Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 14:37:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Dogovoreto!
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 14:40:30
|
|
|
|
Jole84
|
Mekike i drobeno mleko,definitivno
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 18:47:34
|
|
|
|
vukosava
|
Ja sam seljak covek bila i ostala. Prvo jelo koje sam ikad skuvala u svom zivotu je bio pasulj prebranac (u trecem razredu). Ja obozavam te nase recepte sa sezonskim povrcem i svime sto trenutno ima u sezoni. Sad sa ovim supermarketima nekako vise nismo uzbudjeni kad je sezona npr jagodama, paprikama ili cemu vec. Bar kod mene imas sve zivo non stop.
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 18:52:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
Setih se koha. Sto ja volim koh ljudi moji
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 19:37:48
|
|
|
|
branki*
|
ustipci
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 19:48:35
|
|
|
|
slavica.
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve Setih se koha. Sto ja volim koh ljudi moji kada sam prosli put ostala trudna,secam se da sam u tom periodu skoro svaki,ili svaki drugi dan pravila koh! Mm ga ne voli,tako da sam pravila u maloj tepsiji,i skoro uvek ga sama celog jela ;) A sada kada sam ostala trudna,u tom periodu mi se strasno jela popara! Tako da sam imala period popare od nekih mesec dana ;)
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 23:42:54
|
|
|
|
Anoniman
|
savijacice. 'bem ga, i dalje ne znam da ih napravim supa od petla pa s'prsta masti odozgo jutrom tarana u mleku, i to kozijem (a koza se zvala kao ja, deda je imao cudan smisao za humor)
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 2.5.2012 23:46:01
|
|
|
|
magnetic
|
pravim teranu na vise nacina,ali prvi put cujem u mleku. Kako to pripremas?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 9:32:48
|
|
|
|
Ognjenka
|
Ja prekjuce pravila koh, uvek pravim zetu, on ga obozava. Evo mogu opet, pa ko voli nek izvoli!
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 12:15:01
|
|
|
|
Anoniman
|
zamesis taranu, pa umesto da je zakuvas u supi, narendas je na trenicu u mleko i kuvas zajedno sa malo secera ... to obicno u banatu ide deci za dorucak
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 12:17:08
|
|
|
|
tijatija
|
I meni treba recept za taranu, ovde nema da se kupi niti znaju sta je to
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 14:45:18
|
|
|
|
vukosava
|
Ni ja ne znam sta je tarana.
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 14:48:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ni ja ne znam sta je tarana. Mene to podseća na Tiranu.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 15:09:17
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: vukosava Ni ja ne znam sta je tarana. Mene to podseća na Tiranu. Mene na sa'ranu.
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 18:01:33
|
|
|
|
Olga75
|
sto se tice tarane KLIK na prvu stranu teme Bubulence , Marince , da vam napisem kako se to pravi kiselo mleko ( posle ovoga vise necete kupovati sigurno ) ja pravim od 5 l mleka , dooobro se skuva i sipa u posudu u kojoj ce se kiseliti , kada se prohladi da bude te temperature da mozes da drzis prst ali je vruce ( znaci da ne opece jako ) onda se sipa jedan jogurt , posuda poklopi i utrpa dobro u neko cebe ovo je gotovo za dva sata ali ga ja ostavim 24 h tako u tom cebetu i tek onda ide u frizider prijatno
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 20:08:01
|
|
|
|
Anoniman
|
eto tarane samo sto je ne susis nego direkt rendas u slatko mleko ... ooo, vec vidim sta cemo ovih dana za dorucak da jedemo
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 3.5.2012 21:10:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Redovno pravim kiselo mleko i to se kod nas za dan pojede.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 3.5.2012 21:11:10 >
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 14.2.2013 16:11:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Takođe, pre neki dan pojedoh pola pleha IZVORNA PORUKA: PoisonEve Setih se koha. Sto ja volim koh ljudi moji
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 14.2.2013 17:41:17
|
|
|
|
lesica
|
Kadaif....mmmmm,moja baka je to pravila kao niko. Sad se dovijam kako stignem,ali nije to to. I puslice od ručno ulupanih belanaca uz pomoć viljuške.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 15.2.2013 11:43:56
|
|
|
|
nata11
|
Mmm najlepsa teleca corbica sa pavlakom iz vrtica i bakine breskvice sa dzemom.
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 15.2.2013 11:47:26
|
|
|
|
branki*
|
jaje na platini,krompir na res,hleb premazan margarinom i medom,uprzeni paradajz da umacem,krompir pecen u ljusci,sve mi pravila moja baba,mnogo je volim
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 15.2.2013 12:10:40
|
|
|
|
sneza24
|
Meso pečeno na žaru kad je svinjokolja, pita sa sirom i kačamak koje je pravila moja baka, pečen krompir u ljusci u smederevcu .
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 15.2.2013 17:04:45
|
|
|
|
Jole84
|
Krompir i jabuka "u kaputu" -samo zapečeni u smederevcu,slatko od dunja,salčići,štrudla s makom,kačamak,mekike (koje se jedu sa šećerom ) ....Njam njam
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 15.2.2013 20:07:23
|
|
|
|
Bebilina
|
Mantije, gemis, salcici, mafisi ili kako smo ih mi deca zvali fasisti slatko od smokava...
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 15.2.2013 22:05:29
|
|
|
|
boba 11
|
Najvise mi nedostaje umak koji mi je baba pravila (tako sam ga ja zvala) a to je izmesano jaje sa kajmakom i sirom ili pavlakom pa se malo kuva na sporetu u tiganju.Bude retko da se moze umociti hleb a meni se uvek ispece pa jedem viljuskom.Ne znam da napravim.I njena ladnjaca A baba strina iliti nana nam je pravila najlepsi kitnikez
< Poruku je uredio boba 11 -- 15.2.2013 22:06:11 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.