Anoniman
|
Vratismo se iz Sonia Village hotela, Gerakini. Uf, ako imate bebu, nemojte ići tamo, hlada ima NIGDE! Inače, nisam imala zamerki. Plaža je fenomenalna, more je brlja toplo, klopa je ok ali monotona, stalno se vrti u krug, sobe (tj, mi smo bili u apartmanu) su solidni, čisti, imali su sve što je meni trebalo (dve odvojene sobe, kuhinja, zamrzivač). Sa bebom i starijim detetom, moj dan je izgledao ovako: Marko je ustajao oko 6.15 , pa smo onda nas dvoje kuvali njegova 3 obroka, dok su mm i Luka spavali do nekih 8. Doručak oko 9, i direkt plaža. Ja sam sa Markom ostajala do nekih 10.45h, a mm i Luka su ostajali do 13h. Marko i ja bi oko 11h pošli gore, istuširam ga, i stavim da spava. Spavao je bar 2 sata, nekada duže. Od 13-15h smo se razvačili po sobi, to je najteži deo dana, jer nigde nema hlada, pa nismo imali kud. Oko 15h smo išli do restorana na ručak, tamo ima stalno hlada, ali šta ću tamo ceo dan? Ručamo, i oko 16.30h se spustimo na bazen, jer je tada već deo dečijeg bazena u hladu. Budemo tamo do nekih 17-17.30h, i tada se vraćamo na plažu, pa sve do nekih 19.30. Našli smo neka 3 para ležaljki koja su odvojena, i nekako van uvale, pa sunce duže ostaje na plaži, jer na ovom glavnom delu plaže sunce zađe već oko 18.30h. Onda smo išli gore (oko 19.30), istuširali se večerali, i deca su spavala već u max 21h. Jedno veče smo otišli do Metamorfozisa. Ništa specijalno. Bili smo i do Gerakinija (naš hotel je 700m od samog mesta), i ni on mi nije ništa specijalno. Bili smo u Waterland-u u Solunu, i to je bzvz. Za decu ima dva bazena, jedan je sa nekim piratskim brodom, ali je voda toliko hladna da ne može u njemu da se bude due od 5min (valjda da se deca ne bi neograničeno zadržavala jer bi bio haos - i ovako je haos). Ima jedan bazen gde su mali tobogani za klince, Luka je ostao bez kože na kičmi . Ima onaj kao lazy river, ali baš i nije lazy već više kao tobogan, i gume su na sredini bušne, pa je Luka ispao. Ima bazen sa talasima. I ima nekih spuštalica "za tate". Kažem "za tate" jer se ja svega toga bojim, tako da nisam sela ni na šta. Inače, kad smo stigli, Luka je dobio temp 38,5, i imao je toliko naredna 3 dana. A odmah za tim je 2 dana imao alergiju na sunce. Ja sam imala vešticu 5 dana, i 3 dana temperaturu. Nekoliko dana je duvao vetar, tako da nije bilo prijatno za kupanje iako je voda bila topla. No, nisam se odmorila, umorna sam kao konj, ali nisam ni išla da se odmorim. Moj cilj je bio da se Marku još više sredi koža, da Luka bude još malo na moru u nadi da će duže biti zdrav na jesen. Marko je sada skroz čist (pu pu pu), a za Luku ćemo još videti koliko će biti zdrav. Slike ću vam postaviti ovih dana, pozajmili so aparat od devera, ali nam nije dao kabel za prebacivanje slika na komp. ps. Luka je naučio da se održava sam na vodi.
< Poruku je uredio Tash -- 2.9.2011 17:09:34 >
|