|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
25.8.2011 11:49:56   
Suncicabg
Bilo je savrseno, odusevljena sam user posted image More divno, plaze...

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1101
25.8.2011 12:49:12   
jelena038
Evo, posto sam kacila slike sa neta pre nego sam otisla i licno, par fotki plaze rano ujutru.
Zaista jeste kako izgleda na netu, puno je Ceha i Poljaka i za odmor sa malon decom je fantasticno. Cene su kao kod nas, bliyu je Makarska, jedino nije za odlazak bez auta, jer ne postoji nikakav autobus ni taxi, nego moras da cekas sta naidje na magistrali da bi stigao do Makarske, ili Splita.

Dakle, Igrane, Hrvatska
U pitanju je plaza napustenog decjeg odmaralista, mi smo bili na njoj jer je malo manja guzva, glavna plaza je jos lepsa, sto se peska tice, ali je guzvovitije. Ono sto je prelepo i karakteristicno za HR jeste borov hlad user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1102
25.8.2011 19:12:30   
marince1
IZVORNA PORUKA: dunja RR

marince stigla li si?

kako je bilo?:)

Stigal u petak ujutru!Bilo je fenomenalno!!!
Zakintos je super,lepo toplo more,prelepe plaze...
Ali Nafplio me je kupio skroy.Definitivno najlepse mesto na kome sam ja bila

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1103
25.8.2011 19:14:44   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marince

marince stigla li si?

kako je bilo?:)

Stigal u petak ujutru!Bilo je fenomenalno!!!
Zakintos je super,lepo toplo more,prelepe plaze...
Ali Nafplio me je kupio skroy.Definitivno najlepse mesto na kome sam ja bila

user posted image

Drago mi je što ste se lepo proveli a posebno za Nafplio:)

I ja jedva čekam da ga vidim, nekada ...

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1104
25.8.2011 19:15:41   
dunja RR
Jelena, moje prvo more je bilo u Igranima, pričala sam ti user posted image

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1105
25.8.2011 19:22:45   
jelena038

e, da znas da sam te se set_ila, vreme je da odes opet user posted image svidece ti se!
i da, sad su ti tamo vrsili neka iskopavanja i istrazivanja i uglavnom, prica je da je tu rodjen kralj Artur, kao mesto se zove po njegovoj majci Igrejn, il tako nesto, i sad ti u svakoj kafani po jedan mac zaboden u sto za kojim jedes user posted image eto, da znas da si letovala u extra istorijsko/turistickom centru user posted image

< Poruku je uredio jelena038 -- 25.8.2011 19:27:02 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1106
25.8.2011 19:24:55   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: jelena038

e, da znas da sam te se setila, vreme je da odes opet user posted image svidece ti se!

32 godine prošlo od tada user posted image , ali bilo je i tada dobro, ne sumnjam da je i sada user posted image

Direktna veza do poruke: 1107
25.8.2011 19:27:32   
jelena038
dopisala sam u gornju poruku, procitaj user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1108
26.8.2011 11:17:51   
gagana83
Mi dosli juce. Proveli se super! Parga je super slatko mestasce user posted image Nakon Parge smo proveli 3 dana u Ohridu. Prvi put smo bili u Ohridu, zaista je fenomenalan.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 1109
27.8.2011 9:55:13   
marince1
Drago mi je da vam se svidja PArga.Cekamo slicke!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1110
28.8.2011 10:00:04   
gagana83
Evo par slicki, ostalo na fbuser posted image

Plaza Valtos

user posted image

Pogled na gradsku plazu
user posted image

Po meni najlepsa sljunkovita Lihnos plaza
user posted image
user posted image

Pogled na grad sa tvrdjave
user posted image

Ulicama Parge
user posted image

I slicice sa Lefkade do koje smo isli jednog dana
user posted image
user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 1111
28.8.2011 10:31:57   
PoisonEve
gagana,predivno jeee!!!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1112
29.8.2011 16:43:05   
Maya21
DunjaRR vas sve pozdravlja,cula sam se malopre sa njom, vec je na putu za Skiatos, krenuli su pre par sati user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1113
31.8.2011 9:53:37   
bebać
Došlo vrijeme da i mi idemo, i kad pomislim da je kod nas skoro kiša ovdje, a tamo sunce i kupanje još me veća radost opali. Ja se spremam, ne znam šta bi ponijela, a šta ne bih, ma sve mi trebauser posted image

Krećemo u četvrtak naveče, ili u petak ujutro. A sad da čujem jeli iko bio u Pagu u Hrvatskoj i kakva su iskustva?user posted image

< Poruku je uredio bebać -- 31.8.2011 9:54:09 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1114
31.8.2011 10:00:58   
bebać
Sad sam pogledala T za narednih 7 dana, od 24-28 stepeni, a T mora 26 stepeni. Djeluje tamanuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1115
2.9.2011 17:04:22   
Anoniman
Vratismo se iz Sonia Village hotela, Gerakini.
Uf, ako imate bebu, nemojte ići tamo, hlada ima NIGDE! user posted image Inače, nisam imala zamerki. Plaža je fenomenalna, more je brlja toplo, klopa je ok ali monotona, stalno se vrti u krug, sobe (tj, mi smo bili u apartmanu) su solidni, čisti, imali su sve što je meni trebalo (dve odvojene sobe, kuhinja, zamrzivač).

Sa bebom i starijim detetom, moj dan je izgledao ovako:
Marko je ustajao oko 6.15 user posted image , pa smo onda nas dvoje kuvali njegova 3 obroka, dok su mm i Luka spavali do nekih 8.
Doručak oko 9, i direkt plaža. Ja sam sa Markom ostajala do nekih 10.45h, a mm i Luka su ostajali do 13h. Marko i ja bi oko 11h pošli gore, istuširam ga, i stavim da spava. Spavao je bar 2 sata, nekada duže. Od 13-15h smo se razvačili po sobi, to je najteži deo dana, jer nigde nema hlada, pa nismo imali kud. Oko 15h smo išli do restorana na ručak, tamo ima stalno hlada, ali šta ću tamo ceo dan? Ručamo, i oko 16.30h se spustimo na bazen, jer je tada već deo dečijeg bazena u hladu. Budemo tamo do nekih 17-17.30h, i tada se vraćamo na plažu, pa sve do nekih 19.30. Našli smo neka 3 para ležaljki koja su odvojena, i nekako van uvale, pa sunce duže ostaje na plaži, jer na ovom glavnom delu plaže sunce zađe već oko 18.30h. Onda smo išli gore (oko 19.30), istuširali se večerali, i deca su spavala već u max 21h. user posted image
Jedno veče smo otišli do Metamorfozisa. Ništa specijalno.
Bili smo i do Gerakinija (naš hotel je 700m od samog mesta), i ni on mi nije ništa specijalno.
Bili smo u Waterland-u u Solunu, i to je bzvz. user posted image Za decu ima dva bazena, jedan je sa nekim piratskim brodom, ali je voda toliko hladna da ne može u njemu da se bude due od 5min (valjda da se deca ne bi neograničeno zadržavala jer bi bio haos - i ovako je haos). Ima jedan bazen gde su mali tobogani za klince, Luka je ostao bez kože na kičmi user posted image . Ima onaj kao lazy river, ali baš i nije lazy već više kao tobogan, i gume su na sredini bušne, pa je Luka ispao. user posted image Ima bazen sa talasima. I ima nekih spuštalica "za tate". user posted image Kažem "za tate" jer se ja svega toga bojim, tako da nisam sela ni na šta. user posted image

Inače, kad smo stigli, Luka je dobio temp 38,5, i imao je toliko naredna 3 dana. A odmah za tim je 2 dana imao alergiju na sunce. Ja sam imala vešticu 5 dana, i 3 dana temperaturu.
Nekoliko dana je duvao vetar, tako da nije bilo prijatno za kupanje iako je voda bila topla.
No, nisam se odmorila, umorna sam kao konj, ali nisam ni išla da se odmorim. Moj cilj je bio da se Marku još više sredi koža, da Luka bude još malo na moru u nadi da će duže biti zdrav na jesen. Marko je sada skroz čist (pu pu pu), a za Luku ćemo još videti koliko će biti zdrav.

Slike ću vam postaviti ovih dana, pozajmili so aparat od devera, ali nam nije dao kabel za prebacivanje slika na komp. user posted image

ps. Luka je naučio da se održava sam na vodi. user posted image

< Poruku je uredio Tash -- 2.9.2011 17:09:34 >

Direktna veza do poruke: 1116
2.9.2011 20:53:39   
bebać
Ma hajde neka si otišla, kuća će ti svejedno dosaditi, kad krenu ove kišurine( a samo što nisu) sjećaćeš se toga itekakouser posted image

Ja ne mogu dočekat da krenemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1117
2.9.2011 20:56:53   
Lu
Pag ima prelijepe pješčane plaže, dosta apartmana je uz samo more... ima i "zrće" ali to nije za malu djecuuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1118
2.9.2011 20:58:16   
bebać
LU šta ti je ''Zrće''?

Jestel bili, imal šta posebno da obidjem? Idem prvi puta sada tamo.

da, m mi je rekao da nam je apartman na samoj obali, možemo skočit sa terase, ja ću ujutro u 5 da ustanem i popijem kafu sama na toj terasi, dušu da odmorim u tišini, mene voda smirujeuser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 2.9.2011 20:59:27 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1119
2.9.2011 21:04:17   
Lu
Parti 24 sata, KLIK
Ja nisam bila na Pagu ali imam želju svi ga hvale, na tom otoku ima sve za svakoga.

< Poruku je uredio Lu RR -- 2.9.2011 21:06:57 >

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1120
2.9.2011 21:07:56   
bebać
Vidi, vidi kako ona zna meni ubostuser posted image user posted image i tu bi mogla dušu odmorit, prisjetit se djevojačkih danauser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1121
2.9.2011 21:09:48   
bebać
Samo da krenemo, čekamo na ovog čovjeka(što je njegov apartman), trebali smo jutros krenuti, hajde izdržat ću već nekakouser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1122
2.9.2011 21:11:20   
Lu
Tu se doslovno partija od jutra do jutra, bez prestanka.
Dolaze  svjetski DJ-i, poznate i nepoznate face, svi koji vole muziku i party...i još po neštouser posted image

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1123
2.9.2011 21:14:38   
bebać
Valjda imaju u planu dolazit i sad u naredne daneuser posted image user posted image

već vidim kako mi naveče nestaje cigareta, pa idem da kupim i usput se izgubim na par sati na putu do marketauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1124
2.9.2011 23:40:54   
Anoniman
Ovo da navežbaš Bebać! KLIK user posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here