Ana RR -> RE: Stambeni kredit (5.5.2009 14:34:01)
|
Mi zamalo prošle godine da podignemo kredit, kad ja dobih otkaz na poslu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] užas, da smo podigli kredit, bili bi u velikoj dubiozi... Nije loše za početak biti podstanar, ali kad razmisliš, taj novac što daješ nekom drugom bi bila fina rata za sopstveni stan... Mi smo za sada u kući mm roditelja, ali smo odvojeni, svako ima svoj stan. Meni i ta blizina smeta, uvek može neko od njih da ti upadne, a mene to nervira. Međutim, imamo rešenje, mislili smo ove jeseni da to realizujemo ali ćemo se strpiti bar još godinu ili dve, da se malo sredi ova situacija. Naime, treba da procenimo kuću, i onda će nam brat mm isplatiti novac za našu polovinu. Mi ćemo kupiti stan, ili možda neki plac sa kućicom, ne znam, ali uglavnom nemamo trenutno drugog načina. Nama se ionako ne živi u ovoj kući, njegov brat je u kanadi, svake druge godine dođe ovde, pa će eto imati ceo stan. Naravno, sve će to biti ako se kuća proceni za neku prihvatljivu sumu.
|
|
|
|