lovens -> RE: Refluks (GER) (7.4.2012 22:15:13)
|
Slavka, nema na cemu, rado cu ti poslati. Ne znam da li cu ovaj put dolaziti u Bg, planiram kod prof Perisica, ali nisam sigurna koliko cu ostati. Kuma zivi u Bg, pa cu ti poslati po njoj ili postom, ne brini. Mogu ti dati i pola kutije Maltodekstrina, ja sam kupila ogromnu kutiju - to je valjda ono sto je kod nas Fantomalt. Inace, mi smo kako kada, nekada losije, nekada malcice bolje, ali sve ide tesko sto se hranjenja tice. A uz to je i jako razmazena, slabo spava, pa sam gotova... Cisto sumnjam da ce u skorije vreme da bude bolje. I ja sam htela da probam sa kiroprakticarem, verujem da pomaze, cak sam bila ovde i zakazala, ali sam odustala, jer nam je na prosloj kontroli dr objasnio da njoj sfinkter ne radi jer deo zeluca koji treba da se siri kada se puni hranom je spusten, pa ne moze da pritiska sfinkter, tako da, cisto je organski problem, pa ne zelim dete da izlazem rentgenu (ovde kiroprakticar prvo uradi rentgen kicme, pa onda tretman). Cula sam da ima dobar u Bg kod Merkatora, navodno idu nasi sportisti kod njega, skolovan u inostranstvu. Kada sam pitala mog kuma, koji je lekar specijalista na VMA, sta misli o tome, rekao mi je da veruje u to i to vrlo. Inace, on je specijalista i za akupunkturu, a kaze da cuda cini. Tako da, kiropraktika mozda pomogne kod gera...
|
|
|
|