babyblue -> RE: Refluks (GER) (26.2.2012 14:37:14)
|
Majcino mleko, najzasluznije za svaki kg koji ona ima, pisala sam o tome Bunny mislim tebi, tako da Slavkaaa, koliko god da mozes, izmazaj se, ako ona tebi ne povraca, samo joj daj tvoje mleko. Meni je najteze bilo to sto mi je odbila sisu skroz, i sto je toliko povracala da ja nisam stizala da se izmuzem da joj dam da jede i onda sam odustala jer sam se 3 meseca izmazala kao ludak. E da sam znala za pahuljice, mozda ne bi ni prestala sa izmazanjem, ali mene niko nije konstatovao uopste, i o tome smo pricali tako da, sta je tu je.Treba se truditi koliko god je moguce u isto vreme davati bebi da jede, nije to svaki put izvodljivo, ali kad se malo oporave krenes opet ispocetka, tako ja stalno radim, a i Mina je isto tako sa Vanjom radila. Kad naidju dani da ne znam ni kad ni koliko je jela, ja se izgubim, ali cim se ona malo smiri, ja krenem opet po nasoj staroj satnici. Slavkaa, sto se kasica tice, ne znam kako si joj pravila, recimo ja sam imala problem na pocetku, pravila sam joj onako malo gusce, i kad bi krenula da joj dajem, ona ni da lizne, ili uzme malo i pocne da place i da se zadavljuje, e onda sam joj malo razredila i mnogo je bolje, neka ti bude u pocetku malo redje, naravno ne retko skroz, onako glatko da bude, da bi joj lakse palo u zeludac. Bunny, ne razmisljaj o anoreksiji [sm=smiley13.gif] vec si rekla da znas i sama da decija glista utice i na jelo i na tezinu, ako joj sad bude bolje posle terapije, polako kreni opet sa nutkanjem hrane koju inace znas da voli, mozda ce prihvatiti.
|
|
|
|