branki* -> RE: Refluks (GER) (21.1.2012 14:20:27)
|
cimburd[sm=smiley31.gif]!javljam se samo da ti dam podrsku i da ti kazem da ce proci,ma koliko sad sve izgledalo beznadezno.ja sam prolazila kroz slicnu stvar sa bozom i ova tema mi je jako pomogla,posebno mina(u psihickom smislu,jer sam mislila da cu odlepiti).niko nije razumeo kroz sta prolazim,svi su govorili-jesce kad bude gladan,ne jede mu se i sl.doktori su me gledali kao ludu koja maltretira dete,ne da mu da spava,nego mu tutka mleko.posebno niko nije verovao da odbija da jede,jer je bio bas napredan.u pocetku,do 4.meseca boza je jeo i vise nego odlicno i baas nabio kilazu,ali je onda poceo da odbija da jede(bio je samo na mleku).stagnirao je i sa tezinom.onda sam ja pocela da mu dajem mleko u snu i to je trajalo 2 puna meseca(jeo je samo mleko,svaki obrok je bio u snu,i to uspavam ga uz cuclu i onda polako je izvucem i tutnem flasicu).za to vreme mora biti "mrtva"tisina.ako se probudi,odbija da nastavi,buni se,pa ga ja opet uspavljujem i sve isto.cesto je bljuckao,nekad povracao u mlazu,sadrzaj se osecao na kiselo.pokusavala sam u budnom stanju,ali se otimao,vristao,cim ga uzmem u narucje i stavim u polozaj za hranjenje,pocne da vristi.snimala sam ga i pokazivala dr jer nisu verovali.kasnije je ponekad jeo budan,ali da lezi na krevetu,ja ga odozgo zamajavam igrackama,ali bezbroj puta pije,pa prestane,pa opet pije,ja ga silim dok ne popije.sa 6 mes.smo poceli kase.nije bilo bolje.i njih je ponekad povracao,nije hteo da otvara usta(ja mu dam cuclu,on zine,ja ubacim kasiku,pa opet cuclu da bi progutao).zagrcnjavao se,davio,stresao,stalmo pravio face gadjenja,povracao!nista nije jeo rado,ni jedan ukus.kase sam mu davala na spric.tek sad je malo bolje,mada ni sad ne jede rado.stisni zube i guraj,mora da prodje.
|
|
|
|