babyblue -> RE: Refluks (GER) (26.2.2012 13:00:31)
|
IZVORNA PORUKA: slavkaaa Cristabel Mislim da će da nas pozove u Tiršovu, mislim da to nema privatno da se radi, ta snimanja, gastroskopija, RTG.. Nemam pojma, ja bih volela u Tiršovoj to da joj uradi. Mada ne znam dal će uopšte to i predložiti, pitaću ga. Babyblue, Ja više ne znam šta je, moj muž misli da nju ne muči više kiselina, da lek deluje, već da je zbunjujemo jer joj dajemo AR gusto mleko, pa onda moje koje je naravno dosta reće i onda kada pije moje se zagrcava stalno i stalno moram da prekidam da podriguje jer mi se vrti i neće da pije.. Ima i to logike, ali uglavnom opet imam problem sa hranjenjem. AR je super pila, a onda smo joj od juče ukinuli jer smo provalili da ono što je stenjala po ceo dan da je to od tog mleka, valjda je teže i ne može da ga svari... Ja se taman obradovala kako je lepo prihvatila to mleko i kako ga mirno pije, kad ono ne smem više da joj dajem, jer je boli stomačić.Sve nešto bre komplikovano, nikako da nađem neko rešenje. Šta misliš jer može od AR da je zeza stomak? Kako ste vi? Slavkaaa, moze da je muci stomak od AR mleka, to se nama isto desilo. Prihvatila ga je i onda posle 3-4 dana, nije htela u opste. E onda smo napravili pauzu od nekih 7 dana, probali ponovo i evo sad ga pije bez problema. Ti bese zgusnjavas tvoje mleko sa pahuljicama? Ako stavljas pahuljice, mozes slobodno po 2-3 kk na recimo 150ml mleka, tako ce joj priblizno biti slicna gustina AR i tvog, ili si mozda to vec radila [sm=zmeden.gif] ako nece AR mleko, napravi malu pauzu, pa probaj opet. Jel joj dajes Aptamil AR ili nesto drugo?
|
|
|
|