|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
3.9.2011 8:31:27   
bebać
user posted image user posted image user posted image

Zna žena pos'o Tashuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1126
4.9.2011 17:04:17   
LillyT
Vratili smo se sinoć iz Neos Marmarasa, bilo je super, ali kratko. Ove godine je bilo ipak drugačije nego prethodne, jer onomad kao da nisam ni imala dete, a sada je to dete postalo zahtevnije user posted image
Prvi put sam letovala u apartmanima jer sam uvek išla u hotele i to se pokazalo kao odlična varijanta. Išli smo na blef, našli dobar smeštaj na samoj plaži Paradiso. Nažalost, Sitonija postaje preplavljena turistima iz Srbije, bojim se da će sledeće godine biti kao Kušadasiju (s početka 21. veka). Ali, srela sam jednu meni dragu forumašicu user posted image
Inače, za nas sa sitnom buranijom, Sitonija je super izbor, plaže su odlične, za decu ima svega. Nažalost, moje dete sagori kao licna, majko moja, za par minuta vožnje kolima, ona je već dobila crvenkatu boju po ramenima, pa sam je kupala u mleku za sunčanje. Najveća mana su bili komarci, koji su bukvalno kidisali na nju i kojih je bilo baš dosta poslednjih dana.
Vreme je bilo super, jedno poslepodne malo oblačno, pa je more dobilo neku sasvim čudnu boju.
Inače, kartice nisu uopšte primali, a kašica za decu slabo (prošle godine je bilo kašica da ti pamet stane). Ja sam ponela da imam malo, kontajući da ću da kupim tamo one fenomenalne, kad ono cvrc. Imali su samo par Nestle sa mesom i neke voćne. Good night kašica i Hipp nigde nije bilo.

Evo malo mojih fotki

Koivu plaža (valjda se tako zove)
user posted image

Lagomandra plaža
user posted image

Paradiso plaža
user posted image

Plaža u Toroniju
user posted image

Neos Marmaras
user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1127
5.9.2011 11:24:54   
viking
LillyT, ovo super izgleda! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1128
5.9.2011 11:32:56   
minavb
Vratili seeeeeeuser posted image Kako mi se drugarica provela, jes ceprkala po pesku?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1129
5.9.2011 11:39:08   
*Alexx*
LillyT! A zato te nema na forumu, brčkaš se user posted image Fotke su super!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1130
5.9.2011 11:40:09   
Ana RR
Jaoooo moreeeee user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1131
5.9.2011 14:30:31   
LillyT
IZVORNA PORUKA: viking RR

LillyT, ovo super izgleda! user posted image

Izgledalo bi još bolje da imam bolji aparat (ovo je običan digitalni) i da imam oštro oko.

Mina, drugarica nije htela ni da oseti pesak i šljunak, samo se mrštila i tražila da čistimo. Na početku nije baš bila u fazonu da se kupa, ali kako je vreme prolazilo, opustila se.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1132
5.9.2011 14:34:32   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: LillyT

Mina, drugarica nije htela ni da oseti pesak i šljunak, samo se mrštila i tražila da čistimo. Na početku nije baš bila u fazonu da se kupa, ali kako je vreme prolazilo, opustila se.

Jbt, šta joj je Andrej u rodu user posted image S tim što Andrej nije hteo ni da se kupa. Ma ni pod tačkom razno.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1133
5.9.2011 14:43:42   
LillyT
Hm Alex, sada baš nešto kontam, tvoje i moje dete liče (nemaju baš puno kose), idem da pitam mm-a gde se on to švrćkao user posted image
I Lara je na početku negodovala, onda uzme kanticu punu vode, prospe je po sebi pa se raduje. Prvo veče (posle neuspešnog dnevnog kupanja) je u sve cipelama i čarapama uletela u vodu (valjda nije videla jer je bio mrak) i bilo joj je super.
Uglavnom, mislim da ćemo i sledeće godine u Neos. Iako sam baš obišla dosta Sitonije, ovde mi se najviše svidelo jer ima svega, ovo ostalo su uglavnom manja mesta (sela).

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1134
5.9.2011 15:01:16   
gagana83
Lepe slicke LillyT user posted image
I mene privlaci Sitonija, verovatno cemo je obici za koju godinu. Gledali smo i ove godine Toroni, ali na kraju ipak zavrsismo u Pargi user posted image

Jeste li dugo trazili smestaj, ako nije tajna koliko ste platili? Je l se isplati ici na bum?
Kakav je Toroni? Ove godine sam naisla na neki mnogo lep smestaj tamo, na samoj plazi a nije ni bilo skupo.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1135
5.9.2011 15:53:16   
LillyT
Kada smo krenuli na more još uvek nimo bili sigurni da li ćemo u Neos ili Toroni. Tek negde u Makedoniji smo se odlučili za Neos. E onda smo pred Neos odlučili da skrenemo u Akti Elias (to je nekih 15km od Neosa) da vidimo šta tamo ima. Lepe, jako lepe plaže sa divnim morem. Uđem u jednu vilu, nema nigde nikoga, uđem u drugu, kaže dođite sutra biće mesta. U Neosu smo smeštaj našli baš jako brzo, još nam je žena spustila cenu. Uglavnom, app je četvorokrevetni (dve spavaće sobe), odvojena kuhinja i kupatilo. Prvo je rekla da će nam dati za 40 evra, pa nam je na kraju naplatila 250evra za 7 dana. Što se tiče odlaska na bum, pitanje je kada idete. Kažu da posle 20.08. nije problem naći smeštaj, ali da je u top sezoni malo teže (ne znači da je nemoguće, ali se valja pomučiti)
Toroni ima predivnu plažu (jedina sa plavom zastavicom na Sitoniji), ali nema baš neke sadržaje. Tamo se isplati ići samo na kupanje.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1136
6.9.2011 0:14:56   
gagana83
U pa super ste prosli sa smestajem. Jos ako je sa pogledom na more user posted image
Mi inace retko letujemo u spicu sezone, uglavnom biramo kraj juna ili kraj avgusta. Ove godine smo isli u sred avgusta i nikad vise.
Neos Marmaras deluje slatko, samo ne volim sto je brdovit. Ove godine smo planinarili po Pargi, malo je nezgodno kolicima, ne bih opet. A Toroni nam se svideo zbog toga sto ima dosta apartmana na samoj plazi.
Daj neku fotku Lare kako se brckauser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1137
6.9.2011 16:10:42   
bebać
Ujutro krećemo rano, zvanično(valjda nas neće poj..bat faktor iznenadjenja)user posted image

ljudi jedva čekam, radujem se ko malo dijete, ovo je prvo Sergejevo ljetovanjeuser posted image a i da ja navučem ovaj novi bikiniuser posted image kaže m, nisi trebala ni kupovat mogla si i gola, to svejedno samo k'o ukras na tijeluuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1138
6.9.2011 23:05:43   
Cuftas
jos 27 sati i krecemouser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1139
10.9.2011 11:50:34   
dunja RR

Evo meeeeeee:)

Upravo smo stigli, ja sam fascinirana Skiatosom. FASCINIRANA SKROZ! Ostrvo je neviđeno lepo, pre svega priroda i voda su fantazija. U životu nisam lepšu vodu za plivanje videla. Nisam izlazila iz vode. Vreme nas je extra poslužilo. Vila gde smo bili smešteni je predivna, imali smo predivan pogled na more i borovu šumu. Već mi nedostaje taj pogled uz jutarnju kaficu ...

Pišem kasnije ...

(odgovor članu Cuftas)
Direktna veza do poruke: 1140
10.9.2011 12:44:44   
dunja RR
Na Skiatosu je bilo puno beba, plaže su idealne za decu, pesak je odličan, voda mirna (posebno na Kukunariji pesak sitan, sjajan, izgleda kao zlatni prah) ali i na ostalim plažama, sve su odlične). Kada u daljini prođe trajekt jave se talasi, ali oni za uživanje.

More je jako čisto, temperatura mora idealna, nije ni pretoplo (iako je napolju pržilo) a ima struja koje prijatno rashlađuju. Na većini plaža ima puno borovine, tako da se deca mogu sakriti od sunca i ne moraju se plaćati ležaljke i suncobrani (ja se uopšte nisam sunčala, jer je pržilo) ali ok sam dobila boju jer sam dosta bila u vodi.

Grad Skiathos presladak ...

Ako Bog da, ponovićemo Skiatos sa bebanom, ali avionom. Put busom je jako dug zbog trajekta koji se čeka. Kolima se ne isplati jer je trajekt skup (230 eura za kola i dvoje putnika u oba smera, deci ne naplaćuju).

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1141
10.9.2011 12:46:42   
Olga75
Dunjaaa user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1142
10.9.2011 12:47:49   
Sanjica26 RR
Divno Dunja! Eto predloga za letovanje sledece godineuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1143
10.9.2011 12:49:05   
dunja RR

Oldžiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1144
10.9.2011 12:53:29   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Divno Dunja! Eto predloga za letovanje sledece godineuser posted image

Sanjiceeee user posted image user posted image

Preporučujem zaista svim srcem, za decu je idealno ostrvo, plaže. Posebno Trulos, Kukunarija, ma fantazija. Toliko beba nikada na moru nisam videla. I sve su uživale.

Jedina mana su komarci, kojih je koliko vidim ove godine svuda u Grčkoj bilo u ogromnim količinama. Mene su uništili, ali ne marim. Sve ostalo je bilo prelepo.

A ta priroda i miris borovine, volela bi da možete to da osetite. Ja se toga ni iz Hrvatske ne sećam, doduše davno je bilo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1145
10.9.2011 12:56:10   
marija32
Dunja, duso, drago mi je da ste uzivali!!!!

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1146
10.9.2011 12:57:06   
LillyT
Dunja user posted image
Baš sam se pitala što te nema

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1147
10.9.2011 13:02:16   
dunja RR

Majo, Lillyka, devojke user posted image

Nisam tražila nigde internet ovaj put (na moru). Isključila sam se skroz, to sam i htela. Pročitala 3 knjige, uživala u pejzažima, plivala do besvesti.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1148
10.9.2011 13:03:11   
dunja RR

I pila sam Mythos pivo u ogromnim količinama, ne znam šta mi bi user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1149
10.9.2011 13:04:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Upravo smo stigli, ja sam fascinirana Skiatosom. FASCINIRANA SKROZ! Ostrvo je neviđeno lepo, pre svega priroda i voda su fantazija. U životu nisam lepšu vodu za plivanje videla. Nisam izlazila iz vode. Vreme nas je extra poslužilo. Vila gde smo bili smešteni je predivna, imali smo predivan pogled na more i borovu šumu. Već mi nedostaje taj pogled uz jutarnju kaficu ...

Bas mi je drago sto ti je provod bio super.user posted image
Negde rece da je bilo komaraca puno? Znaci da ne krecem bez autana?

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here