Anastazija -> RE: Stambeni kredit (11.6.2009 14:44:36)
|
pre 2 godine sam prolazila torturu oko uzimanja kredita, ali je sve nekako proslo lagano.. za 10-tak dana bilo je sve gotovo. jedino je bas mnogo kostalo, ali to sam vec spominjala.. a sto se tice tih "kapara", uvek ista prica.. prvo bude jedna varijanta, pa potom druga, pa ako im dozvolis ima i treca... meni je prodavac pokusao da promeni dogovorenih 10% kapare, i sve kao da me uhvati na frku.. kada sam rekla da cu u tom slucaju da odustanem jer je duplirao iznos a to itekako prelazi moje mogucnosti (izvan mogucnosti bilo je i ovih 10% u tom trenutku) covek je promenio pricu i pristao na moje uslove. sva sreca da se sve oko odobravanja kredita jako brzo zavrsilo, jer je on opsedao banku i cupkao cekajuci kada ce mu pare leci na racun.. tek kasnije sam saznala - bio je u velikim dugovima i iz tog razloga je i stan prodao.. meni je takodje pravio jos neke probleme sa zaostalim dugovima za struju, infostan, itd.. ali sam ovih dana sve to konacno ispeglala i prebacila na svoje ime... uglavnom, ljudi postaju lakomi na novac kada im se ukaze prilika da isti dobiju. a ti Smeshkice, ne sekiraj se, jer sam sigurna da se kuce tamo gde ste trazili ne prodaju kao alva pa ne verujem ni da je neki red za njegovu. popustice kada vi zauzmete cvrst stav. srecno!
|
|
|
|