|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2011
9.8.2011 23:18:22   
Anoniman
Joj, sorry dunjice, zaboravila sam. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1076
9.8.2011 23:31:20   
dunja RR
No problem, nisam znala da li si na to mislila:)

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1077
9.8.2011 23:35:24   
Maya21
Tasho cekam tvoje utiske iz Gerakinija,mozda cemo mi tamo sledece godine user posted image

< Poruku je uredio Maya21 -- 9.8.2011 23:44:46 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1078
9.8.2011 23:39:38   
Anoniman
Pišem kad se vratimo
user posted image

(odgovor članu Maya21)
  Direktna veza do poruke: 1079
9.8.2011 23:47:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

Kad smo kod ostrva, ovde smo mi hteli da idemo, ali nije bilo mesta. AGIONISI RESORT

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1080
10.8.2011 18:25:58   
LillyT
Hm, ne bih da budem negativna, ali meni je Gerakin bezveze. Nema neko šetalište, plaža onako... neka travuljina je bila u moru i tako....
Plaže na Sitoniji (mislim na one prave predivne plaže) uglavnom su van naseljenih mesta, ove po selima su prosečne.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1081
10.8.2011 19:53:46   
Suncicabg
Mi idemo na Tasos user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1082
10.8.2011 23:09:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

Hm, ne bih da budem negativna, ali meni je Gerakin bezveze. Nema neko šetalište, plaža onako... neka travuljina je bila u moru i tako....
Plaže na Sitoniji (mislim na one prave predivne plaže) uglavnom su van naseljenih mesta, ove po selima su prosečne.

Ma... kad se čovek seti u poslednji čas da uplaćuje, baš i nema puno izbora, posebno kad hoće dvosoban apartman, sa kuinjom i zamrzivačem, ali u hotelu sa polupansionom, da je blizu plaže, i po određenoj ceni. user posted image Ali mislim da je naš hotel malo van grada, provlači mi se krpz glavu neki 1km user posted image ... ali nisam sigurna.

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 1083
10.8.2011 23:36:20   
dunja RR

Tashke, šta će ti zamrzivaš na odmoru? Mislim može a ne mora, eventualno fioka ili onaj gore deo mada ni to nisam koristila na moru, reklla bih nikada (čak ni za vodu). Ti hoćeš baš ceo zamrzivaš ili?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1084
12.8.2011 0:25:31   
isidora88
ne znam gde bih ovo pitala,pa cu ovde.
koliko beba sme da bude u moru? kako da mateju pripremim za vodu(ja npr.uvek samo uskocim i odmah plivam) ali kako da ga priviknem na vodu?user posted image

sta je najbolje za komarce od tih cuda sto stite a da moze beba da koristi?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1085
12.8.2011 0:28:08   
Nensi*
Ja sam Vuka drzala u moru oko 10-tak minuta,mozda bi ga drzala i duze ali je pre toga imao bronhitis pa nisam htela da bude dugo u vodi. Bitno je samo da ga polako unosis da ne navuce strah,posle neces moci da ga uneses u vodu.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1086
12.8.2011 11:58:07   
Anoniman
Kažu da se beba unosi u more tako da ne gleda ka pučini jer ih plaši to prostranstvo, neć da gleda ka obali. Ja sam svaki put zaboravila na to, i unela ih da gledaju ka pučini. user posted image
Malo bućneš nogice, pa svojom rukom lagano zahvatiš vode pa po rukama, malo po leđima, i onda kao skačući bućkaš bebu u vodu dok se ne privikne. Faktički, sve kroz igru.
Koliko ćeš bebu držati u voi zavisi od temperature mora. Videćeš po bebi kad treba napolje, počnu da se tresu. user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 1087
12.8.2011 11:58:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tashke, šta će ti zamrzivaš na odmoru? Mislim može a ne mora, eventualno fioka ili onaj gore deo mada ni to nisam koristila na moru, reklla bih nikada (čak ni za vodu). Ti hoćeš baš ceo zamrzivaš ili?

Ma taj zamrzivač deo gore u frižideru mi treba zbog Marka. Nosim mu hranu, ako i ne ponesem voće i povrće, a mislim da hoću kako se ne bih mlatila tamo tražeći, jagnjetinu mu moram nositi.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1088
12.8.2011 13:31:20   
gagana83
Mi polazimo nocas za Pargu user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1089
13.8.2011 12:11:11   
Ana RR
Gagana, divnoooo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1090
14.8.2011 18:02:44   
marija32
Drugarke, sutra odosmo. Tash, Dunja, uzivajte i srecan put!!!!!!

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1091
14.8.2011 18:35:49   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: marija32

Drugarke, sutra odosmo. Tash, Dunja, uzivajte i srecan put!!!!!!

Uživaj mila na svom ostvrvu (ne znamo mu ime)user posted image

Ne znam da li ćeš se vratiti pre nego ja odem ali ako ne, kuckamo se o utiscima kada se svi budemo tu!

Srećan put!

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1092
14.8.2011 19:45:33   
Anoniman
ne znam kako je moguce da vam ne primaju kartice u grckoj user posted image  prvi put cujem ovde za to, mada mi uglavnom uvek placamo u kesu.
ovako, da ispricam o afytosu - selo je slatko, kako ga se i secam, malo je, jako malo prodavnica, sa lepim kamenim kucama i to je to. plaze su bezveze, daleko su od sela, tj. postoje tri plaze koje okruzuju selo, ali su sve dosta daleko, treba se spustiti nekom nizbrdicom do njih i definitivno ne moze bez kola. pri tome, plaze su pescane, ali na svima je na ulazu u more kamenje, sto mene nervira. a najvise me nerviraju kafici koji nemaju pristojne wc-e. isto tako, u samom mestu nema neki normalan supermarket, nego oni mali lokalni (za te velike treba otici kolima van sela) u kojima su cene po pravilu 20 do 30 centi vise za sve proizvode (npr. malo pivo u solunu je oko 80 centi, a tamo 1,10). definitivno ne bih ponovila ovo iskustvo, valjda kad vidis nesto lepse i bolje (ostrva) onda je ovo sve nezadovoljavajuce.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 1093
   [Obrisana poruka]
14.8.2011 19:47:13   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1094
   [Obrisana poruka]
14.8.2011 20:34:43   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 1095
14.8.2011 23:36:58   
viking
Moguće, kseno, moguće, nama su stvarno retko gde primali kartice ovog leta, a ranijih godina nismo imali takav problem... čak su nam u jednoj radnji rekli da može, ali se račun uvećava za 4%.

IZVORNA PORUKA: ksena

ne znam kako je moguce da vam ne primaju kartice u grckoj user posted image  prvi put cujem ovde za to, mada mi uglavnom uvek placamo u kesu.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1096
17.8.2011 9:18:42   
SUPER MAMA
Evo snelle ovde odgovoricu.Mi smo bili u polohrono krajem maja tacnije 29 maja smo krenuli.Cene su bile malo vece nego prosle goodine u Olimpik Bichu.Najskuplje im je mleko jogurt pavlaka...Najjeftinije voce...bar u taj period.
U globali cene na Halkidiki su vece u odnosu na Olimpisku regiju, mislim na Paralia, Olimpik Bich, Leptokarija i sl.

Iskreno mi smo veci deo hrane nosili odavde tamo sam trosila pare na pice na plazi sladoled hleb i sl sitnice.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1097
21.8.2011 18:35:09   
dunja RR
marince stigla li si?

kako je bilo?:)

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 1098
24.8.2011 2:24:49   
Suncicabg
Suncica stigla sa Tasosa---odusevljena user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1099
24.8.2011 10:40:19   
Alexis79
Gde si sunci user posted image  .
Nadam se da si se odmorila i napunila baterije.
Pricaj kako je bilo

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here