Milagros -> RE: Bojkot vakcinacije (20.10.2014 13:28:15)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Milagros I kad odete na vakcininaciju djece obavezno uzmite da pogledate sastav i rok vakcine i priupitajte štošta tog tehničara koji je zadužen za vakcinisanje maltene da nemaju blage veze šta daju,od sastava,roka,skladištenje,nuspojava,učinkovitosti i sl. Pitanje šta vakcina sadrži: -umrtvnjene ćelije bolesti protiv koje se daje vakcina, -žive ćelije majmuna,piladi,abortiranih fetusa, -razni teški metali,među kojima i živa koja oštećuje sustav nervnog sistema, -razni konzervansi koji produžavaju rok trajanja isl. I to sve unesemo u mali dječiji organizam direktno i očekujemo da nam budu zdravi.[sm=smiley13.gif] ja kupujem vakcine u apoteci i uvek dobijem onaj papir sa sastavom, načinom upotrebe, rokom važenja i ostalo. Nisam našla sve ovo što si nabrojala Ne želim da se rasprava o ovome nastavlja, samo pišem o svom ličnom iskustvu. I jao kao i Maslačak ne želim više da raspravljam na datu temu. Ja radim kako smatram da treba, a takođe dopuštam ostalima da rade kako oni misle da treba. I tu je kraj priče Milagros, izvini...ali diploma koju nisam dobila preko "stele" mi ne dozvoljava da ne prokomentarisem nebuloze koje si napisala[sm=smiley13.gif] 1. nisu umrtvNJene, vec mrtve ili zive vakcine, npr ziva je vakcina polio (drzavna), a pentaxim "mrtva" 2.zive celije majmuna i abortiranih fetusa[sm=zmeden.gif] ne zelim ni da komentarisem 3.ispitavanja na zivu u svakoj su vakcini obavezna i svaka joja je sadrzi i u najmanjim tragovima, a koja je posledica tehnoloskog postupka, odbacuje kompletnu seriju te vakcine, tako da sorry 4. vise konzervanasa imas u svakodnevnoj hrani kojom hranis decu, nego li u vakcini Mod[sm=bravo.gif] Postujem svaciju odluku u vezi bilo cega, ali bih isto tako volela da se nevakcinisana deca maknu od moje bebe i trudne drugarice, e to ne moze, zar ne???? Izvinite, ali oni, ti nevakcinisani su opasnost za trudnice i bebe, zar ne? hajde izolujte se onda. ja stvarno se svaki put iznerviram kad citam neproverene informacije, ali zaista. pa, majku, mu, ima tolko zvanicnih podataka, toliko studija uradjenih i opet se vrtimo u krug sa pricom. Postujem jedino medicinski opravdano nevakcinisanje dece, sve ostalo je za mene ruski rulet...mada, mozda i samo vakcinisanje je ruski rulet...sta znam... Milagros, nemoj se ljutiti, molim te, sto sam odgovorila na tvoj post, jednostavno sam morala napisati jer sam ucila dosta o tome, bila na vezbama i radila ispitivanja tih vakcina i drugih. Ni najmanje se ne ljutim,to je tvoje mišljenje.....Ove informacije sam čitala na dosta sajtova na ovu tematiku a i razgovarala sa ženom moga rođaka koja je pedijatrica i koja drugo dvoje djece ne vakciniše,a krije,jer u privatnom životu ima pravo da odlučuje o svojoj djeci,a isto tako kao doktor po zakonu mora da prefererira vakcinaciju. Ja se vodim svojim slučajem,i nije zahvalno to što navodite treba izolovati nevakcinisane,nebi ga željela pored svog djeteta isl. Ja sam vakcinisana,mm vakcinisan i starije dijete,i ja štitim svoje dijete,moje vakcinisano nečije nevakcinisano,i nikad nebi rekla ne treba biti u blizini moga djeteta....što je sebično i nezahvalno.
|
|
|
|