Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:57:29
|
|
|
|
jekiki
|
Kad vec pominjete zvake a one velike softi,jel se secate njih
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:58:14
|
|
|
|
viking
|
Olga, možda mislimo na istu stvar?
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:58:33
|
|
|
|
Nensi*
|
I one Shock zvake,jaoooooo proradile mi pluvacne zlezde sad kad sam ih se setila...
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:58:57
|
|
|
|
Olga75
|
Softi , pa kad stavis svih pet odjednom sve ti vilica utrne
< Poruku je uredio olga75 -- 10.2.2011 20:59:20 >
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 20:59:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Odoh da kupam Vuka,zove mm iz kupatila...
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:00:30
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Olga, možda mislimo na istu stvar? bila je u nekom smedjem omotu a vigvam i indijanac nacrtani na njoj , joooj sto sam je volela a ona se lepi , sad je ni pijana ne bih pojela
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:23:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: minavb Aplina, gazirani sok od zove!!! aaaaaaaaaa sok od zove, mmmmmmm, sada bih litru od jednom popila . a sok zvake smo mm i ja spominjali pre par dana, uh, sada mi je cudan osecaj u ustima kada se setim....
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:46:07
|
|
|
|
dunja RR
|
a meni u glavi Frizbi čokoladica, mala u zelenom omotu, uvek sam je kupovala na odmoru (ja sam 76.:) IZVORNA PORUKA: olga75 Viking a ona secerna tabla Vigvam sto se lepila za zube
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:47:35
|
|
|
|
dunja RR
|
i ja , i ja IZVORNA PORUKA: Verus RR Ja se uvek setim bakinih sne nokli. Kako su dobre bile=sremacke
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 21:48:46
|
|
|
|
dunja RR
|
KOH- nisam ga jela, ne pamtim....a kao mala stalno, mnogo sam ga volela
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:02:00
|
|
|
|
Diabla
|
A zaboravile ste najbitnije jelo naseg djetinjstva: Sline iz nosa Ja mislim da nema djeteta koje nije iskusilo cari sopstvenog nosa Sad mi se kad pomislim.
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:06:29
|
|
|
|
LillyT
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:10:25
|
|
|
|
Anoniman
|
meni omiljene su bile zvake cunga lunga a slicice iz cokoladica zivotinjsko carstvo?
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:14:22
|
|
|
|
bubulence
|
zivotinjsko carstvo ima i sada, kupila sam ga prosle nedelje, super je ali ipak nekako drugacije, bar meni.... a obozavala sam ga....
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:27:25
|
|
|
|
jekiki
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ovo je sad mm video i kad nije pojeo ekran monitora i on pita jel neko zna da li ovo jos ima negde da se kupi. Puno vas pozdravlja
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:30:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jekiki IZVORNA PORUKA: LillyT Ovo je sad mm video i kad nije pojeo ekran monitora i on pita jel neko zna da li ovo jos ima negde da se kupi. Puno vas pozdravlja KINDER LADA
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:32:14
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: ksena meni omiljene su bile zvake cunga lunga a slicice iz cokoladica zivotinjsko carstvo? Bas sam danas kupila Cunga-lunga zvake ali nije to to..
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:33:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovo sam našla: "Na zalost, Kinder Lada se vec odavno ne proizvodi. Radila ju je Podravka po Ferrero licenci, no otkad je na nase trziste dosla njihova Nutella prestala je proizvodnja."
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:34:54
|
|
|
|
jekiki
|
Hvala Dunja na reklami,ali ovaj moj kuka da kupi to negde a od reklame mu se samo jos vise to klopa sada ce je spominjati narednih nedelju dana,a ja cu dobiti rogove od njega,kud je vide sad ovde Ma i ja sam mu to rekla : nema vise toga, ali meni ne veruje,sada je tebi valjda poverovao
< Poruku je uredio jekiki -- 10.2.2011 22:36:33 >
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 22:36:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Od žvaka volela sam Dubble Bubble
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 23:07:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla A zaboravile ste najbitnije jelo naseg djetinjstva: Sline iz nosa Ja mislim da nema djeteta koje nije iskusilo cari sopstvenog nosa Sad mi se kad pomislim. Koja si ti kraljica I treba da ideš na dijetu kad pored svih ovih đakonija iz teme ti misliš na sline
< Poruku je uredio Nedja -- 10.2.2011 23:08:10 >
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 10.2.2011 23:15:18
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: jekiki Hvala Dunja na reklami,ali ovaj moj kuka da kupi to negde a od reklame mu se samo jos vise to klopa sada ce je spominjati narednih nedelju dana,a ja cu dobiti rogove od njega,kud je vide sad ovde Ma i ja sam mu to rekla : nema vise toga, ali meni ne veruje,sada je tebi valjda poverovao Kinder ladu kompenzujem Lino Ladom
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 30.3.2011 11:54:17
|
|
|
|
Olga75
|
setila sam se zeljanice kojui je pravila moja baka sta bih dala da je sad ponovo probam a kad sam bila mala nije mi se nesto svidjala kore je sama pravila a kao nadev : zelje ( ona je to zvala pazija ) crni luk , jaja i domaci sir
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 30.3.2011 12:35:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni zene najvise nedostaju hleb i lepinje iz vurnje (velika pec od blata - furuna) moje babe, a ulepinji njen domaci, tvrd, 100% kravlji sir... Babe vise nema... A ja nemam vurnju... ps: poslastice iz nosa nisam jela, mada moja sestra jeste. Meni je to bilo bljak, a nisam ni probala.
|
|
|
|
RE: Jela iz našeg detinjstva 30.3.2011 14:08:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Od žvaka volela sam Dubble Bubble A ja Čunga Lunga . To je stvar koju sam prvu ukrala u svom životu .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.