Didy -> RE: Stambeni kredit (29.11.2014 10:39:06)
|
Buba Miro, šta ti znači da imaš u nesledstvo? Ako to znači da ćeš jednom da naslediš, a nije na tvom imenu, onda ti to ne smeta za subvencije. A nisam sigurna da li uopšte sad ima kredita sa subvencijama, nešto nisam sigurna. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] Ako hoćeš moje iskreno mišljanje, ja bih u vašoj situaciji uzela kredit. Trenutno kažeš da možete da otplaćujete, a to što imaš u nasledstvo kad jednom dobiješ možeš ptodati jednog dana i prevremeno otplatiti kredite. Ja sam računala - Pa, nisamo sami na svetu. Hvala Bogu, i jedni i drugi roditelji su nam živi i zdravi, ne pomažu nam finansijski, ali ni ne zavise od nas, neće nam ostaviti dugove i ako nešto neplanirano iskrsne, sigurni smo da bi nam oni pomogli. Ako ništa, makar bismo mogli s njima da živim ako (a neće) bude nekih ekstremnih životnih situacija. Mi smo uzeli kod Intese jer su svi zaposleni kod mm u firmi njihovi VIP klijenti i imaju bolje uslove nego u drugim bankama, tako da nismo puno ni lutali ni istraživali.
|
|
|
|