mama krava -> RE: Bojkot vakcinacije (17.10.2014 15:51:41)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Trcosava ja se pribojavam ali sam za vakcinaciju. Prosto nekako mi se dize prevelika halabuka oko vakcina i to bas krenulo po novinama da se razvlaci kad je D napunila godinu pa mi valjda kao roditelju proradio crv. Isto. Jesam za vakcinaciju, ali me to ne sprecava da postavljam pitanja. Ni ja nisam pobornik teorija zavere. Mislim, sve se moze preokrenuti pa da kazes da ovi iz antivakcione kampanje kuju zaveru da bi nas @unistili@ nevakcinisanjem i oboljevanjem... ali ljudski je pribojavati se. Ne? Uf... zajeb[sm=smiley35.gif] tema! Prvo dete uredno vakcinisano, ono sve po redu i sve je hvala Bogu ok za sada, a nadam se da ce tako i da ostane. Da li ce primiti ostale vakcine?... ne verujem! Debeli, primio sve do drugog Pentaxima sa 3,5meseci i vise nece nista! Kod nas je ista situacija kao kod PEace i ja se njoj divim sto je istrajala i sto su isprimali sve ostale vakcine. Ovaj moj nece, a nece, pogotovo, MMR! OD kad je primio taj drugi Pentaxim, dete mi je non stop biolestno! Bronhiolitis, pa posle dve nedelje opet, pa posle mesec dana "samo" bronhitis...., pa letos laringitis koji preraste u bronhitis, pa posle mesec dana opet laringitis, ali nije bresao u bronhitis, hvala Bogu! Pa, alergija na mleko, za sta sam ubedjena da je okidac bila bas vakcina! Koliko je on samo ab popio...koza mi se dize na glavi! Ali sada kako vreme prolazi sve je bolji i boljei! Naravno alergija je tu, ali prezivecemo! Ovo je moje misljenje i odluka i OSECAJ! Ali ne mogu da mu se oduprem koliko je jak! Tako da... mi vise necemo primiti vakcine. SVe sam lepo sagledala, razmislila, informisala sam se, a ni nas pedijatar nas ne pritiska, bas naprotiv potpuno se slaze sa mnom.
|
|
|
|