vesic -> RE: Refluks (GER) (24.11.2012 21:47:58)
|
molim za pomoc,savet,bili ko.vec dugo citam ovaj forum i konacno resih da postanem clan.veliki pozdrav za sve.moj problem je sledeci:moja beba sutra puni 5 meseci vec dva ipo meseca vodi,o borbu sa stolicom,krv,sluz.krv je u vrlo malim kolicinama,kao niti,mada je krvarenje trenutno prestalo,sluz je jos uvek prisutna.mi smo iz kragujevca,dr ovde nemaju pojma.rekli su mi breast milk colitis i da izbacim mleko,posto je beba iskljucivo dojena.kako sam izbacila mleko bebi su grcevi prestali,ali krv i sluz nisu.sve to traje od 11.septembra,inace od rezultata smo radili koprokulturu,urin i urinokulturu,KKS,uz abdomena i kazu sve je ok.alergo test negativan,nije alergicna na mleko.a simptomi se ne menjaju.citajuci ovaj forum odlazimo kod pr.Perisica u Tirsavoj,on nije ni pregledao bebu vec po analizama nam je rekao da je breast milk colitis.Dao mi je NEOCATE mleko da vidimo kako ce biti.Za tri dana njoj se stolica stabilizovala.Posto dojim rekao mi je da izbacim mleko,mlecne proizvode,jaja,crveno voce i povrce,orahe,badem,kikiriki,bananu i med.Ja sam nastavila sa dojenjem,stolice su se smanjile na 2-3 dnevno,ali sluz i krv nisu prestali.Onda sam ja jos jednom probala test sa NEOCATE i sve se smirilo.Ponovo nastavljam da dojim,medjutim sluz je i dalje tu.Kupila sam ALERNOVU AR (resila da prestanem da dojim ako joj bude odgovaralo mleko) medjutim stolica od ALERNOVE AR je bila tri dana dobra pa sam joj dala da doji ali sam zaboravila da sam pojela napolitanku sa mlekom i kremom,sutradan se pojavila sluz i krv u stolici onda sam resila da se strogo pridrzavam dijete (pirinac,curetina,krompir,hleb,jabuka,kruska).Ona je juce imala sest stolica redjih ali nisu obilne,imaju vrlo malo sluzi,ali su retke bez krvi.Inace njoj je nos zapusen i puno balavi.Danas sam kupila APTAMIL ADC,da probam da vidim da li ce odgovarati,ona je od jutros imala tri stolice zute ali retke.Molim za savet,jer ste skoro sve resile svoj problem nadam se da cu uz pomoc vas resiti i ja.Izvinite sto sam ovako opsirna,ali ja sa ocajna i neznam vise sta da radim hvala puno.
|
|
|
|