|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće II deo
15.1.2013 10:11:24   
Modessty
Danas ti je onda 23 dan ciklusa, što znači da ti još ne kasni. Rekla bi ti da sačekaš još koji dan pa da ponoviš test.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dalilak)
Direktna veza do poruke: 2301
15.1.2013 10:13:37   
dalilak
Ma ja sacekacu svakako pa cu uradit ponovo.. Ali bas zato sto mi jos dan ne kasni mozda je crta skoro providna.. Jer nemam dovoljno hcg.. Mozda sam i samo luda pa umisljam ali ipak se nadam..

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2302
15.1.2013 10:14:57   
Modessty
user posted image ma nadaj se ti slobodno user posted image ALi ponovi test recimo za vikend. Ako možeš toliko da čekaš user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dalilak)
Direktna veza do poruke: 2303
15.1.2013 10:17:03   
dalilak
Jedva ali cekacu.. Svakako nisam mislila odma da radim mozda sutra prekosutra dodje user posted image pa ga ne moram ni radit do vikenda mogu sacekat..

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2304
15.1.2013 10:42:06   
Sonreir
Dalilak, i moja zadnja M je bila 24.dec. i ja mislim da je rano za test. Ne zelim da te razocaram nego ti samo kazem da se strpis jos malo user posted image Srecno!!!

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu dalilak)
Direktna veza do poruke: 2305
15.1.2013 15:47:51   
Ksenix
Devojke user posted image

Dalilak, nisam videla sliku, ali, nadam se da ce se user posted image potvrditi za koji dan..user posted image

Mod, gledaj da dans prodjes pored neke apoteke user posted image Tebi vec fino kasni? user posted image Negde sam procitala da se u plocicama za testiranje nalazi ista traka kao ona koju kupis kao traku (ala sam objasnila)

Son, sta ima danas? Pisi simptome! user posted image

Vojv, ajde, zeno, radi test! user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2306
15.1.2013 15:57:01   
vojvodjanka87
Dobro si objasnilauser posted image i ja mislim da je ova obicna test trakica unutra
Cekaj bre zeno sutra jos da prodjeuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2307
15.1.2013 16:06:56   
Ksenix
Koliko sam shvatila, danas ti je 29.dc? user posted image Na koliko ti obicno dolazi?

(odgovor članu vojvodjanka87)
Direktna veza do poruke: 2308
15.1.2013 16:12:33   
vojvodjanka87
Pa pre se nije znalo kad dolazi ali dva meseca uz pomoc femisana na 28 dc,zato mislim da ima vremena da dodje i jajnik me boli ceo danuser posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2309
15.1.2013 17:45:31   
Ksenix
aha...pa, dobro...onda treba sacekati jos sutra user posted image

Direktna veza do poruke: 2310
15.1.2013 18:53:49   
sreca_11
i ja se premisljam da li test sutra da radim ili ne, znam da je jos rano, pa cu jos mozda sacekati. Prosla user posted image je bila 25.12, i dosla je puno ranije, nikada tako rano 24dc, a obicno je dolazila od 26-28dc, tako da ne znam ni kada ce doci, al ja mislim da bi trebala 21.1

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2311
15.1.2013 19:00:15   
Ksenix
Hm...samo da prijavim da mi je izolovana kandida u stolici...smorila sam se...user posted image

Ali, da dodam da se proslog meseca uopste nisam dzabe tripovala da sam trudna, posto su simptomi za T i za kandidu isti...da ne poverujete! Cudna stolica, mucnina, gadjenje, nadut stomak, emocionalna osetljivost...sve su to simptomi kandide! user posted image Dobro, bar nisam izmisljala...

Izvin'te na neprijatnoj temi...ali, morala sam...zbog istih simptoma...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2312
15.1.2013 19:05:09   
Ksenix
Sreca, def. je rano...strpi se jos koji dan user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2313
15.1.2013 19:18:41   
Sonreir
Ksenix, zao mi je, da li si dobila neku terapiju? Da li to nesto smeta ako je doslo do trudnoce?
Sreco, ne da je rano, nego mnogooo ranoooo, ali niko te ne moze spreciti da ti ipak uradis test. Neki testovi pokazu 2 dana pred M ali i to je rano user posted image Da li znas kada ti je bila ovulacija? Jedino ako imas bas jako ranu ovulaciju mozda ti test nesto pokaze, ali iskreno sumnjam.

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2314
15.1.2013 19:32:27   
Ksenix
Cekam jos neke rezultate, pa cu kod Dr. ici u petak... Sad sam nesto guglala...rekla bih da ne smeta trudnoci...jer se ponekad bas u toku trudnoce i javi...ne znam...

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2315
15.1.2013 19:39:19   
Sonreir
Nemoj pretrazivati net, tako ces samo mozda napraviti sebi jos gore ako se nacitas svakakvih gluposti, nego lepo pitaj dr pa ce ti ona mozda dati neku terapiju koja ne steti trudnoci user posted image
Vojvo, ujutru da nam piskis user posted image

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2316
15.1.2013 19:40:16   
ivekpivek
kandida ne smeta u trudnoci ja imam candida albicans i imala sam 2 trudnoce nista to su gljivice koje se lijece vaginaletama,vaginalnim kremama al obavezno se i partner mora lijeciti

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2317
15.1.2013 19:52:30   
Ksenix
Ovo je kandida probavnog trakta...

Son, moram malo da guglam...user posted image Ali, naravno, najbitnije je sta ce reci Dr. Do tad cu samo da se bacim na Aroniju, podizanje imuniteta i izbacicu sve sto ima secera...ako je beba odlucila sad da se zakaci...neka je user posted image

(odgovor članu ivekpivek)
Direktna veza do poruke: 2318
15.1.2013 20:13:49   
vojvodjanka87
Ovo je nenormalno koliko me drzi ovo kocenje u jajnikuuser posted image pa koji mu je djavo,mislila sam ako ni sutra ne dodje da test radim preksutra ujutruuser posted image
Kseni draga kad ce biti te analize biti gotoveuser posted image

< Poruku je uredio vojvodjanka87 -- 15.1.2013 20:18:05 >

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2319
15.1.2013 20:44:29   
Sonreir
Ksenix, svaka cast za izbacivanje secera user posted image ja umem jedino da ga izbacim sa police u stomak user posted image
Vojvo, pa ti si bas karakter user posted image Da li znas otprilike kog dc ti obicno O?

Direktna veza do poruke: 2320
15.1.2013 21:17:09   
bubibubi
Posto je kod mene dosla user posted image i nema bebca, bacam se na dijetu jedno mesec dana. Bar da skinem ova visak zbog praznika. Sve mi nesto tesnjikavo. Ako nastavim ovim tempom pola garderobe mi nece biti taman user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 2321
15.1.2013 21:42:01   
Ksenix
Vojv, znaces sutra-prekosutra koji mu je djavo user posted image Nadam se da je user posted image

Son, slatkisi mi, srecom, nisu problem...ali, nadam se da mi voce nece zabraniti...

Bubi, draga...casti se nekim vincem i za sl. ciklus obavezno naruci trake! user posted image

(odgovor članu bubibubi)
Direktna veza do poruke: 2322
15.1.2013 21:58:40   
17 joka
user posted image jako ya sve vas drage mojeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2323
15.1.2013 23:11:31   
Ksenix
Joko, i mi za tebe! user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2324
16.1.2013 0:39:27   
Jole84
Ksenči,Sani,Vojvođanko navijam jako jaaako user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Ksenix)
Direktna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Koje ime vam se najvise svidja?

Jana (38%)

Iskra (16%)

Mila (25%)

Jovana (21%)

Ukupan broj glasova: 224

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here