Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:57:29
|
|
|
|
jekiki
|
Kad vec pominjete zvake a one velike softi,jel se secate njih
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:58:14
|
|
|
|
viking
|
Olga, možda mislimo na istu stvar?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:58:33
|
|
|
|
Nensi*
|
I one Shock zvake,jaoooooo proradile mi pluvacne zlezde sad kad sam ih se setila...
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:58:57
|
|
|
|
Olga75
|
Softi , pa kad stavis svih pet odjednom sve ti vilica utrne
< Poruku je uredio olga75 -- 10.2.2011 20:59:20 >
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:59:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Odoh da kupam Vuka,zove mm iz kupatila...
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:00:30
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Olga, možda mislimo na istu stvar? bila je u nekom smedjem omotu a vigvam i indijanac nacrtani na njoj , joooj sto sam je volela a ona se lepi , sad je ni pijana ne bih pojela
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:23:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: minavb Aplina, gazirani sok od zove!!! aaaaaaaaaa sok od zove, mmmmmmm, sada bih litru od jednom popila . a sok zvake smo mm i ja spominjali pre par dana, uh, sada mi je cudan osecaj u ustima kada se setim....
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:46:07
|
|
|
|
dunja RR
|
a meni u glavi Frizbi čokoladica, mala u zelenom omotu, uvek sam je kupovala na odmoru (ja sam 76.:) IZVORNA PORUKA: olga75 Viking a ona secerna tabla Vigvam sto se lepila za zube
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:47:35
|
|
|
|
dunja RR
|
i ja , i ja IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja se uvek setim bakinih sne nokli. Kako su dobre bile=sremacke
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:48:46
|
|
|
|
dunja RR
|
KOH- nisam ga jela, ne pamtim....a kao mala stalno, mnogo sam ga volela
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:02:00
|
|
|
|
Diabla
|
A zaboravile ste najbitnije jelo naseg djetinjstva: Sline iz nosa Ja mislim da nema djeteta koje nije iskusilo cari sopstvenog nosa Sad mi se kad pomislim.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:06:29
|
|
|
|
LillyT
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:10:25
|
|
|
|
Anoniman
|
meni omiljene su bile zvake cunga lunga a slicice iz cokoladica zivotinjsko carstvo?
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:14:22
|
|
|
|
bubulence
|
zivotinjsko carstvo ima i sada, kupila sam ga prosle nedelje, super je ali ipak nekako drugacije, bar meni.... a obozavala sam ga....
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:27:25
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ovo je sad mm video i kad nije pojeo ekran monitora i on pita jel neko zna da li ovo jos ima negde da se kupi. Puno vas pozdravlja
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:30:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jekiki IZVORNA PORUKA: LillyT Ovo je sad mm video i kad nije pojeo ekran monitora i on pita jel neko zna da li ovo jos ima negde da se kupi. Puno vas pozdravlja KINDER LADA
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:32:14
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: ksena meni omiljene su bile zvake cunga lunga a slicice iz cokoladica zivotinjsko carstvo? Bas sam danas kupila Cunga-lunga zvake ali nije to to..
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:33:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovo sam našla: "Na zalost, Kinder Lada se vec odavno ne proizvodi. Radila ju je Podravka po Ferrero licenci, no otkad je na nase trziste dosla njihova Nutella prestala je proizvodnja."
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:34:54
|
|
|
|
jekiki
|
Hvala Dunja na reklami,ali ovaj moj kuka da kupi to negde a od reklame mu se samo jos vise to klopa sada ce je spominjati narednih nedelju dana,a ja cu dobiti rogove od njega,kud je vide sad ovde Ma i ja sam mu to rekla : nema vise toga, ali meni ne veruje,sada je tebi valjda poverovao
< Poruku je uredio jekiki -- 10.2.2011 22:36:33 >
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:36:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Od žvaka volela sam Dubble Bubble
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 23:07:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla A zaboravile ste najbitnije jelo naseg djetinjstva: Sline iz nosa Ja mislim da nema djeteta koje nije iskusilo cari sopstvenog nosa Sad mi se kad pomislim. Koja si ti kraljica I treba da ideš na dijetu kad pored svih ovih đakonija iz teme ti misliš na sline
< Poruku je uredio Nedja -- 10.2.2011 23:08:10 >
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 23:15:18
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: jekiki Hvala Dunja na reklami,ali ovaj moj kuka da kupi to negde a od reklame mu se samo jos vise to klopa sada ce je spominjati narednih nedelju dana,a ja cu dobiti rogove od njega,kud je vide sad ovde Ma i ja sam mu to rekla : nema vise toga, ali meni ne veruje,sada je tebi valjda poverovao Kinder ladu kompenzujem Lino Ladom
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 30.3.2011 11:54:17
|
|
|
|
Olga75
|
setila sam se zeljanice kojui je pravila moja baka sta bih dala da je sad ponovo probam a kad sam bila mala nije mi se nesto svidjala kore je sama pravila a kao nadev : zelje ( ona je to zvala pazija ) crni luk , jaja i domaci sir
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 30.3.2011 12:35:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni zene najvise nedostaju hleb i lepinje iz vurnje (velika pec od blata - furuna) moje babe, a ulepinji njen domaci, tvrd, 100% kravlji sir... Babe vise nema... A ja nemam vurnju... ps: poslastice iz nosa nisam jela, mada moja sestra jeste. Meni je to bilo bljak, a nisam ni probala.
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 30.3.2011 14:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Od žvaka volela sam Dubble Bubble A ja Čunga Lunga . To je stvar koju sam prvu ukrala u svom životu .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ukusni prokeljRingerajin kuvar: minnica
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?