim ovim tempom pola garderobe mi nece biti taman
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 21:42:01
|
|
|
|
Ksenix
|
Vojv, znaces sutra-prekosutra koji mu je djavo Nadam se da je Son, slatkisi mi, srecom, nisu problem...ali, nadam se da mi voce nece zabraniti... Bubi, draga...casti se nekim vincem i za sl. ciklus obavezno naruci trake!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 21:58:40
|
|
|
|
17 joka
|
jako ya sve vas drage moje
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.1.2013 23:11:31
|
|
|
|
Ksenix
|
Joko, i mi za tebe!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.1.2013 0:39:27
|
|
|
|
Jole84
|
Ksenči,Sani,Vojvođanko navijam jako jaaako
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Koje ime vam se najvise svidja?Jana (
38%)
Iskra (
16%)
Mila (
25%)
Jovana (
21%)
Ukupan broj glasova: 224Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!