Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 15:37:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Figaro isto tako, prvi put sam bila trudna a simptomi su mi bukvalno bili napisani na celu svi su znali sem mene. a Ja sam bila ubedjena da cu dobiti. Prosle godine smo 4.1. bili vredni a ja sam 6.1. rekla da sam trudna i toliko sam bila sigurna da sam i bila upravu. Sada sam sumnjicava Ili jesam ili nisam, treceg nema Da napisem jos jedan simptom, jako brzo se umaram, cim se 2-3 puta sagnem odmah mi puls skoci kao da sam trcala. To mi se desilo i prvi i drugi put. Sada me samo nervira ova prehlada ne znam da li ona moze nesto da mi poremeti, a za vreme muckanja jedno vece je nesto protutnjalo kroz mene, dusu sam svoju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 15:42:01
|
|
|
|
malenac76
|
dijana jel to ima nesto novo :) cuvam figeeee
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 16:02:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Malenac Jis uvek ne, ali se ja iskreno nadam Ljubi mi malog slatkisa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 14.2.2013 16:15:20
|
|
|
|
malenac76
|
ljubi i ti svog momka malog. bice lijepih vijesti kod tebe sigurna sam
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2013 11:00:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne znam da li se racuna u simptome,ali jutros sam pojela bananu,prelivenu medom,a odozgo nadrobljene no problem bombone,i malo kremica....
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2013 12:28:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Figaro sve se racuna nista nas ne kosta da se nadamo nasim
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2013 15:07:24
|
|
|
|
2403991t
|
a ja od jutros u majci na brtele, svi po kuci u diksevima a ja gorim od vrucine, mozda moze i ovo da bude simptom... sutra bi trebalo da dobijem ali nema nikakvih znakova, nadam se da smo mm i ja uspeli za :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2013 16:30:23
|
|
|
|
eleusa
|
U prvoj trudnoci nisam imala ama bas nijedan jedini simptom! Jednostavno nisam dobila kad je trebalo, a to je 23-25 dana bez greske, i tako sam znala. Inace, nemam ni izrazene simptome pms-a osim uzasne nervoze nekih 5 dana prije . Ovih dana treba da dobijem, tj. danas mi istice 25. dan. Ovog puta sam primjetila da su se pojavile Montgomerijeve t., iskreno se nadam da je to to, jer sam googlala i nasla neke fot. BT mi je blago povecana, i dalje sam nervozna, obliva me hladan znoj, ali sve pridajem nervozi jer previse razmisljam i mozda tripujem... Uradila bih test a opet i ne, jer se bojim razocarenja
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 15.2.2013 16:43:08
|
|
|
|
Sonreir
|
Drage, drzim vam palceve da su vam ovi simptomi koje osecate oni pravi trudnicki Jedino sto mogu da vam kazem je da smo sve razlicite i da ipak svi simptomi zavise od zene do zene, ali razumem vasu preveliku zelju da saznate pre kasnjenja M da li ste zabebile. I jos nesto, posto ja spadam u one nestrpljive - test sam radila ujutru na 12dpo tj. 3 dana pre ocekivane M i ugledala sam svoje II (imate slike u temi o testovima), bleda crtica ali je ipak crtica
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.2.2013 14:20:41
|
|
|
|
2403991t
|
jutros prvo sto sam ugledala bila je nema veze, idemo dalje, sledeceg meseca cemo se malo vise potruditi :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.2.2013 14:40:39
|
|
|
|
dijana1*
|
2403.... glavu gore i da sledeci mesec umesto da ugledas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 16.2.2013 19:21:07
|
|
|
|
nata11
|
2403 I ja uopste nisam zadovoljna nasom akcijom tokom ove O . Poenta> vise akcije sledeci mesec
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 1:44:31
|
|
|
|
2403991t
|
ma da, nisam ni bila iznenadjena kad sam videla da sam dobila jer znam da se nismo mogo trudili, nadam se da ce biti uskoro :) Navijam za sve
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 9:51:20
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi smo se bas trudili Sinoc mi se uzasno vrtelo u glavi,a od jutros mi je muukaaa....Ne volim da se nadam ovoliko,a onda se razocaram,ali ovaj mesec bi moglo to da bude to.Sinoc sam radila test na telefonu,ispalo da sam 98% trudna
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 10:15:35
|
|
|
|
Azra82
|
Figaro vucem te da to budu pravi simptomi ovaj put
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 10:26:06
|
|
|
|
nata11
|
Uuu Figaro daj taj program ako je za android. Pa cu svaki dan da radim test i da umisljam znakove trudnoce
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 10:30:58
|
|
|
|
buba m
|
Samo nam još programi fale pa smo kompletne!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 15:09:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Nato jeste,na google play,tamo gde je najpopularnije besplatno.Ja ih umisljam i bez programa pa mi svejedno
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 17:47:35
|
|
|
|
jelenazvezda
|
jel misli neko da sam ja trudna,kasni mi 3 dana,boli me stomak i grudi i imam pojacan sekret,bojim se da radim test jer pokusavam vec god ipo dana :(
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 20:13:59
|
|
|
|
Figaro88
|
Jelena ne mozes znati dok ne uradis test,ja navijem da budu
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 21:05:02
|
|
|
|
nata11
|
Jelena 3 dana je malo ali kao sto i Figaro kaze ne mozes znati dok ne odradis test. Drzim ti palceve!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 17.2.2013 21:28:38
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala vam drage moje,javljam sta sam uradila :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.2.2013 1:02:46
|
|
|
|
okence
|
Jelena ja nevijam da budu dve crtice al nemozes znati dok ne uradis test,ja sam test radila kada mi je kasnilo jedan dan jer mi je ciklus jako redovan,imala sam sve te simptome koje ti imas I pokazalo mi je 31.1. da sam trudna.jako bleda druga crta al bila je tu.7.1.sam bila kod dr I potvrdio je da sam trudna tj punih pet nedelja I beba je tad imala 9mm.zelim ti srecu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.2.2013 13:29:52
|
|
|
|
Pippa
|
Od mene ništa ni ovaj mjesec dobila sam 13.02... Djevojke koje su u iščekivanju i neizvjesnosti od srca želim da vide Kiss!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 18.2.2013 13:48:55
|
|
|
|
nata11
|
Jelena jel radis danas test? Pippa sledeca O je tu iza djoska
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.