tatjana1
|
Pa, posle meseci citanja, evo i ja da postavim pitanje na koje niko ne moze da mi odgovori :) Dakle, ovako stoje stvari... Ove godine punim 40 (medju nama), imam cerkicu od 13 i od septembra pokusavam da dobijem drugo dete... Ne, nemojte da me pitate sta sam, pobogu, dosad cekala, cerkica je iz prvog braka pa.... Negde u decembru sam pocela da pijem macinu travu. Inace, od letos su mi se, inace redovni ciklusi od 27-28 dana, najpre skratili na 25, pa onda jednom 27, pa tako redom do 30, te vise ne znam sta i kada da pratim.... Nakon ovog istorijskog uvoda, evo i aktuelne situacije: danas mi je 31. dan ciklusa (sto je kasnjenje izmedju 1 i 6 dana). Imala sam jake bolove u krstima nekoliko dana, probadanje u malom stomaku, i par dana neopisivo (ali bas neopisivo) bolne grudi. Uz to, pojacan beli sekret (mada je to uobicajeno pred M), vrlo ucestalo mokrenje, ali to kod mene, nazalost nista ne znaci, i malkice sam umorna (ali nisam sigurna da li vise nego inace, jer sad vec verovatno pocinjem da umisljam.... Od juce, bol u grudima drasticno manji, a u stomaku ga gotovo i nema. I eto, sutra bih da radim test, pa da vidim kakvo je glasanje: kolike su mi sanse :) Unapred hvala, devojke :)
|